Na wyjeździe

26 czerwca 2013 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
Ooo, zapomniałam. Życzę Romanie bezpiecznej podróży i baardzo wesołego Zjazdu. ;-))
Oczywiście pozostałym uczestniczkom Zjazdu też życzę wesołej zabawy i duużo ciekawych tematów do rozmowy. A my tu biedne będziemy czkawkę miały ;-//
26 czerwca 2013 10:02
Romana, baw się dobrze w Polsce! :)
26 czerwca 2013 10:11
Romana szczęśliwej podróży,naciesz się domkiem,ja też jestem zalogowana,cały dzień,ale lapek jest na dole ja u dziaków na górze,jestem z doskoku,teraz akurat mam czas,bo fryzjerka przyszła do dziadków,karkówka się dusi,pogoda nie może się wyklarować,miłego dzionka.
26 czerwca 2013 10:12
Dzięki, kochane! W dobrym towarzystwie to i urlop dobry! A za dwa tygodnie moja wnusia wpada w stęsknione łapska babuni! Ciekawe, czy nie ryknie płaczem na mój widok, bo 2 miesiące się nie widziałyśmy, a ona już poznaje kto jest kto...
26 czerwca 2013 10:17
Romanko,ja też zyczę Ci szczęśliwej podróży ,a o wnusię się nie martw.Dzieciaczki od razu wiedzą kto jest "swój" :).
Wiesiulka,Tobie też życzę żebyś szybciutko i bezpiecznie dojechała do domciu :)
26 czerwca 2013 10:30
Wiesiula, i Tobie oczywiście życzę udanego urlopu. Dopiero zauważyłam, że również zjeżdżasz do domu. Rozkojarzona jestem, chyba z niewyspania. Miałam kiepską noc ;)
26 czerwca 2013 11:02 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkim życze spokojnej podróży i żeby czas się w niej nie dłużył. Ale Wam dobrze!
26 czerwca 2013 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkim zjeżdżającym dziewczynom szerokiej drogi,
pogody, samych przyjemności i dużo miłości w rodzinach.
Miłego spędzania czasu z najblizszymi i przyjaciółmi, dobrych trunków i żarełka.
Wróćcie do nas z naładowanymi akumulatorami.

Tym , które wybierają się na zjazd - zaj...... zabawy, nie zpomnijcie o nas i wychylcie lampkę z całe opiekunkowo.
26 czerwca 2013 11:13
scarlet

Wszystkim zjeżdżającym dziewczynom szerokiej drogi,
pogody, samych przyjemności i dużo miłości w rodzinach.
Miłego spędzania czasu z najblizszymi i przyjaciółmi, dobrych trunków i żarełka.
Wróćcie do nas z naładowanymi akumulatorami.

Tym , które wybierają się na zjazd - zaj...... zabawy, nie zpomnijcie o nas i wychylcie lampkę z całe opiekunkowo.

Witaj Skarlet,jak Twoje sprawy zawodowe? Kiedy dołączysz do nas?
26 czerwca 2013 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
dziewczyny wybierajace sie na zlot ;) pamietajcie o robaczkach ktore zostaly w DE albo sa juz na walizkach przed wyjazdem i wypijcie kieliszeczka za nasze zdrowko ;) !!!! no i ta kiełbaska z grilla pewnie co niektorym też sie marzy bo mi na sama myśl ślinka po brodzie cieknie. Udanej imprezy!!!!!!!!!!!
26 czerwca 2013 11:26
Magma kochanie,
wysłałam Ci meila.
26 czerwca 2013 11:32
...do katti82... masz zawod kosmetyczki z pelnymi kwalifikacjami... takimi... ktore pozwolilyby Tobie na otwarcie zakladu w Niemczech... to brakujace czesto ogniwo w malych niemieckich miasteczkach...
26 czerwca 2013 11:32
Witam wszystkie dziewczyny...w Polsce i na obczyznie...jestem tu po raz kolejny...ale dopiero dzis sie zalogowałam....wybrałabym sie na wasz zjazd...czy w pozniejszym termnie tez bedzie lipiec-sierpien...moge otrzymac wiecej wiadomosci.....pozdrawiam cieplutko w to zimne laaattoo.
26 czerwca 2013 11:36
Witaj Frezje,ma być jeszcze jeden zjazd w póżniejszym terminie,ale kto go zorganiuzuje i kiedy narazie nie wiem.
26 czerwca 2013 11:38
A kiedy ten zlot jest? Bo już zapomniałam, a chcę się wirtualnie z Wami zjednoczyć w tym dniu:)