Na wyjeździe

10 czerwca 2012 20:42
zapraszam na spikerie

10 czerwca 2012 21:14
juz ide tam
10 czerwca 2012 21:18
hasło do portalu to haslo
10 czerwca 2012 21:32
Andrea,to bylo bardzo mile,no i ze w ogole udalo mi sie tam wlezc.Niestety,dalej nie umiem,bom ciemna w tych sprawach nieslychanie.Sprobuje jutro sie temu jutro znowu,na spokojnie przyjrzec i dotrzec do celu :)))
10 czerwca 2012 21:45
Benita said:
Witm wszystkich.

Jeszcze raz potwierdzilo się powiedzenie, że jak chcesz rozśmieszyś Pana Boga - zaplanuj przyszlość.Dziś nad ranem, zaraz po 5 moja Helga upadła i złamała biodro. Karetka, lekarz, szpital, tony papierów - i wlaśnie teraz jest operowana. Prognoza: szpital plus rehabilitacja to 7 tygodni. Jutro więc jadę do domu, bilet kupiony. Mam bite 1,5 miesiąca wakacji. Co będzie potem - zobaczymy. Jak Helga wróci do domu - to ja z nią. Nie planowałam takiego obrotu sprawy, ale póki co jadę na zasłużony odpoczynek. W domu oczywiście będę na forum obecna!

Ja też miałam podobny przypadek, tylko, że moja wcześniejsza podopieczna miała wylew...działo się to w niedzielę po 18, na pogotowie czekałam 15 min, pojechalam z nią, sterta papierów, do syna sie nie mogłam dodzwonić, bo akurat na siłownie w niedziele chodzi, jak w końcu oddzwonił to była prawie 22.Lekarze powiedzieli, że zostanie do 3 tyg.  Byla w szpitalu jakiś tydzień, gdy okazało się, że później pójdzie do REHA na jeszcze ok 3, więc nie bylo sennu i syn powiedział, że mogę do domu jechać. Po tym okresie przyjechała moja zmienniczka...
10 czerwca 2012 21:46
Dziewczyny próbuję się dostać na spikerię, ale nie wiem, gdzie się mam zarejestrować:)
10 czerwca 2012 21:48
no dobrze a mie sie pokazuje ze powinnam dostac zaproszenie oco tam chodz
10 czerwca 2012 21:54
albo znac haslo do pokoju
10 czerwca 2012 22:11
Kochani zarejestrowałam się na spikerię,ale to co słyszę ,to chyba nie jest dla mnie,dużo wulgaryzmów,puste gadanie,mam poczucie humoru ale tu nie ma się z czego śmiać,szkoda mi czasu na to co słyszę,dobrze że na razie nie dałam zezwolenia na podgląd.A jakie wasze jest zdanie
10 czerwca 2012 22:26
Dziewczyny co mam zrobic bo jak z wami gadalam na spikerii,to nagle mi wyskoczyla wiadomosc ze polaczenie zostalo zresetowane,no i co teraz?
10 czerwca 2012 22:29
Fajnie bylo z wami pogadac,no i oczywiscie zobaczyc sie chociaz wirtualnie,no nic od jutra znowu bede probowac,dobranoc wszystkim.
10 czerwca 2012 22:33
Krysienka zaje........sta sprawa.Rozmawialam z dziewczynami tak jak bysmy gadaly przez skajpa(no prawie)sproboj a sama sie przekonasz.
10 czerwca 2012 22:51
krysia musisz pokój "opiekunek " odszukać
10 czerwca 2012 23:34
Ja cały czas próbuje z tą spikerią...
10 czerwca 2012 23:35
Udało mi się! :)))))