Na wyjeździe

29 marca 2012 20:59
Wiem cos o tym,bo na pierwszym wyjezdzie fajki zostaly w domu,a ze stwierdzilam ,ze bede miala

wszystko darmowe,kasy nie wzielam.przez 4 dni przezylam horror,a potem jedna dobra niemiecka dusza poratowala mnie.Tak wiec troche waluty nie zawadzi,najwyzej pozostanie w kieszeni.

Przezorny zawsze ubezpieczony-:)))ja tez juz gotowa do wyjazdu.jutro wieczorem -do domku!!!
29 marca 2012 21:03
szerokiej drogi , dziewczyny! świętujcie, także w imieniu tych co nie mogą być w domu!
29 marca 2012 21:16
Buuu ja też chcę do domuuuu......ale nic to! jeszcze 2 tygodnie i też się zwijam do domciu:)

29 marca 2012 21:22
na pewno bedziemy o Was wszystkich pamietac.Co tam dwa tygodnie! Swiateczna robota w domu Cie ominie,a jak wrocisz ,bedziesz tylko wypoczywac.
29 marca 2012 21:22
wiewiorka said:
Wiem cos o tym,bo na pierwszym wyjezdzie fajki zostaly w domu,a ze stwierdzilam ,ze bede miala

wszystko darmowe,kasy nie wzielam.przez 4 dni przezylam horror,a potem jedna dobra niemiecka dusza poratowala mnie.Tak wiec troche waluty nie zawadzi,najwyzej pozostanie w kieszeni.

Przezorny zawsze ubezpieczony-:)))ja tez juz gotowa do wyjazdu.jutro wieczorem -do domku!!!

Wiewióreczko, szczęśliwej drogi :)
29 marca 2012 21:41
Dziekuje,!!!-.)))
30 marca 2012 03:13
No Dziewczynki!Komu w drogę temu kopa!! Czekam na busa ,ma być lada chwila,jeszcze popijam kawkę i dopakowuję walizy!:) Trochę gotowki wzięlam,mąż mi "Pozyczyl":)))Ja nie jadę z Promed24,jadę z Future Options...Dostanę przeciez zwrot za bilet...Pa pa,odezwę się jak będę mogła...:)Wesolych świąt!!!!!
30 marca 2012 04:48
Wszystkim wybierającym się w drogę szczęśliwej drogi życzę.Ja też nie dostalam zaliczki ale troszkę gotóweczki zabieram itak jak Danusia dostanę zwrot za bilet,po mnie bus przyjedzie dopiero o 20.00 tak że jeszcze troszke pobędę z rodzinką .NIestety nie będę miała kompa ze sobą ale teraz życzę wszystkim Wesołych świąt!!!! Powodzenia.
30 marca 2012 04:55
Witam dziewczyny.Danusia pewnie juz w drodze,a ja dzis wyjezdzam i nie moge dospac.Edzia,moze jednak jakos do internetu sie dorwiesz,a jezeli nie to zycze powodzenia,Wesolych Swiat i oby czas Ci szybko zlecial.Nie pisalas na jak dlugo jedziesz?
30 marca 2012 05:16
Ja jade dopiero dizi o 22-iej-busem,ze Zlotowa.Wsiadam w Berlinie oczywiscie,ale niestety bus jedzie z Hamburga.Ale w maju jade na dodatkowy wyjazd w okolice Augsburga-musze zastapic siostre-moze wtedy?a potem znow Berlin.
30 marca 2012 05:20
Witam - jescze raz życzę Wam szczęśliwej i miłej podróży no i wpadajcie czasem tutaj bo bez Was to forum będzie jakieś puste
30 marca 2012 05:39
Andrea,trzymam za slowo-bede wypatrywac kartki-:))) no i jasne ,ze pogaduchy na forum to rzecz

obowiazkowa.Naprawde,jestem to od niedawna a bardzo mi tego brakuje,jezeli nie moge tu zajrzec.

30 marca 2012 05:41
A zegar na forum nie przestawiony.Jak wlasnie spojrzalam .Zwatpilam o ktorej ja dzis wstalam,
30 marca 2012 05:45
Wyjeżdżające, kochane dziewczyny, pozdrówcie od nas dziurawe polskie drogi, śmieci na ulicach i pyskate urzędniczki, za którymi nawet się tęskni tutaj, w tym czystym, uprzejmym kraju.. Wszystkiego dobrego dla Was i dla Waszych rodzin, które teraz pewnie w pocie czoła pucują podłogi, by nie było draki, jak przyjedziecie....
30 marca 2012 05:52
Wiewiórko wyjeżdzam na 2 miesiace ,jak będziesz w Złotowie to pozdrów odemnie to miasto bylam tam 3razy na turnusie rehabilitacyjnym z moją młodsza córką mam miłe wspomnienia.