Dziewczyny ja po prostu źle się czuję z wałkami zawsze byłam szczupła nie chuda a cholerne Niemcy mnie roztyły.Boli mnie krzyż ciężko mi but zawiązać i każdego ranka patrząc w lustro mówię Gutten Tag - bo siebie nie rozpoznaję.
Dziewczyny ja po prostu źle się czuję z wałkami zawsze byłam szczupła nie chuda a cholerne Niemcy mnie roztyły.Boli mnie krzyż ciężko mi but zawiązać i każdego ranka patrząc w lustro mówię Gutten Tag - bo siebie nie rozpoznaję.
jak sie zle z tym czujesz to musisz sie za siebie wziąść, ale po malutku i rozsadnie, a jaka zamierzasz diete stosowac? Moze o połwe po prostu mniej jedz
Mężczyzna mojego życia jutro zdaje maturę i właśnie grzecznie wyprasował sobie koszulę, co jako rasowy harcerz potrafi robić od 8 roku życia. Bardzo to w nim cenię, bo dzięki temu od wielu lat mogę się byczyć, jako że dał przykład reszcie rodzeństwa. Kiedy nauczy się jeszcze sprzątać nie tylko raz na miesiąc, będzie ideałem.
Berlinka, Ty za grzeczna jesteś i do swoich babć, i do facetów, pewnie dlatego wchodzą Ci trochę na głowę. Popraw mnie, jeżeli się mylę.
ja nie wierze telewizji ani zdjęciom , retusz retusz , makijaż wizażyści robią dobrze swoją robotę , obejrzyjcie gwiazdy bez makijażu z cellulitem , stać ich na poprawę wyglądu gdyby nie to to byśmy ich nie zważyli na ulicy , tak że nie ma co sie stresować , pamiętacie reklamę Dove tam nie było suchych lasek hi hi i tak powinno być a nie kult suchara .