Na wyjeździe

13 marca 2012 05:23
Witam wszystkich! - życzę smacznej kawusi i bez stresowego dnia!
13 marca 2012 07:56
andrea said:
wkancu sie ujawnilam! teraz wszyscy wiedza jak wygladam.!

Suuuper ! Ale Twoj charakterek do tego przesympatycznego pyszczka nie pasuje... Ty raczej tryskasz energia !

Pozdrowienia, dzis moje pol dnia wolnego, psia krwia, znowu pogoda hamburska, czy tu zawsze tak buro i ponuro ?

13 marca 2012 08:01
najładniejsze masz uszy!!! też takie chcę, chyba sobie zacznę rozciągać. I nie martw się, że jesteś Baran z centralnej Polski - ja jestem Waga z zachodniej części kraju i też tu nie widzę nikogo do siebie podobnego... możemy założyć Klub Indywidualistek, Ty zostaniesz prezesem a ja zastępcą.
13 marca 2012 08:08
romana said:
najładniejsze masz uszy!!! też takie chcę, chyba sobie zacznę rozciągać. I nie martw się, że jesteś Baran z centralnej Polski - ja jestem Waga z zachodniej części kraju i też tu nie widzę nikogo do siebie podobnego... możemy założyć Klub Indywidualistek, Ty zostaniesz prezesem a ja zastępcą.

Jako Waga z polnocno-wschodniej czesci PL pisze sie na chociazby sekretarke, tez raczej jestem nielatwa do zaszufladkowania.

13 marca 2012 08:47
emilia ja tez jestem z warminsko mazurskiego i nawet nie daleko od ciebie bo z Fromborka ,teraz jestem w domu ,ale tylko do konca marca ,a pracuje w Norynberdze
13 marca 2012 08:55
anika said:
emilia ja tez jestem z warminsko mazurskiego i nawet nie daleko od ciebie bo z Fromborka ,teraz jestem w domu ,ale tylko do konca marca ,a pracuje w Norynberdze

Ha, to blizej mamy do siebie w PL, niz w DE, niestety...

13 marca 2012 09:15
Witam wszystkich forumowiczow,u mnie znowu ponuro i bez slonca,ludzie przy takiej pogodzie to mozna takiego dola zalapac jak talala,pozdrawiam i milego dniaa dla wszystkich,ja tez jestem z pod znaku wagi.
13 marca 2012 09:27
romana said:

o mnie zapomniałaś ??? jaką fuchę dla mnie macie.Innocent

13 marca 2012 10:31
Dzień dobry Wszystkim :)

Andrea - stronka super!!! Dzięki :) Ja też mam jedną playtube.pl. Pozdrawiam :)))
13 marca 2012 12:59
Ja też - baran - z dolnego śląska może się załapie u Was chociaż na sprzątaczkę he he

Życzę miłego popołudnia!
13 marca 2012 13:21
andrea said:
znalazlam stronke z filmami,bez rejestracji i za czysta darmoche: iptak.pl milego ogladania i nie zapomnijcie o forum.

o tę stronę z filmami mi chodzi :)))

13 marca 2012 21:39
Ja nie. Właśnie przeglądam oferty pracy. W końcu się zmobilizowałem!
14 marca 2012 05:58
Witan serdecznie o poranku!

Życzę pięknego i radosnego dnia!
14 marca 2012 07:16
Witam! u mnie poranek troszke zachmurzony,ale cieplo.Do domu coraz blizej,wiec jest

pieknie))
14 marca 2012 07:29
witam cieplutko opiekunki i 2 rodzynkow:))zapraszam na kawe...stoi w kuchni..a serniczek w szafce:)milego i spokojnego dnia.