Na wyjeździe

25 czerwca 2013 21:08
ivanilia40

ja jeszcze 9 i pół tygodnia,spoczko hehe

Zapomniałam dodać ...że będzie mi b.miło...
mam skypa...
 grażyna
25 czerwca 2013 21:09 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ale mnie reozbawiłaś Margolciu,he,he.
Akurat o wschodzie słońca jest śniadanie,więc będzie mi się zawsze dobrze kojarzył.:).
Raczej się krępuję,bo oni mało jedzą i jakoś żyją,a Corni przy takim odżywianiu wązy 81 kg.Podejrzewam,że podjadają jak mnie nie ma w pobliżu,w sypialni maja skrzynkę z przekąskami: żelki,małe czekoladki,chipsy,orzeszki ziemne,pistacje,krakersy, jednak wszystko zapakowane. Chyba,że mają gdzieś ukrytą zgrzewkę:)

Iwanilia, napisz prosze co Ciebie tam u nich trzyma? nabawisz sie awitaminozy albo jakiejs anemii i kto Tobie dziewczyno zwroci zdrowie? Jedna babeczka na sztelli nie dojadala, po przyjezdzie do Polski zrobila badanie krwi i okazalo sie, ze ma niedobor czerwonych krwinek.

Ja tam bym wlamala sie do ich sypialni, zabarykadowala i oproznila im ta skrzynke z przekaskami.
25 czerwca 2013 21:09
Romanko mysle ze cos sie trafi co jade to mysle ze nbedzie lepiej a z tym zawsxze pod gorke teraz tez nie nastawiam sie pozytywnie bo pod luppa bede jako pierwiastka wiec sama wiesz ale licze na net i w razie czego mam was hahaaaa
25 czerwca 2013 21:09
Romanko mysle ze cos sie trafi co jade to mysle ze nbedzie lepiej a z tym zawsxze pod gorke teraz tez nie nastawiam sie pozytywnie bo pod luppa bede jako pierwiastka wiec sama wiesz ale licze na net i w razie czego mam was hahaaaa
25 czerwca 2013 21:11
No właśnie, masz nas!
25 czerwca 2013 21:15
gaja16

Zapomniałam dodać ...że będzie mi b.miło...
mam skypa...
 grażyna

Mam wolne calutkie niedziele,możemy się spotkać,na tygodniu też dwa razy po dwie-trzy godzinki.Mam GG podam Ci na meila
25 czerwca 2013 21:19
ivanilia40

Mam wolne calutkie niedziele,możemy się spotkać,na tygodniu też dwa razy po dwie-trzy godzinki.Mam GG podam Ci na meila

niestety nie mam GG.
Możesz podać nr. tel.stacjonarnego .Mogę dzwonić.
Jakoś się  znajdziemy.   aaa .zapomniałam ..mam rower

25 czerwca 2013 21:20
Annika, a co u Ciebie? Widzę, że jesteś zalogowana!
25 czerwca 2013 21:21
gaja16

niestety nie mam GG.
Możesz podać nr. tel.stacjonarnego .Mogę dzwonić.
Jakoś się  znajdziemy.   aaa .zapomniałam ..mam rower

Wyobraż sobie,że dziś sprzedali rower! no wkurzyłam się okropnie,mam za to psa niemieckiego :)
25 czerwca 2013 21:21
Kryzys mnie złapał. Coś wyjątkowo szybko :( Dolina, jak nic.
25 czerwca 2013 21:23
ivanilia40

Wyobraż sobie,że dziś sprzedali rower! no wkurzyłam się okropnie,mam za to psa niemieckiego :)

...psa znam ,a może wiem  tylko jak wygłąda .
poradzimy sobie bez roweru...
25 czerwca 2013 21:27
gaja16

...psa znam ,a może wiem  tylko jak wygłąda .
poradzimy sobie bez roweru...

Jak się cieszę,że się ujawniłaś,hehe. Podam Ci póżniej nr telefonu,Ty też mi podasz i zdzwonimy sie,ja mogę tu korzystać bez ograniczeń na stacjonarne
25 czerwca 2013 21:28 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Kryzys mnie złapał. Coś wyjątkowo szybko :( Dolina, jak nic.

Ciebie?????No nie !Nie moja panno!!!!!!!Jak leje za oknem i nie możesz na dworze pobiegac to prosze z 10 rundek dookoła stołu:):):):)
25 czerwca 2013 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ciebie?????No nie !Nie moja panno!!!!!!!Jak leje za oknem i nie możesz na dworze pobiegac to prosze z 10 rundek dookoła stołu:):):):)

Biegałam. Po prostu dzisiaj mam dzień pełen "życiowych przemyśleń" i tak to się zwykle u mnie kończy, heh... Nie mogę za dużo myśleć najwyraźniej ;)
25 czerwca 2013 21:46
ivanilia40

Jak się cieszę,że się ujawniłaś,hehe. Podam Ci póżniej nr telefonu,Ty też mi podasz i zdzwonimy sie,ja mogę tu korzystać bez ograniczeń na stacjonarne

oki.   to do..... usłyszenia.