Na wyjeździe

22 marca 2013 15:35
mala

Kochane opiekunki:)i równie kochani opiekunowie:)orientuje się ktoś może jaka pogoda aktualnie jest w okolicach Stuttgartu?:)pytanie troche głupie ale jak najbardziej poważne:):):)

jest taka stronka      http://tvnmeteo.tvn24.pl/      -ja tam sobie zawsze sprawdzam pogodę:)

22 marca 2013 16:03
"Najnowsze badania wskazują, że panie są najpiękniejsze po skończeniu 30 lat, zaczynają się starzeć w wieku 41 lat, przestają być seksowne po skończeniu 53 lat, po czym po dwóch latach, w wieku 55 lat, zaczynają być postrzegane jako stare."

Co o tym myślicie??... właśnie dzisiaj to wyczytałam w jakimś artykule...

Bo dla mnie to trochę naciągana teoria...
22 marca 2013 16:10
Jestem zbulwersowana tym artykulem i zupelnie sie z nim nie zgadzam.PHIIII. W wieku 41 lat starzeja sie tez mi cos.:)
22 marca 2013 16:12
Wręcz skandalicznie naciągana!!!!:):):)Czy to jakiś stary ramol napisał na podstawie własnych doświadczeń?:)Ja tam się czuje zdecydowanie mlodsza niz metryka,wciąz seksowna,daleko mi do starości,baaaaaaaardzo daleko:):):):)
22 marca 2013 16:18 / 2 osobom podoba się ten post

Dopiero po 40 zaczyna sie zycie,dzieci odchowane,wiecej czasu dla siebie,hulaj dusza........nie czuje sie staranie wiem ale chyba jeszcze nie dojrzalam do swego wieku:)Aha ciagle glupoty mi jeszcze w glowie.Moja corcia mowi przez to ze chyba zaczelam za pozno dojrzewac hi,hi

22 marca 2013 16:22
Kilka dni temu Kika opowiadała nam o pani lat 90 ze swojego niemieckiego DPS, która jest tak zalotna i czarująca, że ma kilku wielbicieli a pracownicy cieszą się, że panuje tam pogodna atmosfera flirtu. Szkoda czasu na przejmowanie się takimi artykułami. Są kobiety pociągające nawet w starości, choć osobiście przyznaję, że nie znam ich zbyt wiele. Starość jest naturalnym procesem i nie ma sensu unikać jej skutków za wszelką cenę.
U mnie, pół godziny jazdy do Stutgartu, słońce od rana a polar ściągnęłam, bo było za ciepło, choć formalnie tylko 11 stopni.
Co do stanu młodzieży, to każde kolejne pokolenie w większości na nią narzeka. Może tylko Spartanie tego nie robili, bo tam chłopiec od 7 roku życia był już trenowany na żołnierza a zła młodzież oznaczałaby niekompetnych wychowawców. Ostatnio znajomy dał mi ciekawy artykuł z pogranicza socjologii i mediów, gdzie pisało o tzw. "milczącej mniejszości". To są ci konformiści, którymi często pogardzamy lub na nich pomstujemy, jak na naszą młodzież. Ale według tego artykułu historia uczy, że oni też umieją pokazać pazur, czego nikt się po nich nie spodziewa. Jak po mieszkańcach Egiptu od ponad roku walczących dzielnie o demokrację w swoim kraju. Są to przede wszystkim ludzie młodzi.
22 marca 2013 16:24
Kasia,Bea przybijcie piąteczki ja też już po 40 i wiem że żyje,córy już chodzą własnymi ściężkami,mogę wziąść się za siebie,jakaś kosmetyczka,solarium,nie wyglądam i nie czuję się na swoje lata,a koleżanki córek zastanawiają się czy naprawde jestem ich mama a nie siostrą,więc luzik ja ze swojwgo wieku jestem zadowolona.
22 marca 2013 16:25
BEA

Dopiero po 40 zaczyna sie zycie,dzieci odchowane,wiecej czasu dla siebie,hulaj dusza........nie czuje sie staranie wiem ale chyba jeszcze nie dojrzalam do swego wieku:)Aha ciagle glupoty mi jeszcze w glowie.Moja corcia mowi przez to ze chyba zaczelam za pozno dojrzewac hi,hi

BEA -moje dzieci ciągle mi każą w  dowód zaglądać:):):):)hi hi hi

22 marca 2013 16:31
I tak trzymac moje drogie panie nie damy sie .
22 marca 2013 16:43 / 1 osobie podoba się ten post
Myślę tak - ten dureń i szowinista , który to napisał chyba nie spotkał w swoim życiu prawdziwie interesującej kobiety - tylko puste laleczki o gładkich buziach które umieją wyłącznie zgrabnie wskakiwać do łóżka .No ale przy takich poglądach to na nikogo innego nie zasługuje . A młodość nosi się w duszy jak światełko - lub też się go wcześnie traci - ale z metryką niewiele ma to wspólnego .
22 marca 2013 16:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ten, co pisał ten artykuł już dawno tego światełka nie ma.Marnuje czas na pisanie głupich artykułów, zamiast cieszyć się z przychodzacej wiosny.Jakiś zakompleksiony gość, któremu może taka pusta Barbie wyciela nieladny numer.
22 marca 2013 16:58 / 2 osobom podoba się ten post
Ciekawie na podstawie czyich obserwacji zalozyl, ze kobiety starzeja sie w wieku 40, moze ma w domu jakiegos zaniedbanego kaszalota w postaci podlej zonki, ktora go bije na dodatek.
22 marca 2013 17:04 / 1 osobie podoba się ten post
No i przelał nieszczesnik emocje na papier, i to w ciemnym kącie, bo jak kaszalot by zobaczył, to znowu by oberwal.
22 marca 2013 17:11
Że niby co?że skonczyłam 40 tzn.mam wziąć rózaniec,modlić się i czekać za śmiercią?:)guzik prawda,stuknęło mi pół roku temu,i nigdy w zyciu nie czułam się tak fantastycznie.Można nawet stwierdzić,że życie zaczyna się po czterdziestce.Dzieci dorosłe,za chwilke samodzielne w sensie pracy,wygląda się całkiem nieżle:):):)skromna haha:):):)zaryzykuje,że nawet lepiej niz 10 lat temu bo człowiek ma w końcu czas na fryzjera,kosmetyczke itd,jest ok:):):)
22 marca 2013 17:15
tina 100%

No i przelał nieszczesnik emocje na papier, i to w ciemnym kącie, bo jak kaszalot by zobaczył, to znowu by oberwal.

Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kobieta mnie bijeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):) drze sie biedaczysko ,nikt go nie słucha to, żeby sie odregagowac pisze bzdurne artykuły