Na wyjeździe

29 września 2012 21:05
Jezu andrea wspolczuje ale juz chyba na miejscu jestes bo piszesz odpoczywaj bo musisz nam wiecej powiedziec jutro o rodzince pozdrawiam
29 września 2012 22:13
Ja uważam, że powinien dostać kulkę w beret za to co zrobił. Jak to gówno skrzywdzi jeszcze jakieś dziecko, to ustawodawcy powinni się powiesić ze wstydu.
EDIT: a widzę że adwokatem zostałem
29 września 2012 23:36
Janusz -jestem tego samego zdania,dozywocie albo ks dla takiego padalca!!!!

Kaya - dzieci dorosle i daleko ,ale na słoiczki zawsze łase:):):):)

Nad morzem dziś super słoneczko było a wieczorem grzmoty i błyskawice ale deszczu ani ani.

Dobrej nocy wszystkim:):):):)
30 września 2012 00:52
Normalnie uryczana ze śmiechu jestem, poczytałam naszą powieść i teraz nie mogę usnąć!!! :)))
30 września 2012 00:57
Andrea-kochana i dzielna,nie dajesz się złamać przeciwnościami losu:)bardzo to w Tobie cenię,uściski ,pa.Pozdrawiam serdecznie.
30 września 2012 09:19
Witajcie w niedzielę. Pierwszy dzień w nowym domu. Jest już po 9, a mój podopieczny śpi! Po raz pierwszy w zyciu nie muszę się zrywać o świcie. Fajnie, rano mam czas na spokojną kawę i neta.

Andrea, a jak Ty po pierwszej nocy na nowym łóżeczku?
30 września 2012 10:05
dzień dobry:) ja też dziś dłużej pospałam, bo do 8.20 :) wypoczęta się czuję, choć wczoraj do późna gadałam z moim lubym... No właśnie Andrea opowiedz nam troszkę o Twoim nowym miejscu...
30 września 2012 10:16
Witam Benita ty tez na nowym miejscu. Fajnie ze masz tak z tym spaniem ja wstaje zawsze raniutko ale szybko babcia idzie spac bo mam ja o 18 30 w lozku .Umie pogoda nie za bardzo tak bym chciala zeby nie padalo to spacerek bysmy zaliczyly.Ale i tak dzisiaj sama wychodze mam w pobliskim kosciolku msze po polsku . Pozdrawiam wszystkich zycze milej niedzieli
30 września 2012 10:46
Witaj, Andrea ! Ten pociag wczoraj byl w wiadomosciach, groznie to wygladalo. Hi, hi, przy okazji zwiedzilas dworzec w Stuttgarcie. Fajnie, ze nowe miejsce masz "wypoczynkowe", cos od zycia sie nam nalezy.

Rodzinka mojej babci zgotowala mi wczoraj niespodzianke - oiekny tort z owocami i swieczkami, pare zalacznikow do tego i sa az nieprzyzwoicie wdzieczni, ze babcia ma dobra opieka. Czuje sie calkiem dowartosciowana pomimo mojego emerytalnego wieku.

Pozdrawiam i milego dnia !
30 września 2012 10:49
Witaj andrea ,no miałaś trochę przygód nie da się ukryć ,ale za to wejście masz wspaniałe do nowego opiekuna,dobrze że jesteś zadowolona.
30 września 2012 11:04
Emilia, Twoja radość jest naszą radością!

Kochani, żegnam się z Wami, oby na krótko, dziś o g.22 jadę w okolice Stuttgartu na nowe miejsce do babci z demencją. Zanim mi założą internet z Aldika lub inny trochę to może potrwać, ale się uprę. Troszczcie się o nasze genialne dziecko - powieść w odcinkach. Mam dziś full pracy przedwyjazdowej, więc nawet nie czytam kolejnych odcinków, bo wiem, że to mnie nie tylko rozproszy, ale też serdecznie rozbawi i skieruje uwagę na figle, a nie powinnam w tej chwili. Do zobaczenia!.
30 września 2012 11:15
Emilia wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin!!! :*
30 września 2012 11:39
Dziewczyny, bardzo, bardzo dziekuje !

Przyslowiowa kropla goryczy: w piatek przyszla decyzja emerytalna, mam "cale" 799, 87 zlotych polskich na miesiac ! Moje lata pracy poszly w ... kosmos, mam nadzieje, ze czas jakis sily mnie nie zawioda i bede mogla zarabiac w DE ...
30 września 2012 12:25
Emilia ja tez zycze zdrowka .Romana wracaj jak najszybciej
30 września 2012 12:54
hej dziewczyny i chlopaki ja sie dzisiaj zwijam :) prawdopodobnie bede do konca roku w domu i wroce tu w styczniu. to by mi odpowiadalo bardzo, ale wiadomo roznie moze byc...

trzymajcie sie mocno, zaloguje sie juz z domu, postaram sie tez wrzucic swoje zdjecie do sasiedniego watku(w tym laptopie nie mam nic godnego uwagi) nie chcialabym zebyscie mysleli ze porto to ten bialy pies :)