Na wyjeździe

30 grudnia 2011 18:45
Taaaaa, kreacje szykujemy. Ja właśnie pościel sobie uprałam.
30 grudnia 2011 19:48
Benita Pamietaj ze juz jutro nie mozna prac i zamiatac ,aby nie wymiesc szczescia z domu! no i....pamietac o nowej bieliznie/nie dotyczy Janusza/
30 grudnia 2011 20:55
gosh - pierwsze słyszę, ale ciekawa wymówka nicnierobienia. Skąd ta mądrość ludowa, z jakej części naszego kraju? Na Mazurach o tym nie wiedzą.
31 grudnia 2011 07:23
Sylwester! Całe szczęście że już jestem za stary na imprezy i mnie na nie nie ciągnie, bo pewnie bym żałował
31 grudnia 2011 08:16
Ja nie imprezowa, więc ten sylwester jak każdy inny, no, może trochę inny, bo zamiast telewizora pouczę się niemieckiego. Ot, nowość.
31 grudnia 2011 08:17
Moze czas na Dinner for One? Szczesliwego Nowego Roku!
31 grudnia 2011 08:53
Benita nie wiem czyto madrosc ludowa ale gzies tam zaslyszana a ta o bieliznie napewno nasza polska/nie wiesz o tym bo masz tylko mezczyzn w domu/.Kochani skladam Wam serdeczne zyczenia noworoczne ,wiele radosci, szczescia, i spelnienia najskrytszych marzen!!! Ja tez z bacia przy telewizorze w ta sylwestrowa noc!
31 grudnia 2011 11:59
wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku tym w PL szampanskiej zabawy aby zylo sie szampansko caly rok w zdrowiu a szczesie trwalo bez konca a tym co sa na sluzbie innym tjw DE takze zdrowia i wytrwalosci Ja tak jak wszyscy opiekunowie z babcia przed telewizorem Do przyslego roku
31 grudnia 2011 12:19
Witajcie kochani,szczesliwego NOWEGO ROKU,spelnienia najskrytszych marzen,duuuuuuuuuzo zdrowka no i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo pieniedzy.Benita mnie najlepiej wchodzi doo glowy niemicki wlasnie jak ogladam telwizjje,no ale kazdy ma swoj sposob na nauke,justa witaj w klubie ja tez tak jak ty siedze zamknieta z babinka w domu (czasami to mam wrazenie ze odsiaduje jakis areszt domowy)nawet do sklepu nie wychodze bo rodzina robi zakupy,a po za tym to najblizszy sklep mam 7kilometrow stad,takze jestem uziemiona jak diabli.
31 grudnia 2011 13:00
gosh - na wszelki wypadek nie zamiatałam i nie prałam - w przyszłym roku będie na to czas.

Karina - może i bym sobie pooglądała, gdyby nie to, że jak Helga idzie spać - nocna cisza obowiązuje, choć dopiero 19:30. W swoim pokoju nie mam TV.
31 grudnia 2011 13:33
dzieki dziewczyny za dobre rady,oczywiscie mialam robic pranie ale po przeeczytaniu wiadomosci od gosh ani mi sie sni dzisiaj prac ani zamiatac,no bo jak bym co nie daj boze miala cos wymieesc,to lepiej nie.Benita wspolczuje ze nie masz telewizora w pokoju,ja jestem na bardziej wygraneej pozycj bo mam tv,ale nie martw sie jak znajdziesz chwilke,to wopoadnij do mnie razem poogladamy program sylwestrowy,przeciez to tylko rzut beretem co nie,ha ha
31 grudnia 2011 13:43
karina said:
Witajcie kochani,szczesliwego NOWEGO ROKU,spelnienia najskrytszych marzen,duuuuuuuuuzo zdrowka no i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo pieniedzy.Benita mnie najlepiej wchodzi doo glowy niemicki wlasnie jak ogladam telwizjje,no ale kazdy ma swoj sposob na nauke,justa witaj w klubie ja tez tak jak ty siedze zamknieta z babinka w domu (czasami to mam wrazenie ze odsiaduje jakis areszt domowy)nawet do sklepu nie wychodze bo rodzina robi zakupy,a po za tym to najblizszy sklep mam 7kilometrow stad,takze jestem uziemiona jak diabli.

Ale przeciez w umowie mamy zagwarantowany czas wolny? Pozdrawiam

31 grudnia 2011 14:10
Cześc moje drogie koleżanki i kolego!

Życzę Wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku dużo zdrowia szczęścia oraz przyjemnej pracy!

Kochani jestem myślami z Wami.

Pozdrowienia z Polski!
31 grudnia 2011 14:45
Karina - wkładam buty i lecę za tym beretem...

Aska, witaj po drugiej stronie lustra
31 grudnia 2011 15:44
Nie ma sprawy Benita przylatuj,winko mam dobre bo przywiozlam sobie z domu jakos ten sylwester nam zleci,dorotee i co mi z tego ze ma w umowie czas wolny,jak tu nie ma gdzie isc,najblizszy mini markecik 7kilometrow stad,takze dziekuje postoje,wole moj pokooik z tv i moim przyjacielem laptopem..Aska dzieki za zyczenia dla cieebie tez SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2012