Przepraszam wszystkich dotkniętych moimi uwagami na temat ortografii i obiecuję, że od tej chwili nie pisnę już na ten temat ani słowa.
Przepraszam wszystkich dotkniętych moimi uwagami na temat ortografii i obiecuję, że od tej chwili nie pisnę już na ten temat ani słowa.
Witam Cię magmab oraz całe opiekunkowo!
Zjazd w tym tygodniu.Będziemy cały czas z Wami myślami. Toast oczywiście za zdrowie opiekunek i opiekunów będzie - musowo.
Kiełbaska- cóż bardzo to rozumiem też mi brakowało jak tam byłam...Przyjechałam do domu w niedzielę i zaraz musiałam zaliczyć. Delektowałam się.... zapachem ..... przy grillu.
...do katti82... masz zawod kosmetyczki z pelnymi kwalifikacjami... takimi... ktore pozwolilyby Tobie na otwarcie zakladu w Niemczech... to brakujace czesto ogniwo w malych niemieckich miasteczkach...
Tak i na poczatku jak zaczelam mysleć o pracy w DE rozgladalam się w ogloszeniach dla kosmetyczek, praca jest to fakt zarobki tez calkiem tak do 1500e ,ale ja musze sie troche jezyka poduczyc:),tutaj np w Obersdorfie corka mojej babci robi pedicure w Alterheimie i nawet zadowolona jest ale czy bylaby szansa na moj wlasny nigdy o tym nie myslalam
oni niemaja galetetki,ja tez niespotkałam tu.robiłam tez biszkopt i uzyłam tzw HILFE cos jak żelatyna.ale to nie to co galaretka
Mycha,ale jeśli Tobie umalowanie paznokci sprawialo trudnośc to juz Twoj problem, nie możesz krytykować kogoś za to, że dziewczyny wykorzystują swoje umiejetności pokazując to Niemcom, niech tez widzą, że jestesmy zdolne i umiemy dużo rzeczy zrobić a ni e tylko siedzieć i np grać w chińczyka.Takie dziewczyny nie sa na co dzień,nie każda ma takie umiejętności i nie każda błyszczy wśród nich,może Ty robisz coś co Twoja zmienniczka nie potrafi i też musi być dobrze.Bez urazy.