Na wyjeździe

14 marca 2012 20:36
gorzej, jak dziadek zechce zaciągnąć do łóżka Ankę40, a od babci dostanie jeszcze za to w paszczę...
14 marca 2012 20:44
karina said:
Wiewiorka too ja bym sie nadawala z twoja babinka,bo mnie tez ciagle zimno,wogole to straszny zmarzlulch ze mnie ha ha ha

No nie wiem.Babcia nie znosi swiezego powietrza,ogrzewanie wlaczone na maksa i ukradkiem musze wietrzyc,bo inaczej lament na calego.Slonce,jezeli jest lubi podziwiac przez okno.Ja sie calkiem tu rozhartowalam!

14 marca 2012 20:46
robi się coraz bardziej niebezpiecznie jeszcze się pobiją o dziadka i będą obie potrzebowały opieki.
14 marca 2012 20:56
Super się robi tego mi brakowało:) no laski ....dziadka to ja sama bym przygarneła ale tak by pasował wiekiem,bo taki co pasuje wiekiem do babci toooo ło matko nawet strach sobie wyobrazić...fuj i ta ślina beeee wiecej nie pisze sama dałabym mu w PASZCZE:):)

Aska....to piszesz sie do mnie na ta opieke ale dam ci popalić :D
14 marca 2012 21:41
luknijcie sobie na stronę "Coraz więcej 70-tek cieszy się seksem", dotyczy co prawda Szwecji ale tam ponad połowa kobiet i 3/4 mężczyzn w tym wieku podobno TO ROBI z radością !!!! Prasa kłamie, czy staruszkowie fantazjują?????
14 marca 2012 21:53
hmm stwierdzam że to moze być możliwe :D zobaczcie przecież wiek 70 lat tooo jeszcze fit ludzie :D
14 marca 2012 22:24
anna40 said:
hmm stwierdzam że to moze być możliwe :D zobaczcie przecież wiek 70 lat tooo jeszcze fit ludzie :D

Fit ludzie tak ale libido nie toCool

15 marca 2012 05:48 / 1 osobie podoba się ten post
Gdy Cię zbudzi blask słoneczka i wywleczesz się z łóżeczka,skończysz spanko,zjesz śniadanko na portalku się spotkamy i tam dłużej pogadamy!

Smacznej kawusi życzę!
15 marca 2012 06:08
Witam!Ja juz po kawce .Dzieki Aska za fajny wierszyk,ale mnie sie wydaje,ze ktoras zabrala mi moj pezydzial sloneczka.Od dluzszego czasu u mnie buro i ponuro.Dobrze ,ze niedlugo do domu,bo chyba zalapalabym dola.na biegunie polnocnym chyba wiecej slonca ludziska widza(((
15 marca 2012 06:17
witajcie:)))kawaka zaliczona..wysle ci troche slonceczka z bawari wiewiorka...dzisiaj nawet wzglednie,chociaz rano było bialutko.
15 marca 2012 07:03
"Wszystkiego najlepszego z okazji czwartku" jak mówił Kubuś Puchatek. Szczególnie dla tych, do których słoneczko nie chce zawitać, jak np. do Hamburga i trzeba się ratować słońcem w sercu oraz dowcipami na naszym forum.
15 marca 2012 07:06
Witam wszystkie kolezanki na wyjezdzie i przesylam wam duzo sloneczka z mojego miasta w polsce Elblaga>wlasnie jestem na palzie tez pije kawke i mysle o was pozdrawiam
15 marca 2012 07:11
co to jest "palza" Justa? chodzi o pauzę? czyżbyś była w szkole?
15 marca 2012 07:16
no pomylka przepraszam a jestem prawie jak w szkole bo musze sie jezyka uczyc .
15 marca 2012 07:52
Wiosna idzie! Nawet kawa smakuje inaczej. Miłego dzionka wam życze drogie przyjaciółki!