Na wyjeździe

26 września 2012 08:49
O.K. kawki dla was gotowe, a ciasteczko też? Ja zajadam jajecznicę z musli w ramach śniadania do kawy.
26 września 2012 08:52
Ja bardzo proszę grahamkę z białym twarożkiem i dżemem,drugą polówkę bułeczki z miodem.
26 września 2012 09:03
Dokładam promienie ślicznego, "polskiego" słoneczka.

Niestety, muszę się z rana wyżalić - mam tu w Polsce tyle problemów, że w Niemczech chyba wreszcie odpocznę! Na domiar złego zepsuł mi się telefon, jedyny jaki mam. Jeśli niemiecka babunia zechce być niemiła, to na nią po prostu nawrzeszczę (dyplomatycznie).
26 września 2012 09:56
dzis caly czas pada. co robicie w taka pogode? sniadanie zjadlysmy. babcia po sniadaniu jeszcze godzinke spi. :)
26 września 2012 10:13
tu tez kolo Hamburga pada :( i tak ma byc do konca tygodnia... ale w niedziele juz do domu :)
i tak sie zastanawiam... poczatkowo, juz do konca roku chcialam dac sobie spokoj z wyjazdami, ale moze skusze sie jeszcze w listopadzie...sama nie wiem...listopad w Polsce tak samo markotny szary i bury jak tu, ale tu chociaz kasa wleci... z drugiej strony kasa to nie wszystko i potem jak wyjezdzam to tesknie najbardziej za dziecmi i tak w kolko :) dziewczyny i chlopaki i Panie Premierze " jak zyc?"
26 września 2012 11:14
A może e-papieros? Nie lepszy?
26 września 2012 13:17
to ja tez chce kawke jak stawiacie !!
26 września 2012 13:56
Witam :)) to jak już robicie tę kawkę to chętnie skorzystam, ale później, bo teraz uciekam na wolne 2 godz. uff... odpocznę trochę od mojego marudy... dziś jest nie do wytrzymania, ale plusa dziś otrzymał, bo spaliśmy do 8.30 nawet :))) miłego popołudnia :*
26 września 2012 18:49
Moi kochani współforumowicze :))) u mnie nudą powiało, dziadek dziś spokojny jak nigdy... teraz już grzecznie poprosił o przebranie w pidżamę, lampkę wina i siedzi przed telewizorem, a ja... przed kompem...zimno u mnie strasznie, grzejniki odkręciłam aż... A Wam jak mija wieczór? :*
26 września 2012 19:05
u mie tez zrobilo sie zimno wiec i ja sie dogrzewam a pozatym babcie polozylam dzisiaj pozno bo czekalysmy na lekarza i sama odpoczywam pozdrawiam
26 września 2012 19:52
Dziewczyny, jakie kosmetyki do twarzy kupujecie jak jestescie w DE? Myslicie ze te toniki , ktore mozna kupic w Penny "Today" za 1,45€ sa znacznie slabsze niz te lepszych marek? Kurcze wlasnie dzisiaj zaczelam oszczedzanie i nie stac mnie na "L´oreal " za kazdym razem, a uzywam tonikow bardzo duzo :(
26 września 2012 20:26
Kaya - 1 miarkę octu jabłkowego + 10 miarek dobrej wody. Doskonały tonik.
26 września 2012 21:35
paliłam te papierosy ) bardzo krótko i ja osobiście nie polecam wolę normalne miętuski
26 września 2012 21:46
Benita, powaznie ?
26 września 2012 23:09
e-papierosy,miałąm,paliłam chwilę bo mnie dusiły...ale moja siostra paliła dłużej po czym w ogole przestala palic ,bedzie juz ze 2lata!!!Z drugiej strony to jednak jest produkt ,ktory za krotko jest na rynku,żeby były jakies wiarygodne badania przeprowadzone co do wplywu na czlowieka.wole wciaz te zwykłe fajki.Pewnie ze przydałoby sie rzucic ale coz,ja lubie palic...........