A kiedy ten zlot jest? Bo już zapomniałam, a chcę się wirtualnie z Wami zjednoczyć w tym dniu:)
A kiedy ten zlot jest? Bo już zapomniałam, a chcę się wirtualnie z Wami zjednoczyć w tym dniu:)
Witaj Skarlet,jak Twoje sprawy zawodowe? Kiedy dołączysz do nas?
Ja pytałam o ten zlot - no ale mam nadzieję, że może na następny uda mi się przybyć.
A dziaduś ok - już mu się polepszyło i trochę markotny jest, ale coraz lepiej z nim. Przetłumaczyły mu córki, że śmierć to dla jego towarzyszki już tylko wybawieniem była. Bo ona już niemal nie kontaktowała, lezała, karmiona była. I tak od ośmiu lat.
dziewczyny wybierajace sie na zlot ;) pamietajcie o robaczkach ktore zostaly w DE albo sa juz na walizkach przed wyjazdem i wypijcie kieliszeczka za nasze zdrowko ;) !!!! no i ta kiełbaska z grilla pewnie co niektorym też sie marzy bo mi na sama myśl ślinka po brodzie cieknie. Udanej imprezy!!!!!!!!!!!
Magma kochanie,
wysłałam Ci meila.
Witam Cię magmab oraz całe opiekunkowo!
Zjazd w tym tygodniu.Będziemy cały czas z Wami myślami. Toast oczywiście za zdrowie opiekunek i opiekunów będzie - musowo.
Kiełbaska- cóż bardzo to rozumiem też mi brakowało jak tam byłam...Przyjechałam do domu w niedzielę i zaraz musiałam zaliczyć. Delektowałam się.... zapachem ..... przy grillu.
Będę o 15;30-zaczekam!
Odnośnie kosmetyczek. Miałam kiedyś babcię u której przede mną była dziewczyna, która miała takowe umiejętności. Malowała, piłowała, czyściła jej paznokcie. Nie dało się babci wytłumaczyć, ze ja kosmetyczką nie jestem. Spasowałam. Malowałam jej te pazurki, niby wysiłek nieduży ale nie powiem co sobie myślałam o poprzedniczce. Dziewczyny, myślcie proszę co robicie !! Bo jak tak dalej pójdzie, to jeszcze babcie sobie maseczek zażyczą ;-//