Na wyjeździe

01 kwietnia 2012 10:53
andrea said:
witam moi drodzy!jestem juz w domciu,potem pogadamy,bo teraz czasu nie mam-buziaczki przesylam ))))

Tak ..no to teraz  zaprowadzasz porządki w domu więc jasne że teraz nie masz czasu.
01 kwietnia 2012 12:06
leniuchuj leniuszku zasłużyłaś sobie:)))
01 kwietnia 2012 17:00
Co w domciu, Andrea, jak twój dzielny syn - Krystian, który gonił moderatora, byś mogła się logować na forum, gdy były problemy ...opowiadaj, bo u nas na działkach nic się nie dzieje (choć postępująca demencja mojego pana robi coraz ciekawsze numery, ale o tym inną razą).
01 kwietnia 2012 20:22
romana said:
Świeża dostawa słońca prosto spod Hamburga, czy ktoś reflektuje?Gosh, wszystkiego dobrego i wracaj do nas, bo gdzie Ci będzie lepiej? Kasia 63, napisz co rodzinka wymyśliła abyś uwierzyła w prima aprilis.

Swietny zart !

Slonce - z ktorej strony HH ? Z mojej niestety - deszcz, wiatr, zimno i do bani, co dzisiaj sie odbilo czkawka na mojej Babci...

Nie lubie niedziel, na szczescie juz koniec dnia, jutro bedzie lepiej !

Pozdrowienia dla tych, co wlasnie do PL pojechali, nie zostawiajcie nas na pastwe losu !
02 kwietnia 2012 05:30
No i zgasło forum. Dziewczyny, które właśnie przyjechały do de - tylko się rozpakują - i mam nadzieję, że tu będą wpadać z poranną kawą. Witam wszystkich. Kolejnego fajnego dnia Wam życzę.
02 kwietnia 2012 06:14
Witam!

Tak masz racje pusto tu teraz - dziewczyny piszcie coś - życzę miłego dnia!
02 kwietnia 2012 06:20
oj tam ,zaraz pusto - primo-kawusia,secundo -forum :w tej kolejnosci.u mnie kapkę cieplej jak wczoraj,życze wszystkim miłego dnia.
02 kwietnia 2012 06:23
apropos forum-wchodziliście kiedyś na takie forum SENIOVITA?strasznie porąbane !!!!!!!
02 kwietnia 2012 06:44
Kasia63 to po co mamy tam, wchodzić?
02 kwietnia 2012 07:00
z ciekawosci!!!!!ja tam zajrzalam pare razy- i normalnie zwatpilam - jakies "towarzystwo wzajemnej adoracji" w b negatywnym tego slowa znnaczeniu-az sie dziwie ze moderator jeszcze tam nie posprzatal.Cale szczescie ze tu u nas normalnie.
02 kwietnia 2012 07:45
u nas na forum normalnie, bo my jesteśmy zybeściary, sorki - die beste!!! Słońce pod Hamburgiem-Bergerdofr poświeciło krótko i poszło sobie. Za to silnych wiatrów mamy pod dostatkiem. Chce ktoś trochę, w zamian za słoneczko?Od drugiej w nocy do piątej rano czytałam polskie gazety plotkarskie, bo nie mogłam spać, a nic innego nie zostawiły poprzedniczki. Jestem na bieżąco kto z kim i dlaczego. Gorzej z utrzymaniem się w pionie....
02 kwietnia 2012 08:18
Dzień dobry :))) u mnie słonecznie ale zimno...brrr... nie spałam za dobrze... a tu z rana już trzeba było jechać... teraz chwila dla mnie na papieroska... Miłego dnia :)))
02 kwietnia 2012 08:19
Tak sobie myślę,że na forum jest normalnie,bo są poruszane fajne ciekawe tematy a odmienność zdań w poglądach jest szanowana nie odbierana jako atak na osobę. Forum nasze zawsze będzie Oky bo nasz Pan Moderator dba o to pilnuje żeby komentarze nasze nie były obraźliwe,kłamliwe itd. Dzięki mu za to.
02 kwietnia 2012 09:44
Sylwunia - nie pal sobie zycia! Taka młoda jesteś jeszcze!
02 kwietnia 2012 12:54
tak Sylwuniu, zostaw fajki, siądź na rower, będziesz zdrowsza!!! Janina ma rację!!! Mój znajomy, zapalony palacz, umarł na raka płuc, potem już mu morfina nie pomagała, sorki, że taki temat, ale często tak się kończy, niestety.