Na wyjeździe

26 czerwca 2013 11:39
wichurra

A kiedy ten zlot jest? Bo już zapomniałam, a chcę się wirtualnie z Wami zjednoczyć w tym dniu:)

Chyba w tą sobotę jest ten zjazd?. Jak Twój dziadziuś Wichurrka?  
26 czerwca 2013 11:42
ivanilia40

Witaj Skarlet,jak Twoje sprawy zawodowe? Kiedy dołączysz do nas?

Ivanilko,
mam złożone papiery w kilku agencjach i czekam....
26 czerwca 2013 11:42
Ja pytałam o ten zlot - no ale mam nadzieję, że może na następny uda mi się przybyć.
A dziaduś ok - już mu się polepszyło i trochę markotny jest, ale coraz lepiej z nim. Przetłumaczyły mu córki, że śmierć to dla jego towarzyszki już tylko wybawieniem była. Bo ona już niemal nie kontaktowała, lezała, karmiona była. I tak od ośmiu lat.
26 czerwca 2013 11:50
wichurra

Ja pytałam o ten zlot - no ale mam nadzieję, że może na następny uda mi się przybyć.
A dziaduś ok - już mu się polepszyło i trochę markotny jest, ale coraz lepiej z nim. Przetłumaczyły mu córki, że śmierć to dla jego towarzyszki już tylko wybawieniem była. Bo ona już niemal nie kontaktowała, lezała, karmiona była. I tak od ośmiu lat.

Zajarzyłam z opużnieniem o jaki zlot pytałaś,już się naprawiłam he,he
Dobrze,że dziadziusiowi przeszło.
26 czerwca 2013 11:54
Myślami i duchem będę Wam towarzyszyć :)
26 czerwca 2013 11:57
Dziękuję ślicznie

Dziewczynom na zlocie życzę wspaniałej zabawy !!!!
26 czerwca 2013 12:00 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

dziewczyny wybierajace sie na zlot ;) pamietajcie o robaczkach ktore zostaly w DE albo sa juz na walizkach przed wyjazdem i wypijcie kieliszeczka za nasze zdrowko ;) !!!! no i ta kiełbaska z grilla pewnie co niektorym też sie marzy bo mi na sama myśl ślinka po brodzie cieknie. Udanej imprezy!!!!!!!!!!!

Witam Cię magmab oraz całe opiekunkowo!
Zjazd w tym tygodniu.Będziemy cały czas z Wami myślami. Toast oczywiście za zdrowie opiekunek i opiekunów będzie - musowo.
Kiełbaska- cóż bardzo to rozumiem  też mi brakowało jak tam byłam...Przyjechałam do domu w niedzielę i zaraz musiałam zaliczyć. Delektowałam się.... zapachem ..... przy grillu.
26 czerwca 2013 12:00
scarlet

Magma kochanie,
wysłałam Ci meila.

Scarlet ja juz zapomnialam jak miło sie robi na serduszku jak ktoś mowi kochanie. Ps. spelniłam Twoja prośbe i buziaczkiiiii
26 czerwca 2013 12:02 / 2 osobom podoba się ten post
alexia

Witam Cię magmab oraz całe opiekunkowo!
Zjazd w tym tygodniu.Będziemy cały czas z Wami myślami. Toast oczywiście za zdrowie opiekunek i opiekunów będzie - musowo.
Kiełbaska- cóż bardzo to rozumiem  też mi brakowało jak tam byłam...Przyjechałam do domu w niedzielę i zaraz musiałam zaliczyć. Delektowałam się.... zapachem ..... przy grillu.

Alexia miej litość nade mną ...Czuję zapach kiełbaski i grilla...
26 czerwca 2013 12:03
Będę o 15;30-zaczekam!
26 czerwca 2013 12:04 / 3 osobom podoba się ten post
alexia

Będę o 15;30-zaczekam!

Już biegnę,ja poproszę z ostrą musztardą ,he,he
Matko kochana,uśliniłam się...:)
26 czerwca 2013 12:07 / 1 osobie podoba się ten post
Zapraszamy,może ktoś będący w domu jeszcze się namyśli i przyjedzie-będzie weselej.Dziękujemy.
26 czerwca 2013 12:07 / 3 osobom podoba się ten post
Odnośnie kosmetyczek. Miałam kiedyś babcię u której przede mną była dziewczyna, która miała takowe umiejętności. Malowała, piłowała, czyściła jej paznokcie. Nie dało się babci wytłumaczyć, ze ja kosmetyczką nie jestem. Spasowałam. Malowałam jej te pazurki, niby wysiłek nieduży ale nie powiem co sobie myślałam o poprzedniczce. Dziewczyny, myślcie proszę co robicie !! Bo jak tak dalej pójdzie, to jeszcze babcie sobie maseczek zażyczą ;-//
26 czerwca 2013 12:08
Dzięki Andrejko,za pamięć o mnie,he,he
Ja chętnie załapię się na następny wyjazd
26 czerwca 2013 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Odnośnie kosmetyczek. Miałam kiedyś babcię u której przede mną była dziewczyna, która miała takowe umiejętności. Malowała, piłowała, czyściła jej paznokcie. Nie dało się babci wytłumaczyć, ze ja kosmetyczką nie jestem. Spasowałam. Malowałam jej te pazurki, niby wysiłek nieduży ale nie powiem co sobie myślałam o poprzedniczce. Dziewczyny, myślcie proszę co robicie !! Bo jak tak dalej pójdzie, to jeszcze babcie sobie maseczek zażyczą ;-//

Mycha,ale jeśli Tobie umalowanie paznokci sprawialo trudnośc to juz Twoj problem, nie możesz krytykować kogoś za to, że dziewczyny wykorzystują swoje umiejetności pokazując to Niemcom, niech tez widzą, że jestesmy zdolne i umiemy dużo rzeczy zrobić a ni e tylko siedzieć i np grać w chińczyka.Takie dziewczyny nie sa na co dzień,nie każda ma takie umiejętności i nie każda błyszczy wśród nich,może Ty robisz coś co Twoja zmienniczka nie potrafi i też musi być dobrze.Bez urazy.