jak długo jeszcze bedziesz w DE lubuszanko?
jak długo jeszcze bedziesz w DE lubuszanko?
900 e
Scarlet bardzo sie ciesze ,ze dobrze trafiłaś:):):)
Ania37,to pierwszy wyjazd Scarlet,potem bedzie tylko lepiej,dobrze ,że jest tak ,a nie głodówka,spanie w piwnicy,bez chwili wolnego.Nie ma dziewczyna stresu,pobedzie w DE,podszkoli język i bedzie zarabiała wiecej.
Scarlet bardzo sie ciesze ,ze dobrze trafiłaś:):):)
Ania37,to pierwszy wyjazd Scarlet,potem bedzie tylko lepiej,dobrze ,że jest tak ,a nie głodówka,spanie w piwnicy,bez chwili wolnego.Nie ma dziewczyna stresu,pobedzie w DE,podszkoli język i bedzie zarabiała wiecej.
od czegos i jakiejs kwoty na poczatku trzeba zaczac tez jestem tego zdania.jak pierwszy raz wyjechałam było to jakies 3lata temu tez tyle miałam 900e.wiec nieodrazu.podszkoli sie i zobaczy jak to jest a przy nastepnej pracy bedzie wiedziala czego wymagac i negocjowac
nowadanuto... co takiego napisalas... ze wateku "pszerzycia"... moderator zamknal... probuje sie ze wszystkich stron do niego dostac... bezskutecznie...
Dzisiaj podczas szybkiego ruchu w deszczu... dalam fikolka po stopniach schodzacych do SB... szczescie w nieszczesciu... potluczenia znaczne... ale kregoslup caly...
Znalazlam w tym zdarzeniu dobra strone... moglam przeciez wyjsc z tego z duzo powazniejszymi obrazeniami... wlacznie ze zlamaniem kregoslupa...
Mam nadzieje... ze Aretka nie bedzie potrzebowala pomocy... przez kilka dni bede unieruchomiana w domu... a obiecalam pomoc w razie klopotow... tel.kom. moj ma... jedzie przez renomowana firme... klopotow nie powinna miec...
Kika o rety, dobrze że nic Ci się nie stało.Ja się boję wszelkich upadków i wpadania na szklane drzwi,bo młodości już pierwszej nie jestem i trza się patrzeć jak się chodzi...:)