Na wyjeździe

27 czerwca 2013 07:13
Witam w czwartkowy porane,jest chłodno,słoneczka nie widać,już nie długo do domku,miłego dzionka życzę.
27 czerwca 2013 07:16 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie opiekuneczki
Właśnie wróciłam z godzinnego biegania. Niestety nie biegałam przez całą godzinę,musiałam co jakiś czas maszewrować bo niestety kondycha bliska 0.Zmęczyłam się za to porządnie i jestem zadowolnona.Zobaczymy jutro co na to moje mięśnie ,he,he.
27 czerwca 2013 07:27 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie opiekuneczki
Właśnie wróciłam z godzinnego biegania. Niestety nie biegałam przez całą godzinę,musiałam co jakiś czas maszewrować bo niestety kondycha bliska 0.Zmęczyłam się za to porządnie i jestem zadowolnona.Zobaczymy jutro co na to moje mięśnie ,he,he.

Hi h ja też tak biegam,trochę szybkiego marszu,trochę biegu,ale już niedługo i do domku,z tego co wiem moja młodsza biega,więc będę z nią biegać i kondycja wróci,wytrwałości w biegarz życzę.
27 czerwca 2013 07:51 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien doberek wszystkim a rannym ptaszka no brawo brawo Iwanilia nawet jak miesnie beda troche bolały to bedzie przyjemny bol wiec troche pomasujesz albo poprawisz nastepnym treningiem i bedzie ok miłego dnia wszystkim zycze spokojnego sobie rowniez:)))))))))))))))))))))))))
27 czerwca 2013 09:00
ivanilia40

Witajcie opiekuneczki

Super! :D
27 czerwca 2013 09:11
giunta

Super! :D

Dziękuję Giunta :):):)
27 czerwca 2013 10:42
Zakręcona Mamuela

kKochana w koło SChortens w Grafschaft a jeszcze wiksze Wilhelmshafe chyba dobze napisałam tylko nie pomyl tak po srodku poprosze hehehe:))))))))))))))))))))))))))))

Zamachnęłam się i mam nadzieję, że doleciały! hihi!
Jak tam nocka Mamuela?
27 czerwca 2013 10:44
ivanilia40

Witajcie opiekuneczki

Ivanilia gratulacje za zleczenie się z wyrka!
Ja od trzech tygodni próbuję to zrobić, ale coś mi nie wychodzi...  :(
27 czerwca 2013 10:47
A w ogóle to dzień dobry!
Dziś niestety deszczowy i jesienny dzionek się zapowiada...

Dziś moja Panna wraca ze szpitala, ale to potrwa trochę, więc mam nie gotować tylko dostanę kasę na obiad w restauracji... chyba pójdę i zjem kawał mięcha... Ivanilia wpadnij do mnie to pójdziemy razem hehehe!

A ogólnie mnie jakaś niemoc i lenistwo naszły..

Miłego dnia! Mam nadzieję, że u Was słonecznie to wyślijcie trochę promyków do mnie!
27 czerwca 2013 10:50
Tali

Ivanilia gratulacje za zleczenie się z wyrka!
Ja od trzech tygodni próbuję to zrobić, ale coś mi nie wychodzi...  :(

Też jestem z siebie dumna,a Harmut nie mógł wyjść z podziwu, he,he bo mi jest ciągle zimno .
Oj nie kuś Tali,nie kuś,bo przybiegnę z językiem na brodzie,nie wiem tylko czy zostałoby coś dla Ciebie he,he
27 czerwca 2013 11:39
Za godzinę moja córcia ma obronę....
27 czerwca 2013 12:32
Tali

A w ogóle to dzień dobry!
Dziś niestety deszczowy i jesienny dzionek się zapowiada...

Dziś moja Panna wraca ze szpitala, ale to potrwa trochę, więc mam nie gotować tylko dostanę kasę na obiad w restauracji... chyba pójdę i zjem kawał mięcha... Ivanilia wpadnij do mnie to pójdziemy razem hehehe!

A ogólnie mnie jakaś niemoc i lenistwo naszły..

Miłego dnia! Mam nadzieję, że u Was słonecznie to wyślijcie trochę promyków do mnie!

No pada. Jakos szybko się z Panną w tym szpitalu obrobili. Po wczorajszym spotkaniu dziadek całe śledztwo przeprowadził.jak to sie stało, że wczoraj się spotkałyśmy. Powiedziałam mu, że to cud i dał spokój. Pytał jeszcze, czy masz 20 lat, czy więcej, bo taka młoda. Córce i żonie opowiadał, oj miał o czym myśleć. Na deser, wieczorem babcia znowu się przewróciła. Na szczęście nic się nie stało.
Ciągną mi się te ostatnie dni jak guma w starych majtkach.
27 czerwca 2013 12:36
efka66

Za godzinę moja córcia ma obronę....

To trzymam kciuki za twoją córcie da radę dziewczyna u mnie nadal pada czekam na koordynatorkę ma sprawę do mnie nie wiem o co chodzi,muszę czekać a pauza leci,buuu.
27 czerwca 2013 12:41
barbarella

No pada. Jakos szybko się z Panną w tym szpitalu obrobili. Po wczorajszym spotkaniu dziadek całe śledztwo przeprowadził.jak to sie stało, że wczoraj się spotkałyśmy. Powiedziałam mu, że to cud i dał spokój. Pytał jeszcze, czy masz 20 lat, czy więcej, bo taka młoda. Córce i żonie opowiadał, oj miał o czym myśleć. Na deser, wieczorem babcia znowu się przewróciła. Na szczęście nic się nie stało.
Ciągną mi się te ostatnie dni jak guma w starych majtkach.

haha Barabella mi też się ciągną ale jak flaki z olejem... choć ostatnio mamusia2 mówiła że jej szybko mijają może ma jakiś sposób na ten wlokący się czas???
27 czerwca 2013 12:51
magmab

haha Barabella mi też się ciągną ale jak flaki z olejem... choć ostatnio mamusia2 mówiła że jej szybko mijają może ma jakiś sposób na ten wlokący się czas???

Mamusię na przesłuchanie :) jak to się robi:) Moja rodzina już nie chce mnie słuchać. Tak na prawdę w domu czeka mnie sporo roboty i wcale nie będzie tak słodko, ale zawsze to u siebie. Już wiem, że wracam tutaj 15 sierpnia i zaraz zacznę odliczanie w drugą stronę. Oj życie, życie żebyś ty d... miało.