Na wyjeździe

23 grudnia 2011 21:30
Nie takimi jak trzeba słowami wyraziłam myśl moją. Nie chcę powiedzieć, że jedyna sluszna racja po polskiej stronie. Nie chcę oceniać i wartościować. Ja po prostu te święta obchodziłam zawsze tak samo - w domu babci, mamy i moim. Teraz dotykam swiadectwa innej tradycji, innych zwyczajów. Jest to dla mnie zupełnie nowe doświadczenie. Jestem ciekawa. Do Wigilii zatem, gdzie nawet zwierzęta ludzkim głosem mówią. Dobrej nocy.
24 grudnia 2011 06:44
A ja właśnie się zbieram do wyjazdu, bo babcią ma już się kto zająć. Miłej zabawy!
24 grudnia 2011 06:54
Miłej zabawy Janusz.

Postanowiłam, że uczynię dzisiejszy dzień szczęślwym. Postanowiłam być radosna i nic tego nie zmieni. Wam też życzę wigilijnego nastroju w sercu. Szczęśliwego dnia. Ja wypiję teraz pyszną kawę.
24 grudnia 2011 09:48
Swiete slowa !A zatem radujmy sie !Wazne ze jestesmy tu razem na forum i mozemy sie wzajemnie wspierac.Pozdrawiam wszystkich cieplutko zyczac spokoju i nie mniej wigilijnego nastroju!Chcialam Wam wrzucic piosenke Czerwonych Gitar "Jest taki dzien" ale mi sie nie udaje.Moze Paula albo Janusz pomoga..?,
24 grudnia 2011 10:20
Janusz już na rybach - niedostępny, ale jak wróci ...
24 grudnia 2011 12:06
Dobrej zabawy Janusz i udanych polowow.
24 grudnia 2011 13:48
Andrea, to cudnie, żże są tacy ludzie. Dzisiejszy dzień jest pełen magii, a jeszcze się nie skończył. Ciesz się. Pozdrawiam
24 grudnia 2011 16:20
Nowa zabawka cieszy bez względu na wiek. Cieszę się razem z Tobą. Baw się tą zabawką dłuuugo i radośnie. Pa, wieczorem będę.
24 grudnia 2011 20:58
hallo co tu tak cicho ja wlasnie wrocilam z wigili od corki mojej podopiecznej Nie byla to wigilia jak w PL ale atmosfera swiateczna byla i to sie liczy Bylam bardzo zaskoczona dekoracja domu wewnatrz piekna duza choinka i duza szopka na pol pokoju wszystko podswietione tego sie nie da opisac a i na zewnatrz pieknie co tylko sie dalo podswietloneMi tez wczoraj przyniesli zywa choinke i sama ja ubieralam i czuje swiateczna atmosfere tylko ze daleko od swoich blizkich no ale takie jest zycie W drugi dzien swiat syn i corka z rodzinami zapowiedzieli odwiedziny u babci bedzie wesolo Zycze wszystkim tak milego spedzenia swiat daleko od swoich blizkich To sa moje pierwsze swieta tu w DE pozdrawiam wszystkich
25 grudnia 2011 06:35
Dzięki! Bawiłem się dobrze, nie złowiłem nic
25 grudnia 2011 06:58
Chodzi o to by gonić go ...

Miłego dnia wszystkim. Już po kawie, zrobię drugą . Normalny, spokojny dzień, i tego Wam życzę.
25 grudnia 2011 08:10
witam jestem juz po kawie dzien jak co dzien ale moze byc

25 grudnia 2011 09:23
a ja jeszcze spedze w DE Nowy Rok i tez w srode wyjezdzam na cale 2 miesiace Milego dnia wszyskim zycze
25 grudnia 2011 11:31
A ja tu zostaję dłuuuugo. Będę grzała dla Was ciepłe posadki.
25 grudnia 2011 13:14
no ja tez tu bede do marca wiec jeszcze troche