Na wyjeździe

30 marca 2012 06:03
Forum bez Andrei byłoby jak żołnierz bez karabinu. Andrea - wpadaj na forum jak dasz radę.
30 marca 2012 07:24 / 1 osobie podoba się ten post
To prawda Andrei nie ma i ja już nie jestem aktywna.
30 marca 2012 07:38
Trzymajcie się dziewczęta i jak tylko możecie wpadajcie tu do nas na forum.Myślami jestem z Wami.Pa ,do miłego usłyszenia:))
30 marca 2012 08:00
EdziaLZ said:
Wiewiórko wyjeżdzam na 2 miesiace ,jak będziesz w Złotowie to pozdrów odemnie to miasto bylam tam 3razy na turnusie rehabilitacyjnym z moją młodsza córką mam miłe wspomnienia.

Pozdrowie.A twoje dwa miesiace szybko Ci zleci.Ani sie obejrzysz.Ty pojedziesz do domu .a ja bede wracac.
30 marca 2012 08:27
Ja wracam niedługo do Polski, ale na pewno też będę zaglądała tutaj cały czas. Może się nawet zmobilizuję zeby coś napisac dłuższego na temat opieki.
30 marca 2012 08:55
andrea said:
Jak to Andrei nie ma! Jestem,zyje i bede tu zagladac.Mam juz swojego lapka,to nie musze sie prosic syna o dostep.wiec dalej bedziemy wspolnie borykac sie z problemami naszej pracy;-)

Pewnie że żyjesz masz się całkiem dobrze ,będziesz żyła 100 lat
30 marca 2012 09:00
Szerokiej drogi,dziewczyny ! Ja jestem w polowie kontraktu, ale juz "z gorki".

Co do zaliczek - moja firma zgodzila sie na to, ze rodzina mi wyplaca w gotowce, a agencja im to od rachunku odlicza, musze tylko maila do agencji wysylac, ile i kiedy dostalam. Tak samo, jesli np. w domu jakis wiekszy wydatek mamy zaplanowany - n ie ma problemu, pisze ile i wysylaja mojej famili do PL, pozniej ja mam to odliczone. Pod tym wzgledem moja agencja jest bardzo slowna, wyplaty tez zawsze na czas. Nie pisze, jaka, bo agencja nie ma swojego profilu tu na forum, wiec nie czuje sie upowazniona.

Wszystkim wyjezdzajacym - jeszcze raz - spokojnej podrozy, pozdrowcie PL od tych, co na posteruku beda...
30 marca 2012 09:08
No to wielka szkoda,agencja widać że jest solidna,więc myślę że się ogłosi na naszym profilu ,reklamę już Emilia jej zrobiła super.Miłego dzionka Ci życzę i wspaniałej współpracy z tą firmą.
30 marca 2012 09:19
Witam kochani cieplutko,no ja tez juz prawie prawie spakowana,po poludniu bedzie moja zmienniczka,no i jest jeszczetroche roboty przedemna bo dzisiaj jeszcze normalnie pracuje.Andrea szerokosci na drodze,dlainnych dziewczyn tez i do uslyszenia na portalu,ja tez chociaz na chwilke ale codziennie bede tutaj zagladac z domu.Dziekuje rowniez wszystkim za zyczenia swiateczne i rowniez zycze zdrowych,wesolych swiat i niech wam dziewczyny ktore tu zostajecie czas szybciutko zleci oczywiscie bez zadnych problemow z podopiecznymi,pozdrawiam.
30 marca 2012 09:20
hej, przydałoby się coś wesołego napisać na ten czas rozstań i pozostań - może takie coś na konkurs Żywca, co dziś przeczytałam, frywolne ale śmieszne:

-Wcale nie trzeba pieścić, by więcej Żywca zmieścić!-
30 marca 2012 09:21
Benita zgadza sie,na jedno pranie daje 1tabletke,no chyba ze jak mam cos naprawde dobrudzone albo poplamione to wtedy daje 2tabletki.
30 marca 2012 10:21
karina said:
Nella wez pod rozwage ostrzeezeniee Janusza co do tych roslinek,ha ha

Hi ,hi , to będzie niewinna zieloność.Powlokę dwie odmiany przepysznych truskawek, u nas nie do kupienia.( a od zeszłego roku szukam..

30 marca 2012 10:22
Szczęśliwej drogi wszystkim powracającym do domu !
30 marca 2012 10:31
Andrea - miłego wypoczynu!
30 marca 2012 11:54
Karina - dziękuję !