Na wyjeździe

28 września 2012 07:14
dzien dobry od rana wszystkim :)))) usmiechnieta jestem, rozbawiona, powieść na sasiednim watku to i niezła poranna pobudka :))) wyjadzie nam baza do "spadkobierców" może ja dobrze sprzedamy ;)
28 września 2012 08:59
Powieść niesamowita. Gratulacje dla autorów. W ich temacie się nawet nie dopisuje, żeby nie zepsuć ciągłości wydarzeń.
28 września 2012 10:44
Dzień dobry :))) Nie ma to jak zacząć dzień z dobrym humorem, niesamowici jesteście... z tą powieścią...

A' propos dziś zaczął się międzynarodowy tydzień książki - proponuję zabawę... Weźcie najbliższą książkę, otwórzcie na stronie 52, opublikujcie 5 zdanie. Nie podawajcie tytułu :)))

"Uwierzył, że tu znajdzie swoje szczęście, niebo na ziemi."

miłego dnia :*
28 września 2012 10:55
"Wzrok Kane`a spoczal na wielkiej, pomaranczowej kuli w stalowej kolysce pod wysokim zurawiem."

Fajny pomysl, ale moze by do innego dzialu przeniesc ?
28 września 2012 11:05
Już się poprawiam i przenoszę :)))
Przepraszam poprzedniego postu nie mogę edytować :))) więc proszę Moderatora o usunięcie. Dziekuję :)
28 września 2012 13:10
Witam wszystkich serdecznie , jestem codziennie na portalu po kilka do kilkanaście razy , ale nie wiem czemu nigdy nic nie pisze tylko czytam , czytam .... i tak bez końzne słowo -ca !!! obserwuję i widzę że jesteście fajne dziewczyny - ale wpisy Kaya mi się nie podobały - bardzo stronnicze ! Każda z nas raz ma lżej , raz gorzej . To nie jest łatwa praca - ten kto nam zazdrosci zarobionej kasy - niech sam spróbuje - zobaczy jaki to miód !!! My w DE rodzina w PL !!! Dla kobiety to koszmar zostawić wszystkich i jechać na tą poniewierkę - może to zbyt drastyczne słowo , ale często tak czuje !!! Bardzo lubię z kimś porozmawiać - pisanie mnie męczy !!! jeśli jestescie gotowe na rozmowy to dajcie znać ! pozdrawiam wszystkich

28 września 2012 14:53
oj Andrea twoje posty sa zwarte i logiczne , czytam je zawsze z satysfakcją !!! ale mam problem ze spikerią ?? gdzie mam wejść ???

28 września 2012 15:20
witam wszystkich - zagladam z doskoku bo wszystko zasłaniaja przetwory!!!maliny na bieżąco,codziennie pare sloiczkow,jablka w hurtowych ilosciach ,dzis sie wzielam za buraki z papryka/3 taczki:):):):)/,ze nie wspomne o ogorkach i fasolce co juz od dawna w szafkach zalega.Są jeszcze grzyby,ale to juz działka mojego męża - nie zbieram i nie obrabiam.Przede mna jeszcze cukinia,winogronowy sok i pigwa do herbatki na zimę i to chyba koniec bedzie.uff uff.z 500 sloikow juz sie nazbierało.Istna klęska urodzaju,hi hi hi.A przyznam się ,że przetwory robię dopiero od 3 lat czyli od czasu jak mieszkamy nad morzem,wczesniej nie było ogrodu i sadu i w sklepie było łatwiej kupić a teraz jakoś sprawia mi to przyjemnośc-kto by pomyślał ,że nawet do robienia słoików trzeba dorosnąć:):):):) Pozdrawiam wszystkich w pracy i w domu!!!
28 września 2012 15:44
próbowałam , ale nie da rady !!! jak ????

28 września 2012 16:37
Witajcie,ja podobnie jak Fiber to tej pory tylko przegladalam forum,widze ze jest tu fajna,wesola atmosfera,a wasza powiesc poprawila mi humor od rana.Moze jeszcze nie zwariuje w tej pracy.
28 września 2012 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
Fiber39, ja nie wiem co Wy od tej Kayi chcecie. Ma inne zdanie niż większość. Jakiś problem macie z tym? Przecież to że inaczej myśli, nie znaczy że jest niegrzeczna, czy niekulturalna. Ja sam staram się korzystać z cudzych opinii, bo co dwie głowy...
28 września 2012 20:21
a ja jadę do kolejnej osoby z demencją, która - uwaga, uwaga- "lubi postawić na swoim". Za to mam wolne dwa przedpołudnia i tylko 25 km do Stuttgardu. Oj, będzie się działo! A przed chwilą popłakałam się ze śmiechu czytając nasza powieść - macie talent nie tylko do opieki!
28 września 2012 20:33
Właśnie przeczytałem taki art. do którego był odnośnik na wp. Wypuszczają wkrótce z więzienia groźnego pedofila, bo dostał 25 lat i niebawem kończy wyrok. Chore!

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Wyznanie-klawisza-pedofile-nie-maja-latwo-Trynkiewicz-szczegolnie,wid,14960532,wiadomosc.html
28 września 2012 21:38
Andrea, do tablicy. Jedziesz jutro?
28 września 2012 21:45
Andrea czekałam na Ciebie na spikerii a Ty się nie zjawiłaś :( ;)

miłej podróży :)