Na wyjeździe

07 maja 2013 19:12
jak sie zle z tym czujesz to musisz sie za siebie wziąść, ale po malutku i rozsadnie, a jaka zamierzasz diete stosowac? Moze o połwe po prostu mniej jedz
07 maja 2013 19:13
didusia

Dziewczyny ja po prostu źle się czuję z wałkami zawsze byłam szczupła nie chuda a cholerne Niemcy mnie roztyły.Boli mnie krzyż ciężko mi but zawiązać i każdego ranka patrząc w lustro mówię Gutten Tag - bo siebie nie rozpoznaję.

Rozbawilas mnie :] Gutten Tag - dobre. Ja ciagle sobie obiecuje ze pocwicze ale guzik ogladam film na necie i ciagle cos z kuchni do swego pokoju.
07 maja 2013 19:15
dziewczyny dostałam 1 dzień wolny w tygodniu i nie musiałam prosić hura!!!
07 maja 2013 19:22
Koti to chybaTwój  prywatny urok osobisty, Ja musiałam długo walczyc aby miec jeden dzień wolny w miesiącu.
07 maja 2013 19:24
berlinka2

jak sie zle z tym czujesz to musisz sie za siebie wziąść, ale po malutku i rozsadnie, a jaka zamierzasz diete stosowac? Moze o połwe po prostu mniej jedz

Staram sie jak mogę ale te czekoladki mniam mniam mniam
07 maja 2013 19:29 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea -a ja sie zaparłam i nie podjadam  w ciagu dnia,oprócz 1 gałeczki loda na przerwie:) i po 19ej juz nic a nic.Obiecałam sobie robic brzuszki ale jak narazie sie na obietnicach skonczylo.W zamian co drugi dzien jade ok 10-12km rowerkiem.Moze ze 2-3kg zrzucę:):):)
07 maja 2013 19:29
Najgorsze ze ja zajadam stres, niektorzy chudna a ja jem i tyje.
W przyszlym tygodni wracam do domu a nadal nie wiem kto mnie zmienia. Rodzina niemiecka ze mnie zartuje ze tu zostane a ja czekam tylko na potwierdzenie rezewacji miejsca w busie.
07 maja 2013 19:37
wiecie uwsteczniłam się z tym niemieckim lepiej mi szła gadka w Polsce nadrabiam miną , śmieję się cały czas , ale jak nie rozumiem synową dziadka sadzam przy moim kompie i mowie pisz , mamy ubaw bo ten tłumacz tłumaczy szok hi hi
07 maja 2013 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
Wiecie co? Ja pisalam wczesniej ,ze dosc duzo schudlam,potem,ze przez zime przytylam,kurcze,ale jeszcze nie wzielam pod uwage tego,ze jak cwiczysz regularnie,to poprostu miesnie sie rozbudowuja i sa ciezsze.Ja codziennie na wage a tam jak wol codziennie 61kg i ani grama mniej.Noz takiego nerwa mam rano ze odrazu lece na rowerek i jade,potem cwicze.A moj maz mi ostatniio powiedzial ,ze mi tylek jakos taki twardszy sie zrobil i te uda..hmmmmmmmTo moze ja juz nie bede na ta wage wlazic i sie stresowac ,bo mi w koncu na leb padnie.Dorothea ma racje,to wszystko przez te media...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ja juz chyba powariowalam,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Jak czytalam o Koti,to az mi wlosy deba stanely,dobrze ,ze Berlinka dala sobie spokoj z tym idiota.Jak by mnie facet chlasnol,to bym mu chyba jaja wyrwala.Moj pierwszy zwiazek,tak tez dostawalam i dlatego z malenstwem w nosidelku odeszlam.Bylam bardzo mloda,wystraszona,ale dalam rade i jestem z Siebie dumna,a syn moj pierworodny wychowal mi sie na super faceta i nie musial patrzec jak to tato bije mame i nie plakal ze strachu .Wychowalam go sama do 10 roku zycia,jak potrafilam,potem pojawil sie moj slubny i tak sie potoczylo moje zycie dalej.Nie narzekam,jest mi dobrze,mam prace,zdrowe dzieci i jakos to zycie sie kreci.Najwazniejsze ,zeby w domu byla milosc,to juz dalej jakos bedzie:)To jest moj 3 zwiazek,ale raczej ten do konca zycia.
07 maja 2013 20:10
romana

Mężczyzna mojego życia jutro zdaje maturę i właśnie grzecznie wyprasował sobie koszulę, co jako rasowy harcerz potrafi robić od 8 roku życia. Bardzo to w nim cenię, bo dzięki temu od wielu lat mogę się byczyć, jako że dał przykład reszcie rodzeństwa. Kiedy nauczy się jeszcze sprzątać nie tylko raz na miesiąc, będzie ideałem.
Berlinka, Ty za grzeczna jesteś i do swoich babć, i do facetów, pewnie dlatego wchodzą Ci trochę na głowę. Popraw mnie, jeżeli się mylę.

Hej:)widze,ze mamy ten sam "problem":)ale podobno Polski byl latwy,ciekawe jak jutro:)
07 maja 2013 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
ja nie wierze telewizji ani zdjęciom , retusz retusz , makijaż wizażyści robią dobrze swoją robotę , obejrzyjcie gwiazdy bez makijażu z cellulitem , stać ich na poprawę wyglądu gdyby nie to to byśmy ich nie zważyli na ulicy , tak że nie ma co sie stresować , pamiętacie reklamę Dove tam nie było suchych lasek hi hi i tak powinno być a nie kult suchara .
07 maja 2013 20:26
ale sie temat rozwinął hoho, musze nadrobic czytanie, bo mnie nie bylo jakis czas
07 maja 2013 20:30
koti

ja nie wierze telewizji ani zdjęciom , retusz retusz , makijaż wizażyści robią dobrze swoją robotę , obejrzyjcie gwiazdy bez makijażu z cellulitem , stać ich na poprawę wyglądu gdyby nie to to byśmy ich nie zważyli na ulicy , tak że nie ma co sie stresować , pamiętacie reklamę Dove tam nie było suchych lasek hi hi i tak powinno być a nie kult suchara .

tak koti masz racje!!!Gładkie gęby, ani pryszcza ani zmarszki, po przeróbkach na dodatek, niektórzy to wygladają jak nie ludzie
07 maja 2013 20:34 / 2 osobom podoba się ten post
Oj tam dziewczyny przecież nie wszystkie mogą być szczuplutkie i zgrabniutkie....Muszą być też kobiety o pięknych, pełnych kształtach i my takie jesteśmy ooooo.... a nasi faceci mają się do czego przytulić tak jest i basta!!!! Lepiej być krąglutkim i uśmiechniętym niż suchym i wiecznie skrzywionym z głodu:):):):):)
07 maja 2013 20:37
a na mnie w szkole mówili "nasza szkapa Honorata" taka chuda byłam i w dodatku wysoka, polecam na chudnięcie moją Stelle 6 tyg i 5kg w dół-macie jak w banku;-ja w normalnych warunkach niczego sobie nie odmawiam i nie stersuje sie, ale nie mam tendencji do tycia, to tez sobie moge pozwilic..