Judora dzieki za rade mysle ze przysla kogos do pomocy bo babcia lezy jak kloda nogi nie podniesie bo ja to boli cholery z rana dostalam ale coz pierwszy raz z tymi podkolanowkami mam do czynienia
Judora dzieki za rade mysle ze przysla kogos do pomocy bo babcia lezy jak kloda nogi nie podniesie bo ja to boli cholery z rana dostalam ale coz pierwszy raz z tymi podkolanowkami mam do czynienia
u mnie dziadek ma takie dlugie az pod pachwiny zakladaja je pielegniarki ale podpatrzylam ze sa na lewej stronie najpierw tak wywracaja stopke rajtek do srodka zakladajac na stope a potem stojac bokiem poprostu ja naciagaja,
nie wiem czy nie zawile to napisalam moze Ci pomoze i zawsze w rekawiczkach
u mnie dziadek ma takie dlugie az pod pachwiny zakladaja je pielegniarki ale podpatrzylam ze sa na lewej stronie najpierw tak wywracaja stopke rajtek do srodka zakladajac na stope a potem stojac bokiem poprostu ja naciagaja,
nie wiem czy nie zawile to napisalam moze Ci pomoze i zawsze w rekawiczkach
Szkoda ze nie jestes kolo mnie (Aachen) a moze jesteś? Szmpana mam. Dostalam wczoraj na Dzien Matki :D Ciacho tez z rabarbarem upieklam ale nie o takie ci chodzilo wiec zjem sama :D
nie pogardze i takiego ciacha choć czuje że dupka rośnie , jestem 26 km od dyseldorfu , nie mam tu do kogo dziub otworzyć dobrze że jet to forum .
zrobie sobie kawe i pomarze o rabarbarze hihi.
koti a w jakim miescie???? pytam bo ok 30 odemnie jest moja kolezanka
nie ta strona ona jest w Viersen,szkoda bo tez sama siedzi.....