Na wyjeździe

27 marca 2013 09:18
mozah

Dzięki , Ryba - ciepłych słów w pierwsze dni szczególnie potrzeba ! Tym bardziej że przede mną 3 miesiące - jak dobrze pójdzie . Muszę sobie tu znowu powoli to ,,drugie życie '' zorganizować .Dzięki Bogu że mam neta i skypa więc jest kontakt z bliskimi . No i nauka języków - skutecznie odciąga  smutne myśli . Potem będzie lepiej , ale na razie dość smętnie .

Mozah  trzymaj się... dasz sobie radę.... A smutne myśli przeganiaj czytając twórczość naszych opiekunkowych poetek są obłędne:):):)

27 marca 2013 09:42
Witam mozah strasznie dlugo jechalas ja tez tyle jezdze tragedia ale dobrze ze dotarlas .U mie pogoda znowu pochmurna chyba i mroz .Moja babcia wstala na chwilke i zaraz znowy do lozka strasznie dzisiaj nieprzytomna to chyba leki juz tak daja o sobie znac ona prawie ciagle spi dobrze ze noce mam przespanen wiec nie ma takiego obciazenia .Ale nie jest dobrze boli mie kregoslup od dzwigania . Pochwale sie tez ze dzisiaj mam urodziny moze to mi poprawi stan ducha jak sobie tu popisze pozdrawiam i zycze milego dnia .
27 marca 2013 09:44
Justa -wszystkiego NAJ NAJ NAJ w dniu urodzin!!!!:):):):):):):)
27 marca 2013 09:47
Witam u mnie słoneczko ale mrożnie,Justyna wszystkiego naj,naj lepszego,ja też się pochwalę ja mam urodziny w wielki piątek,dobrze że w domku.
27 marca 2013 09:57
Justa, wszystkiego najlepszego, wiosny na dworze , a przede wszystkim w sercu. Pozdrawiam Cie serdecznie.
27 marca 2013 10:02
100 lat i jeszcze dluzej w zdrowiu i szczesciu, Justa !!!!
27 marca 2013 10:08
http://www.youtube.com/watch?v=xsEcXOmn408
Justa, to dla Ciebie z okazji urodzin. Ma już ponad milion odsłon a ja idę poprawić makijaż rozmazany ze śmiechu. Wszystkiego dobrego, kochana!
27 marca 2013 10:17
Justa dla ciebie skromne zyczonka:}Nie będę ci życzyła tego, co nie możliwe. Nie wyślę ci kwiatów i czekoladek, lecz z całego serca ci pożyczę zdrowia mnóstwo, bo to najważniejsze. Szczęśliwej rodziny, bo to napędza życie. Uśmiechu na twarzy na co dzień, byś zarażał nim innych:)
A jeśli to wszystko będziesz miał, to reszta sama zapuka do twych drzwi:)
Pozdrawiam cie ciepluchno i wielu lat w szczęściu ci życzę
27 marca 2013 10:25
Justa, najlepszego! :* niech Ci się spełniają marzenia :)
a wszystkim miłego dnia :)
27 marca 2013 10:28

Justa, samych pogodnych dni, zdrówka, zdrówka ....

Ja też chcę do Playa !! Bo nie wygrałam BMW ( nowego )  !!! AAAAAAAAAAAAAAAA

27 marca 2013 10:44
Justa , dzięki za miłe słowa ! A ja chciałabym Ci w dniu Twojego Święta życzyć abyś wszystkie ważne dni Twojego życia mogła spędzać z bliskimi , żebyś już nie musiała troszczyć sie o sprawy materialne ( szóstki w Totka !) a do DE jeżdziła tylko dla przyjemności.Wiele zdrowia , grona dobrych ludzi wokół Ciebie i miłych niespodzianek od losu - zyczy mozah!
27 marca 2013 10:49
i ja sie dołącze wszystkiego najlepszego Justa!!!!
27 marca 2013 10:54
I ja też. Wszystkiego najlepszego w urodzinki Justa, zdrowia, siły i podody ducha!
27 marca 2013 10:56 / 4 osobom podoba się ten post

I jeszcze torcik od Miśka.

27 marca 2013 12:56
✬⋰
(.•´`*.✬⋰
*.*✬⋰´¨) WSZYSTKIEGO
.•´,•*´¨)¸.•*¨)✬
¸.•´¸✬⋰.•*´¨)✬ NAJLEPSZEGO
*.*✬¸•´¸✬⋰.•*´¨)✬
(¸✬⋰.•´ (¸.•` * ¸.✬⋰•´JUSTA!

.•´¸.•*´¨)
.•´,•*´¨)¸.•*¨)