To fajnie masz! U mnie słoneczko od rana, czyżby pochmurne dni się skończyły? Ciekawe jak u Kasi nad morzem, czy zjazd odbędzie się w strugach deszczu...
To fajnie masz! U mnie słoneczko od rana, czyżby pochmurne dni się skończyły? Ciekawe jak u Kasi nad morzem, czy zjazd odbędzie się w strugach deszczu...
Mycha,ale jeśli Tobie umalowanie paznokci sprawialo trudnośc to juz Twoj problem, nie możesz krytykować kogoś za to, że dziewczyny wykorzystują swoje umiejetności pokazując to Niemcom, niech tez widzą, że jestesmy zdolne i umiemy dużo rzeczy zrobić a ni e tylko siedzieć i np grać w chińczyka.Takie dziewczyny nie sa na co dzień,nie każda ma takie umiejętności i nie każda błyszczy wśród nich,może Ty robisz coś co Twoja zmienniczka nie potrafi i też musi być dobrze.Bez urazy.
drodie Panie czy w aldiku mozna kupic mniejsze doladowane inter niz 15 euro np 5 czy 10e
a czy ktos 1 sierpnia biedzie wsiadal w ulm o 16.30
A nad tym się nie zastanawiałam. Ja zawsze za 15 kupuję. Czy ktoś, coś więcej wie na ten temat ??
Chyba w tą sobotę jest ten zjazd?. Jak Twój dziadziuś Wichurrka?
Można za 5, 15 i 30.Ale ostatnio to tak mialam,ze kupiłam za 5 i się okazało ,ze trzeba za min 10/2xpo 5/żeby net działał.Wcześniej dokupowałam za 5 ,i to mi na 2 dni wystarczało/2 euro dziennie "zjada"/.Normalnie na 30dni to kupuje 3x5e.i potem musze dokupić na koncówkę pobytu.
Dzięki Kasia. Czyli jednak 15 euro na miesiąc - full wypass.... Dobrze wiedzieć, że 5 euro na 2 dni styknie. Tak w przybliżeniu.