Na wyjeździe

27 czerwca 2013 12:57 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Mamusię na przesłuchanie :) jak to się robi:) Moja rodzina już nie chce mnie słuchać. Tak na prawdę w domu czeka mnie sporo roboty i wcale nie będzie tak słodko, ale zawsze to u siebie. Już wiem, że wracam tutaj 15 sierpnia i zaraz zacznę odliczanie w drugą stronę. Oj życie, życie żebyś ty d... miało.

Hi,hi,no nie wiem mi szybko leci,pisałam wcześniej,powtarzam sobie po 3 razy kilka razy dziennie,szybko zleci i u mnie leci,hi,hi spróbujcie u mnie działa,pani koordynater przyjechała zapytać dziadków jak się sprawuje,hi,hi chyb nie będzie żle.Tylko dlaczego robi to na mojej przerwie,czas ucieka.
27 czerwca 2013 13:02
efka66

Za godzinę moja córcia ma obronę....

Ewcia,
trzymam kciuki z Tobą...
Musi być dobrze, nasze dziewczyny to zdolniachy.
27 czerwca 2013 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
Dziękuję Wam bardzo, no cóż, stalo się, moja Asia to magister pełną gębą. Aż się popłakałam jak z nia rozmawiałam przez telefon. Kiedy broniła licencjata, obiecałam sobie, że na obronę pracy magisterskiej do nie pojadę(do Wrocławia) i zrobię jej niespodziankę. Życie napisało inny scenariusz, szkoda, ale i tak sobie to odbijemy. Dziś nawet dziadek kciuki trzymał:)
27 czerwca 2013 14:05 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Dziękuję Wam bardzo, no cóż, stalo się, moja Asia to magister pełną gębą. Aż się popłakałam jak z nia rozmawiałam przez telefon. Kiedy broniła licencjata, obiecałam sobie, że na obronę pracy magisterskiej do nie pojadę(do Wrocławia) i zrobię jej niespodziankę. Życie napisało inny scenariusz, szkoda, ale i tak sobie to odbijemy. Dziś nawet dziadek kciuki trzymał:)

GRATULACJE!!!!!!!

Uściskaj Ją wirtualnie od forumowych kolezanek i kolegów.
27 czerwca 2013 14:07 / 3 osobom podoba się ten post
Efka66 gratulacje i dla Ciebie i dla córki. To piękny dzień. Jedna z piękniejszych nagród za nasze rozłąki, nie bycie razem. Dla takich chwil warto życ :)
27 czerwca 2013 14:09
Efka,bardzo się ciesze i gratuluję Tobie udanej córki ,a Twojej córce mgr przed nazwiskiem.:)
27 czerwca 2013 14:12
Dziękuję, dziękuję Wam....znowu płaczę,ze wzruszenia:)
27 czerwca 2013 14:21
efka66

Dziękuję, dziękuję Wam....znowu płaczę,ze wzruszenia:)

Mam nadzieję,że ja też będę płakać z takiego samego powodu co Ty za 5 lat...he,he
27 czerwca 2013 14:25
Gratulacje Efka,musisz być dumna z córki,u mnie już po inspekcji,hi,hi wypadła w miarę dobrze,tylko się dowiedziałam że dziadkowi nie smakują moje obiadki hi,hi jestem tu już 3 raz i do tej pory się nie skrżył,dobrze że to jeszcze 3 dni i odpocznę w domku,bo już jestem zmęczona psychicznie i wreszcie przestało padać zobaczymy jak dłógo.
27 czerwca 2013 14:29 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Gratulacje!!!! Moja Asia 15 lipca ma obronę :) Tak samo mają na imię :)))
27 czerwca 2013 14:33 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Effka , moje gratulacje !. Jej mgr to też i Twój wkład - ciesz się dziś z całego serca ! Gdy nasze dzieci są szczęśliwe , my jestesmy dwa razy bardziej !
27 czerwca 2013 14:35
ivanilia40

Mam nadzieję,że ja też będę płakać z takiego samego powodu co Ty za 5 lat...he,he

Mnie też to czeka,
może za 2 lub 3 lata.
Moja skończyła licencjat z kandydatem na zięcia w zeszłym roku,
teraz chcą zacząć magisterkę w Dublinie.
Są ambitni, to im się uda...
27 czerwca 2013 14:41
scarlet

Mnie też to czeka,
może za 2 lub 3 lata.
Moja skończyła licencjat z kandydatem na zięcia w zeszłym roku,
teraz chcą zacząć magisterkę w Dublinie.
Są ambitni, to im się uda...

Wiesz Skarlet,udane dzieci to największe szczęście na świecie,a jak jest jeszcze kochany pies,to już pełnia szczęścia.:)
Ja też bardzo tęsknię za moimi dziewczynami( suczką i córką),ale ten niemiecki piesek łagodzi tą tęsknotę ,faktycznie jest mi łatwiej.
Jak rozmawiam z córką,to najpierw pytam o sunię,nie jadła tylko 3 dni,teraz już rozrabia :).A dziecko radzi sobie doskonale,nawet zaczęła sama gotować! Wcześniej przypalała wodę na herbatę hi,hi
Wiedziałam,że taka szkoła życia jej się przyda,wyjdzie jej to na dobre.
27 czerwca 2013 14:45
efka66

Gratulacje Ewcia zrobisz niespodzianke innym razem corka tez bedzie szczesliwa taki nasz los nie zawsze mozna wszysko zaplanowac jeszcze raz gratulacje dla ciebie za taka corke dla corki za wytrwałos w nauce!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
27 czerwca 2013 14:46 / 4 osobom podoba się ten post
Przeżyłam to 2 lata temu - nie obronę bo na medycynie nie pisze się pracy magisterskiej ale uroczyste wręczenie dyplomu i przysięgę Hipokratesa . Nigdy tego nie zapomnę - każdy z prawie 2oo absolwentów imiennie wyczytany , z tytułem lekarz medycyny przed nazwiskiem. I tę radość na twarzach rodzin - pamiętam taką starszą panią , w chusteczce na głowie , jej łzy ale i dumę w oczach i te parę kwiatkow , które miała dla wnuczki. A każdy kilometr drogi ode mnie do Białegostoku przeżywałam bardziej niż najpiękniejszą podróż .