Na wyjeździe

14 marca 2012 07:47
Dzień dobry :) U mnie też dziś pochmurno od rana... Jeszcze 4 tygodnie... jak marzec zleci to już z górki... Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia :)))))
14 marca 2012 08:09
ja oczywiscie czytałam wszystkie posty.obleciałąm wszystkie tematy włacznie z ofertami pracy:)
14 marca 2012 08:16
wieczorem i ogólnie prawie przez dzień cały wczoraj czytałam książkę w pdf pt Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki, ale badziewiasta, choć napisana przez laureata Nagrody Nobla i nie polecam. Kontakt z moim panem jest trudny, bo ma sporą demencję, więc mam sporo wolnego, ale to jest średnio dobre, wolę pracować. Chce się ktoś zamienić?
14 marca 2012 08:22
andrea.najwiecej czasu przebywalam na forum -gotowanie:)...i powiem ci ze spisalam sobie kilka zeczy.ramona ja mam babusie na lozku.nie mowi.kompletnie 0 kontaku:( i tez mam czasu w huk..a minusy sa takie ze 0 jezyka łapie..tylko tyle co w tv słysze..a wiem z doswiadczenia ze przez konwesacje czlowiek nawiecej i naszybciej sie uczy.
14 marca 2012 11:30
andrea said:
najlepiej zaluz sam firme i nas do pracy przyjmij.my bedziemy dobrze pracowac,a ty nam bedziesz dobrze placil-co ty na to?

Wystarczy że Janusz na tym forum z nami ma jakby miał harem. Ale pomysł dobry, zwłaszcza z tymi wysokimi zarobkami dla nas.

14 marca 2012 12:06
witam wszyskich,jestem nowa na tym forum,ale chcialam napisac ze jestem z centrum i w dodatku z pod znaku barana-pozdrawiam wszystkie barany
14 marca 2012 13:50
Przyszłam ze spaceru, a teraz dopiero słońce wyszło. Ale i tak dobrze, zaraz zabiorę na spacerek moją babulę, Jutro przyjeżdża moja zmienniczka, ja w piątek raniutko do domu.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę cierpliwości i wytrwałości. Dziewczyny jesteśmy wielkie, kto jak kto, ale na pewno dacie radę.
14 marca 2012 14:59
dobre niebo zesłało mi tu na moje totalne zadupie Polaka i w nd może z nim pojadę do Hamburga-centrum na Flomark. Atka, dzięki za dobre słowa o nas i baw się dobrze w Polsce!
14 marca 2012 16:11
Andrea, Paula a pracowałybyście u mnie?
14 marca 2012 17:00
Powitanko dla wszystkich wieczorkiem,no wreszcie sie dzisiaj doczekalam slonca,bo juz myslalam ze tu w Koln nigdy nie zaswieci i od razu zrobilo sie weselej,co dzien mam blizej do wyjazdu,zdrowkoo w porzadku,ludzie nic tylko sie cieszyc.Atka szerokosci na drodze i milego wypoczynku,Janusz ja tez sie pisze na prace u ciebie a co.
14 marca 2012 17:43
Witam wszystkich wieczorkiem :) Ja dziś z dziadkiem do kawiarni pojechałam po południu na kawę i ciasto ( oczywiście schwarzwaelder torte) :))) Milutkiego wieczorka życzę :)))
14 marca 2012 18:07
Atka szerokiej drogi.Sylwunia ,ale Ci zazdroszcze tej kawiarni.Mojej babci nawet na balkon nie wyciagnie Ciagle jej zimno.Ale tez sobie dzis pospacerowalam.Podziwialam nature.
14 marca 2012 18:48
Wiewiorka too ja bym sie nadawala z twoja babinka,bo mnie tez ciagle zimno,wogole to straszny zmarzlulch ze mnie ha ha ha
14 marca 2012 19:25
Jeśli sie nie myle temat tego tematu tooo,wzajemna pomoc,, to ja sie was pytam....KTO MI BABKE DO WYRKA ZACIAGNIE??.....ehh no nic znów musze zrobic to sama:):)
14 marca 2012 20:14
Anka znasz to powiedzenie,umieisz liczyc licz na siebbie ha ha ha