Na wyjeździe

14 sierpnia 2012 19:41
Personal serwis wiem że często w urzędach pracy robią nabór znaczy się na targach ,jeśli chodzi o opiekunki to kiedyś potrzebowali papier że jesteś po szkole medycznej lub kursie.
14 sierpnia 2012 20:54
Sorry że nie odpisałem wczoraj, ale oglądałem filmy. Widzę Andrea że już Ci pomogli. Jutro zjeżdżam do kraju! IHAAAAAAAAAAA!!!!!!!
14 sierpnia 2012 22:35
Przywiez trochę słońca bo go w Polsce jak na lekarstwo :(
14 sierpnia 2012 23:20
Na południu Polski jest gorąco, chwilowo pokropił deszczyk. Tylko noce są chłodne, nie jest źle :)
15 sierpnia 2012 06:44
Tak zjeżdżam do Polski na kilka tygodni. czekam już na zmienniczkę siedząc na walizkach. Już się spakowałem. Pewnie będzie koło 10:00.

Andrea nie potrafię Ci powiedzieć czy 112 zł to dużo czy mało za przesyłkę.
15 sierpnia 2012 07:58
Szerokiej drogi Janusz! Andrea Ty to ranny ptaszek jesteś.
15 sierpnia 2012 10:12
Andrea, ja Cię tylko rozśmieszyć chciałam! Wiadomo, że Twój syn nawet bez oka mamy nad sobą zachowuje się przyzwoicie!

Januszu kochany, wspaniałego urlopu Ci życzę! Taaaaaaakich dużych ryb!

Ponad stówa za przesyłkę to dużo, może DHL ma taniej, powinni umieścić w internecie cennik.
15 sierpnia 2012 15:35
skaut3333 said:
Witam z wieczora powiedzcie mi kochane ile średnio czasu spędzacie z podopiecznym , oni by chcieli non stop śniadanie ,obiad deser spacer kolacja naturalnie mycie i oglądanie wiadomości .Zawsze mam z tym problem ,albo wyrzuty że za mało czasu spędzam z babcią????

Skautt, w kraju po 8 godzinach pracy poszłabys sobie do domku bez wyrzutów sumienia, bo tylko w niektórych zawodach pracuje się dłużej. A tu jesteś całodobowo. Zatroszcz się o swoje zdrowie psychiczne, bo długi pobyt z chorą osobą nie działa zbyt dobrze na komórki mózgowe. Bez wyrzutów!!!
15 sierpnia 2012 19:58
Ja też tak mam. Liczę od pierwszego dnia zeby zeszło jak najszybciej ale zawsze powtarzam sobie ze najwazniejsze jest miec cel. Gdy o nim mysle to jest mi latwiej.
15 sierpnia 2012 21:56
Andrea,cenią Cię, masz dobry język, świetne referencje i wieloletnią praktykę. Ja bym się cieszyła a Ty się złościsz, No co Ty, do urlopu masz prawo, nawet w ruskich gułagach dawali raz na jakiś czas dzień wolny od budowy socjalizmu. Jesteśmy z Ciebie dumne, że tak Cię pożądają!
15 sierpnia 2012 23:40
Ja już od wczoraj zainstalowana w Szczecinie. Okazało się, że będę sama w mieszkaniu przez cały miesiąc. Wszystko ok, tylko nie te nocne stukostrachy... ;)
16 sierpnia 2012 08:02
Andrea zawsze się możesz potargować jeszcze, oprócz tych 50e tygodniowo. :)
16 sierpnia 2012 10:58
Masz rację Andrea, odpoczynek rzecz święta, zwłaszcza, że miałaś trudne chwile przed nim.

Giunta, już po Woodstoku?Czy u Ciebie w nocy straszy?To może księdza z woda święconą, albo samej wziąć trochę i przepędzić nią ciemne moce...
16 sierpnia 2012 12:29
Janusz pewnie bedzie odsypial teraz słuzbe i podroz. Ciekawa jestem kiedy do nas zajrzy.
16 sierpnia 2012 17:26
Andrea w jakiej firmie teraz jesteś ?