Na wyjeździe

26 czerwca 2013 09:13 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Wasze podejrzenia skupiaja sie wylacznie na Margolci... a co zatem z Mleczko47 i Mozah... czyzby i one z roznych kont punkty sobie dodawaly... co do dwoch ostatnich nikt nie ma cienia watpliwosci... lubimy Mozah za jej sprawne rozprawki... umiejetnosc segregowania waznych i blahych informacji i za jej wiedze /ktora cenie sobie nade wszystko/ podobnie jak Mleczko... ktora potrafi byc kontrowersyjna w calkiem innym stylu...jak Margolcia... Czytam z przyjemnoscia Tine, Romane, Andrejke, Igge, Kasie63, nowadanute, Juste, Iwanilie, Wichurrka, Tali i oczywiscie pozostale kolezanki... Zapominamy czesto o nowych kolezankach...wchodzac na forum chca zaistniec... nie dlatego... ze chce brylowac... po prostu chca byc zauwazone... tak po ludzku.... a o nich czesto zapominamy...niestety!!! Dlatego przewija sie 40 osob codziennie na Forum... prawie tych samych i tworza sie kolka wielbicieli roznych "frakcji"a przydaloby sie swiezego spojrzenia... wlasnie ze strony nowych!!! Dajmy im szanse ...a nasze punktowe spory zakonczmy definitywnie...

Kika, litości! Co to za frakcja, która powitała serdecznie Wichurrę, Wiesiulę, Asika, Tali i każdą nową osobę? Co Wy macie w głowach za teorie spiskowe? Kółka różańcowe, wielbiciele Andrejki, kochani, co z Wami????? Andrea od ponad 2 lat wita się serdecznie w powitajkach z każdym nowoprzybyłym, komu by się tak chciało?Ile razy podnosi na duchu KAZDEGO, nie tylko stałych forumowiczów! A Margolcia dwukrotnie zaatakowała ją bez zdania racji i bedący dłużej na forum dobrze to pamiętają.

Błagam, Kika, więcej obiektywizmu! Jeżeli sądzisz, że zapominamy o nowych kolezankach, to zajmij się nimi, bądź jeszcze jednym dobrym duchem forum. Moim zdaniem prawda jest taka, że wiele osób, które czytają forum NIE CHCA PISAC, bo maja swoje powody i tyle. Nie bijmy się w piersi z powodu ich wyboru!
26 czerwca 2013 09:13
Roma humor lepszy, ale oczy to na zapałki. W nocy kilka razy się budziłam, a jak budzik zadzwonił o 5 to po omacku do łazienki szłam :))) a teraz kicham jak najeta aż moja podopieczna zaśmiewa się ze mnie do łez.
26 czerwca 2013 09:16 / 7 osobom podoba się ten post
Romana, ja nie wiem kto Ci dał przyzwolenie aby zwracać innym użytkownikom forum uwagi typu "źle piszesz, źle mówisz i żle myślisz". To z Twojej strony spore nadużycie cierpliwości innych. Nie jesteś w przedszkolu z małymi dziećmi, nikt Cię nie prosił żebyś w kółko strofowała innych, tylko dlatego że potrafisz właściwie napisać "Humor". I nie wiem za kogo się uważasz wstawiając takie uwagi. To chyba nie jest właściwe i zaczyna mnie to irytować. To jest FORUM.
26 czerwca 2013 09:16
To fajnie masz! U mnie słoneczko od rana, czyżby pochmurne dni się skończyły? Ciekawe jak u Kasi nad morzem, czy zjazd odbędzie się w strugach deszczu...
26 czerwca 2013 09:18
Mycha

Romana, ja nie wiem kto Ci dał przyzwolenie aby zwracać innym użytkownikom forum uwagi typu "źle piszesz, źle mówisz i żle myślisz". To z Twojej strony spore nadużycie cierpliwości innych. Nie jesteś w przedszkolu z małymi dziećmi, nikt Cię nie prosił żebyś w kółko strofowała innych, tylko dlatego że potrafisz właściwie napisać "Humor". I nie wiem za kogo się uważasz wstawiając takie uwagi. To chyba nie jest właściwe i zaczyna mnie to irytować. To jest FORUM.

Podaję swoje argumenty wobec argumentów Kiki i Mleczka. Jeśli uważasz to za strofowanie, to napisz mi proszę, jak je podawać, by nie były tak odbierane.
26 czerwca 2013 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
nie uzyje opcji "cytuj" ani niku ktory zaczyna sie na r....... robie bledy gdyz pisze nie z netu a z glowy i czesto tylko przy swietle ekranu laptopa poniewz moje drzwi od pokoju sa na przeciw drzwi mojej podopiecznej a ja, jak mam w profilu szanuje starsze osoby a zwlaszcza chore.
26 czerwca 2013 09:27 / 5 osobom podoba się ten post
Nie ma co podawać. Mleczko będzie zawsze tak pisała jak pisze, bo inaczej nie potrafi. Mnie to nie przeszkadza i nie przyszłoby mi do głowy wytykać jej błędy. Staram się szanować każdego na forum, czasami może nerw drgnie ale to normalne objawy żyjącego człowieka. Każdy pisze jak potrafi. dobrze że Mleczko pisze i jest z nami. I jak to w takim zbiorowisku jest lewa strona forum, prawa strona forum i środek. Są sympatie i antypatie. Ja nie wyobrażam sobie sytuacji, kiedy wytykam dorosłej osobie braki ortograficzne. To byłoby brakiem kultury i poczciwej akceptacji. W moim pojęciu oczywiście. Chyba prędzej byłabym w stanie napisać np. "nie lubię Cię".
Temat ortografii przewala się ciągle na forum, nie wiem po co !!
26 czerwca 2013 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
jak sie nie umie formulowac zdan, to najlepiej nie pisac.
26 czerwca 2013 09:36 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

nie uzyje opcji "cytuj" ani niku ktory zaczyna sie na r....... robie bledy gdyz pisze nie z netu a z glowy i czesto tylko przy swietle ekranu laptopa poniewz moje drzwi od pokoju sa na przeciw drzwi mojej podopiecznej a ja, jak mam w profilu szanuje starsze osoby a zwlaszcza chore.

Moim skromnym bardzo zdaniem,błedy zwyczajnie albo robi sie:)albo ich sie nie robi:)i nie jest to zalezne od"oswietlenia"czy innych czynnikow:)kazdy ma swoje slabe strony niestety i mocniejsze:)dla przykladu:mialam zmienniczke z ktora utrzymywalam kontakt sms i czytajac te smski:)to o Boziu:)byl tylko "byk"za"bykiem":)i nie dalo sie zrozumiec o co jej chodzi:)a jesli chodzi o nauke jezyka niemieckiego,to gdy jechala pierwszy raz nie umiala zadnego slowa poprawnie a po 6mies.niemiecki super:)a ja jezdze i jezdze i jezdze i do tego super to brakuje mi z 5lat moze daj Boziu:)
26 czerwca 2013 09:38
Tali

Trzymaj się Giunta! Ja tez ostatnio taki dolek głębokości Rowu Mariańskiego przerabiałam, ale jakoś mi przeszło...  a myśleć na różne życiowe tematy warto... a nóż widelec coś wymyślisz i  "filozofką" zostaniesz wielką! ;)
Jutro wyjdzie słoneczko i będzie Ci lepiej!

Tali, dziękuję ;) Jeszcze mnie trzyma, ale na pewno puści, chociażby z racji tego, że nic nie trwa wiecznie ;)
26 czerwca 2013 09:40 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Zawsze musza byc jakies podejrzenia,dywagacje.Kto ma czas na wymyslanie sposobow p-nia,wystarczy rzut oka  kto regularnie na forum przesiaduje calymi dniam to opiekunka??????? ja moge na podstawie swojej pracy wywnioskowac ile można czasu poswiecic dla forum,dzien wolny,pauze?ale nie caly tydzien.Nawet jak sie jest  "d o  t o w a r z y s t w a" to chyba nie z lapkiem pod pacha zajmuje sie podopiecznym.Warto zweryfikowac swoje zapedy i nie stosowac dla zasady starego powiedzenia"kupą mości panowie".

No ale nawet jak ktoś cały dzień jest tutaj zalogowany (jak ja często), to nie znaczy, że się tutaj naprawdę siedzi. U mnie komp jest po prostu cały dzień włączony i jak mam chwilę wolnego, to do niego podchodzę.
26 czerwca 2013 09:50 / 1 osobie podoba się ten post
...ja natomiast bede Was swoja obecnoscia meczyla przez najblizsze kilkanascie dni... mam przymusowe siedzenie w domku... ksiazek brak /chyba ze magmab cos mi przesle...czego sobie zycze bardzo/ robotki reczne tez wykluczam... a sportowych zainteresowan nie moge rozwijac... nieprzymusowy dyzur bede zatem pelnic na Forum...
26 czerwca 2013 09:51 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie też lapek stoi sobie włączony na kuchennym blacie. Zaglądam do niego jak mam ochotę. Przecież cały czas babci za rączkę nie trzymam. A tutaj zresztą mam najlepszy zasięg. Obieram np. kartofle i rozmawiam na skypie. Dobrze, ze jest internet bo bez niego byłoby gorzej ze mną ;-))
26 czerwca 2013 09:52 / 2 osobom podoba się ten post
Przepraszam wszystkich dotkniętych moimi uwagami na temat ortografii i obiecuję, że od tej chwili nie pisnę już na ten temat ani słowa.
26 czerwca 2013 09:59
A mi się już parę razy zdarzyło że po włączeniu komputera a ja zalogowana jestem .i wychodzi z tego że cały czas na forum siedzę
a tak nie jest
a teraz życzę wszystkim miłego dnia
Wiesiuka Ciebie przez skepa pożegnam
Romana -miłej podróży i super urlopu i obyście się z Wiesią spotkały