Tali jako do germanistki mam prośbę. Mam problem ze zdaniem 'nie schodź tam , bo jest stromo i później nie dasz rady wejść z powrotem ' Wogóle ciężko mi przekładać dłuższe zdania na niemiecki :(
Tali jako do germanistki mam prośbę. Mam problem ze zdaniem 'nie schodź tam , bo jest stromo i później nie dasz rady wejść z powrotem ' Wogóle ciężko mi przekładać dłuższe zdania na niemiecki :(
Te białe szparagi są dla mnie trochę bez smaku, takie mdłe... zielonych nie jadłam, więc może trzeba spróbować...
Fiona szkoda gadac... to są w sumie niby drobiazgi i może nie ma się czym przejmować, ale te jego burknięcia były średnio miłe i poczułam się jak taka sierota wśród hrabiostwa (on pochodzi ze szlacheckiej rodziny)... no co ja zrobię, że ze wsi dziewucha... no... i do tego czasami strasznie zakręcona... no...
Ale Ci dobrze, że poszli... też chcę żeby Panny Besuch poszedł w pierony, ale nadal się na to nie zanosi... w d... jeża nietoperza... nooo... i ogólnie mam nerwa...
Te białe szparagi są dla mnie trochę bez smaku, takie mdłe... zielonych nie jadłam, więc może trzeba spróbować...
Fiona szkoda gadac... to są w sumie niby drobiazgi i może nie ma się czym przejmować, ale te jego burknięcia były średnio miłe i poczułam się jak taka sierota wśród hrabiostwa (on pochodzi ze szlacheckiej rodziny)... no co ja zrobię, że ze wsi dziewucha... no... i do tego czasami strasznie zakręcona... no...
Ale Ci dobrze, że poszli... też chcę żeby Panny Besuch poszedł w pierony, ale nadal się na to nie zanosi... w d... jeża nietoperza... nooo... i ogólnie mam nerwa...
Widze,ze my wszystkie dzisiaj jakies zdolowane :-( i z cala pewnoscia to wina pogody i chyba niedzieli.... ja tu nie lubie tych wolnych dni bo moja Frau malo aktywna towarzysko jest wdedy.W tygodniu to lata jak fryga hahaha poniewaz nie pale i nie jem slodyczy to na mojego dola poszlam pobiegac... bieglam tak przez te pola,myslac,ze pluca wypluje ale zrbilo mie sie jakos lzej.Ide dziadkowi robic kolacje a sama zjem grepfruta O! Ps.ciekawa jestem jak dlugo bez taych fajeczek wytrzymam hahaha a ciagnie jak cholera!!!!
Jeszcze mnie nieraz jeszcze kusi, ale wtedy wolę sobie kupić jasne piwo. Też niezdrowe, ale chyba zdrowsze bo jakieś witaminy i minerały ma.
Mówią, że najgorszy nawrócony palacz, a mnie o dziwo zupełnie dym nie przeszkadza.
Nawet nieraz z przyjemnoścą wąchnę jak ktoś przy mnie puści dobrego dymka.
Jakaś taka inna jestem.. buu.