Na wyjeździe

02 lipca 2013 23:14
Tali

Asik trzymaj się!
To dal Ciebie na dobranoc!

http://www.youtube.com/watch?v=KApmfGxoCG0

Kochana Tli...jak mam ci dziekowac? To najpiekniejsza kołysanka jaka słyszalam...od czasów kiedy babcia mi śpewala :) Dobranoc...i dziekuje
02 lipca 2013 23:22
Wichurra - jeśli chodzi o Barcelonę to mamy 2 zaprzyjaźnione biura podróży/znaczy ja mam koleżankę w jednym a Hogatka w drugim/ i jak nadejdzie pora to będziemy działać :)
Asik - bardzo ciekawe studia podjęła córcia - a jakie potem szerokie możliwości!!od psychoterapeuty do nawet pracy w wywiadzie:)no no no,pogratulować mądrego dziecka!
Spadam bo wstaję o 5ej:(do czwartku Opiekunkowo:)
02 lipca 2013 23:23
Asik

Kochana Tli...jak mam ci dziekowac? To najpiekniejsza kołysanka jaka słyszalam...od czasów kiedy babcia mi śpewala :) Dobranoc...i dziekuje

Proszę! Cała przyjemność o mojej stronie! :D
Tekst jest cudowny i mimo, że tyle razy ją słyszałam i z zasadzie znam na pamięć, nadal mam ciary...
Spokojnej nocki!

03 lipca 2013 06:11 / 1 osobie podoba się ten post
Witam dziewczyny już z domku,tak za wami tęsknię że spać nie mogę,hi,hi,dziś fryzjer i kosmetyczka,trzeba wrócić do dawnego wyglądu,rudy zostaję ale z fryzurą zaszaleje,hi,hi zobaczycie na zlocie czarownic,fajnie w domku jest,miłego dzionka.
03 lipca 2013 07:02 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Ponoc truskawki koncza sie w PL ...tak poinformowal mnie Man. I plaga tarantuli nam grozi..juz sa na Ukrainie...Matulu...takie wiadomosci do mnie docieraja :) Ale moje drogie mam prośbe na dobranoc. Trzymajcie kciuki...no nie...beda wam w pracy potrzebne. Wiec dobre duchy wysyłajcie do mojej córci...W czwartek jedzie na podbój Anglii. Na wakacje...chyba...pracowac. Mam córke na trzecim roku kognitywistyki. Jestem dumna, szczesliwa i bardzo sie niepokoje. I dobranoc mowie.

Asik co to za plaga tarantuli nam grozi? Nic nie słyszałam!
03 lipca 2013 07:14
Dzien dobry wszystkim miłego dnia zyczebez stresowego moze słonecznoego u mnie znowu pada kure zdaze sie opalic troche w tym roku czy tez z solarki trzeba bedzie skozystac.Mamusia miłego pobytu w domku kozystaj z wolnosci ile sie da pozdrswism wszystkich:))))))))))))))))))
03 lipca 2013 08:58 / 4 osobom podoba się ten post
Witam opiekunki i opiekunów:):):) Tak sobie troche poczytałam i cieszę się ,że organizuje się nastepna tura ZJAZDU OPIEKUNEK.My jako pierwsze przetarłyśmy szlaki i poleciało.Dziewczyny,które organizują sie na ZJAZD,życze miłej zabawy:):):)

Pogoda u mnie w mieście hmmmmmm,taka sobie,ale i tak wybieram się na wycieczkę rowerową z moim małym mądralińskim:):):)

Mamusia2,jak sie ogarniesz z rodzinką,fryzjerem,kosmetyczką daj znać.....jakiś browarek w ogródku piwnym by się przydał,no nie?????????????????????

Fajnego dnia życze Wszystkim:)

Aha całkiem zapomniałam...Pamiętacie jak Andrea pisała ,że jak wstawała rano, to jej mama mowiła...-Chyba Cię jakiś jastrząb strzelił w głowe....
Hahahahahaha,mama Andrejki mówiła prawdę,też tak sobie pomyślałam,hahahhaha.Andrejka ma takie loki, że hohohoho:):):):)Aż zazdrość mnie wzieła:):):)
03 lipca 2013 11:16
Witajcie,u mnie znowu leje wrrrrrrrrrrrrr,mam już dość tego deszczu.
Nie wiecie co u Scarlet? Odzywała się z nowej pracy?
03 lipca 2013 11:24
Pozdrawiam serdecznie ze słonecznych Pyrzyc i miłego dnia życzę !!!!
03 lipca 2013 11:28
Własnie przeczytalam ze zlot sie odbyl. Dziewczyny napiszcie jakas relacje jak tam u was bylo . Żeby tak kiedys sie udalo zorganizowac spotkanie zebysmy wszystkie na nim byly to by bylo coś.
03 lipca 2013 11:43
Zakręcona Mamuela

Faktycznie paranoja jak jest przez firme to moze niech to zgłosi w firmie zeby cos z tym zrobili przeciez to on wkoncu wpadnie w chorobe czy ten synek wogule mysli?:)

W tym szkopul , ze ona jest na czarno. Ja jej osobiscie radze rozmowe z synem w temacie zmiany lekow , ustawienia ich . A jak rozmowa bedzie bezskuteczna , bo nic nie zrobia , to radze jej szukac innej pracy. Bo coz innego robic.
03 lipca 2013 12:03
Mamusia to szalej i rób się na bóstwo! :)

Hogata miłej wycieczki rowerowej! Co tam deszcz! I odpoczywaj sobie po zlotowo-odlotowych atrakcjach! Co się reszty dziewczyn ze zlotu tez tyczy! Hihi!

Ivanilia Scarlet nie wiem czy neta ma... może do mnie przedzwoni (bo w razie czego chciała pomocy przy instalacji) to dam znać...

Janina dawno Cię nie widziałyśmy... z tą czapko ciekawie wyglądasz nasz całoroczny Mikołaju! ;)

U mnie też dziś deszczowo... ostatnie dni miałam dość turbulentne, bo dużo załatwiania i lataniny w związku z pogarszającym się stanem Panny... a i z Panną dziś źle... całe szczęście, że tak szybko hospicjum załatwiło łóżko, bo dziś nie chciała i siły nie ma na fotel wstawać... ale troszkę się orzeźwiła i pogadałyśmy chwilkę... nie mam doświadczenia w pracy z osobami z rakiem, więc spodziewam się wszystkiego, że pójdzie to szybko, albo i potrwa trochę czasu... nikt nie jest w stanie tego określić... szkoda mi jej okropnie, bo się męczy kobiecinka... ale plusem w tym wszystkim jest to, że się zmieniła i widzę, że niezmiernie docenia moją pomoc i mi dziękuje... to miłe, bo wcześniej bywało inaczej... staram się, aby jej ostatnie dni były w miarę spokojne, bo jak córka przyjedzie to będzie masakra... szkoda aż mi jej zostawiać z nią, bo musztra i darcie jak się patrzy znowu...

A po takim smutnych wywodach życzę mimo wszystko spokojnego dnia!
03 lipca 2013 12:17
Tali ta moja czapka to juz chyba moj znak rozpoznawczy . Staram sie czytac forum regularnie ale same wiecie ze nie zawsze da rade.
03 lipca 2013 13:03 / 2 osobom podoba się ten post
Hej gdzie jestes,bo zacznę podejrzewać,ze rybka nie swierza,albo rybka lubi plywac.Milego urlopu.
03 lipca 2013 13:54
Dzisiaj się dowiedziałam że 12 lipca przyjeżdża moja zmienniczka ( hura , hura) i mam pytanie co Wy mówicie swoim zmienniczkom , jak jest nieciekawie z podopiecznym. Cała prawdę i tylko prawdę ( że trzeba wstawać w nocy , ze babcia histeryzuje , że z rodziną nie ma kontaktu itd), czy nie wszystko, bo może bedzie inaczej albo niech osbie radzi. Ja bym chciała wiedziec co się dzieje , a wiadomo jak jest w agencjach nie zawsze mówią co się dzieje na stelli, więc podpowiedzcie co mam zrobić.