Na wyjeździe

27 marca 2013 13:08

http://noigit.pl/post/42016769453 Dla Justy dodatkowo i dla wszystkich, którzy mają dziś trudny dzień

Córka mojej babci przed chwilą przeżyła szok, kiedy się dowiedziała ode mnie, że katoliccy podobno Polacy pracują w Wielki Piątek i wszystkie sklepy są otwarte. Co kraj, to obyczaj, u nich jest wtedy wolne.

27 marca 2013 13:19

Ha,ha Justa dzisiaj urodzinki,Andre ty jutro,ja pojutrze to my święta trójca jesteśmy.

27 marca 2013 13:25

No tak jak porządna impreza to swoim zwyczajem przegapię.Wszystkiego dobrego,spelnienia marzeń,dużo zdrowie i jeszcze raz pieniedzy.

27 marca 2013 13:25 / 2 osobom podoba się ten post

To nie Grecja ,to nie Chiny,

to są Twoje urodziny.

Zawsze zdrowa z lekarstw kpij

i beztrosko sobie śpij.

Chleb na stole, mleko w dzbanku,

dobry humor, konto w banku,

niepsujący się samochód

i rosnący stale dochód.

**

27 marca 2013 13:33
Dla Solenizantek dzisiejszych, jutrzejszych i pojutrzejszych przede wszystkim zdrowia i kursu euro w górę!!!

Dziś wsiadam w autobus i do domciu! Tylko tydzień, ale cieszę się, że nie będę tu z babcią na święta, bo stresu byłoby co nie miara i pewnie gości naspraszałaby ile wlezie.

Trzymajcie się ciepluchno!
27 marca 2013 13:43
Tali to szczęśliwej i szybkiej drogi do domku,święta w domu więc szęśliwa jesteś,odpoczywaj i nabieraj sił.Dzięki za życzenia pojutrzejsze.
27 marca 2013 14:06

Andrejko dzieki ty moje sloneczko ze o mnie pamietasz nawet na swoim urlopie kus kus:}Sztele mam nieciekawa babcia robi swoje wybryki co wieczor niestetety demencja do tego zwierzeta i wstawanie 2 razy w nocy daje mi niezle popalic ale daje rade hihii Jarek jasne ze teskni pisze co dziennie a wekendy to sobie piszemy caly dzionek teraz w sobote odprawiali urodziny ale kawalek torta mi zostawili heheee

27 marca 2013 14:12
Justa, dołączam się do dobrych życzeń i dokładam - lekkości w nauce niemieckiego. Obyś na następne urodziny perfekt mówiła.
27 marca 2013 15:13
Serce78, jakie Ty masz zwierzeta?
27 marca 2013 15:30
justa

Witam mozah strasznie dlugo jechalas ja tez tyle jezdze tragedia ale dobrze ze dotarlas .U mie pogoda znowu pochmurna chyba i mroz .Moja babcia wstala na chwilke i zaraz znowy do lozka strasznie dzisiaj nieprzytomna to chyba leki juz tak daja o sobie znac ona prawie ciagle spi dobrze ze noce mam przespanen wiec nie ma takiego obciazenia .Ale nie jest dobrze boli mie kregoslup od dzwigania . Pochwale sie tez ze dzisiaj mam urodziny moze to mi poprawi stan ducha jak sobie tu popisze pozdrawiam i zycze milego dnia .

Justa wszystkiego naj , dużo zdrówka... Trzymaj się....

27 marca 2013 16:00
Ja też Ci zyczę najlepszego ,a w szczególności zdrowia bo ono w życiu najważniejsze
27 marca 2013 16:31
ryba

Serce78, jakie Ty masz zwierzeta?

MAM psa co wyprowadzam na taras 7 razy dpo godziny i papugi 2 jedna duza 2 mala ale one wazniejsze niz ja hehe wpierw one na 1 pltzu 2 babcia potem ja buuuu

27 marca 2013 16:42
Serce, już masz z górki, 2 tygodnie wytrzymałaś, kolejne 2 zlecą szybko, zobaczysz! A kasiorka się przyda!
Kasia63, działasz na mnie jak porządna muza, machnęłam kolejny odcinek naszej wierszowanej ballady o losie opiekunek. Jeszcze trochę i będziemy kończyć, bo żadna gitara nie wytrzyma tylu zwrotek! Co innego nasze gardła, wzmocnione bobofiutkiem!
Tali, wracaj do nas szybko! "Z kim Ci będzie tak źle jak ze mną?" śpiewała kiedyś Kalina Jędrusik. Bardzo prawdziwa piosenka i śmieszna na dodatek. Udanego pobytu w kraju!
27 marca 2013 16:45
Romanka jasne ze zleci mi niema innego wyjscia i wytrzymam hehee dzis od 6 nie spie jak wroce tpo sie ciesze ze pospiebez wstawania w nocy bo to mordega ale takie uroki pracki niestety
27 marca 2013 16:50
Serce sms ci wysłałam co nie odpisujesz.