Na wyjeździe

26 czerwca 2013 20:13
No mam takową.
26 czerwca 2013 20:17
Mycha

No mam takową.

no to git

26 czerwca 2013 20:29
Mycha -pamietaj jak będziesz dołądowywac to sprawdz czy została ci ta ustawiona taryfa na 30 dni bo jak konto puste to komp automatycznie przełącza na 24godzinna -najpierw poustawiaj a dopiero jak sie w okienku napis pokaze ze jest ustawiona 30dniowa to klikaj na kółko czerwone.Jak tego nie sprawdzisz przed włączeniem netu to potem juz nie ustawisz!!!!Ja tego kiedys nie wiedziaąłm i zeżarło mi 15 euro w 7 dni:(
26 czerwca 2013 20:36
kasia63

Mycha -pamietaj jak będziesz dołądowywac to sprawdz czy została ci ta ustawiona taryfa na 30 dni bo jak konto puste to komp automatycznie przełącza na 24godzinna -najpierw poustawiaj a dopiero jak sie w okienku napis pokaze ze jest ustawiona 30dniowa to klikaj na kółko czerwone.Jak tego nie sprawdzisz przed włączeniem netu to potem juz nie ustawisz!!!!Ja tego kiedys nie wiedziaąłm i zeżarło mi 15 euro w 7 dni:(

a ja majac ustawone 30 dniowa opcje doladowalam dzisiaj za 15 e i w tym momencie przelaczylo mi sie na 24godz i zglupialam zobaczymy jutro czy sciaga mi kase pierwszy raz cos takiego mnie spotkalo
26 czerwca 2013 20:42
no ja tak wlasnie miałam!!wyłacz neta.i spróbuj jeszcze raz ustawić,jak masz na koncie troszke wiecej niz 15 e to sie powinno udac a jak nie to musi jeszcze za 5 doąłdowac bo inaczej dupa blada.....
26 czerwca 2013 20:48
zobacze jutro jak nie bede dzwonic na infolinie i tak probowac nastawic spowrotem na 30 dni,jak mi sie to tylko uda
26 czerwca 2013 20:53
kasia63

To i tak nie zle ja zrobiłam za 20euro mam wodafone albo Ottelo ale wodafone lepiej sie kupuje to mi w trzy dni zerzarlo,tak trzeba tego chlerstwa pilnowac za kazdym razem ,ok pozniej przejrze szczegułowo jak net bedzie oki to moze uda mi sie dowiedziec wiecej interesujacej mnie sprawy ale jak tez sie spodziewałam nik chyba mi nie odpowiedział na pytanie  trudno lece dotrzymac towarzystwa tej co nie powinnam niby hehe tak to sie tylko mowi zeby wiecej nie zapłacic:((((
26 czerwca 2013 21:13
Dzięki Kasiu. Też się za pierwszym razem tak zrobiłam. Nie zauważyłam. A teraz pilnuję jak oka w głowie. Ale to wiedziałam z Twoich jeszcze wcześniejszych postów. Zapamiętałam sobie Kasiu, dzięki. ;-))

Idę do ksiązki. Babcia tv ogląda to mam troche spokoju. Dobranoc wszystkim. Do jutra. 
26 czerwca 2013 22:44 / 1 osobie podoba się ten post
Oj oj! Ja chyba zaczne jak Ivanilia o jedzeniu ciągle...  taka fajna mniamuśna rybcia! Ehhh!

Ale ale! W piątek przy dobrej pogodzie będzie gryll u rodzinki mojej poprzedniej babci i jestem zaproszona! Choć wolę nasz epolskie kiełbachy, no ale lepszy rydz niż nic! ;)
Oj proszę proszę o pogodę w piątek!  Plijjjjjssssss! 

Jeny! A chciałam schudnąć na tym wyjeździe jeszcze dwa kilo... jak tak dalje pójdzie to przytyję te dwa kilo...
26 czerwca 2013 22:45 / 2 osobom podoba się ten post
No i ja mowie wszystkim dobrej spokojnej nocy u mnie zapowiada sie ciezko chociaz nie wstaje ale w takim chałasie ciezko spac no ale chociaz troche szkoda ze z dołu młoteczka nie wziełam 1 stok młoteczkiem i spi sie jak niemowle hehehe dobranoc:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tali nie przejmoj sie nie ty jedna mi dzis sie zachcieło cukierka,pojechałam do Aldika a tam zobaczyłam tak zwane ciepłe lody małe 32szt w podełeczku mysle bedzie do konca pobytu i wiesz co,opierdzieliłam wszystkie od razu az mnie zemdliło,brrrrrrrrrrrrrrrrry ja tak mam jak nie jem to z miesiac a jak sie dorwe to az zemdi bede zarł a jutro na wadze bedzie 2kil.wiecej cholera a niech to szlakco zrobic z czym takim?zeby nie łakomstwo na słodycze nie było by tak zle:)))))))))))))))))))))))))))))))))
26 czerwca 2013 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc MAmuela! Słodkich snów i spokojnej nocki!
Podrzucę Ci zatyczki do uszu! ;)
26 czerwca 2013 22:56
Ja mam jedno zdanie wiem nie spotka sie to z akceptacja) wypelnic obowiazki i do domu.Krotko zwiezle i naa temat.
26 czerwca 2013 22:56
Tali

Dobranoc MAmuela! Słodkich snów i spokojnej nocki!
Podrzucę Ci zatyczki do uszu! ;)

oj przydały by sie przydały słodkich snow tobie rowniz mozesz przesłac te zatyczki przydadza sie bardzo!!!hehe:))))))))))))0
26 czerwca 2013 23:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mamuela to napisz gdzie jesteś to Ci rzucę z mojej górki... jak się zamachnę to doleci! ;)
26 czerwca 2013 23:37
Tali

Mamuela to napisz gdzie jesteś to Ci rzucę z mojej górki... jak się zamachnę to doleci! ;)

kKochana w koło SChortens w Grafschaft a jeszcze wiksze Wilhelmshafe chyba dobze napisałam tylko nie pomyl tak po srodku poprosze hehehe:))))))))))))))))))))))))))))