Ciężka niedziela za mną... a jeszcze się nie skończyła. Mam dość - goście byli u babci - jej dzieci i wnuki. Myślałam, ze może ją z nimi zostawię, gdzieś wyjdę, a tutaj jeszcze gorzej, niż jakbym z nią była sama.
Paula nie tylko Tobie nie jest łatwo. Ja dzisiaj też ledwo zipię. Babcia telewizję ogląda, a ja zajrzałam na komputer żeby sprawdzić czy syn do mnie maila napisał. No i do was wpadłam pozdrowić!
witam wieczorkiem ja jak pisalam teraz w kraju ale na obczyznie czas powoli leci ,przpomnialo mi sie od razu jak przeczytalam ze Janninki babcia telewizje oglada , bo bede na opiece w tamtym roku mialam takie przejscia z babcia zabraniala mi ogladania telewizji jak widziala ze mnie cos zainteresowalam to bylo pyk i telewizor wylaczony .Ogolnie z tego pobytu powstala 100 stronicowa nowela ktora po przeczytaniu moja rodzinka boki zrywala
Konto Usunięte (Usunięty) Notice: Trying to get property of non-object in /home/users/opiekunki/public_html/dev.opiekunki24.pl/application/modules/Frontend/views/scripts/forum/components/single_post.phtml on line 68
Notice: Trying to get property of non-object in /home/users/opiekunki/public_html/dev.opiekunki24.pl/application/modules/Frontend/views/scripts/forum/components/single_post.phtml on line 71