opiekun_Janusz said:
Fajnie że u Ciebie o.k. i fajnie że zajrzałaśPozdrawiam!
i fajnie że się odezwałes;) Pozdrawiam również.. mam tyyyle do czytania:) cały miesiąc... może dziś wieczorem..
karina said:
Witam was kochani wszystkich cieplutko.No nareszcie radosna dalas jajkies oznaki zycia haha,ciesze sie ze dajesz rade.Ja w taa niedziel wracam do domu na 8dni i od luutegoo znowu w drooge,ale w inne miejsce,narazie jszcze nie wiem gdzie,no i znowu to samo tzn:stres bo nie wiem znowu gdzie trafie.Ania powodzenia,aleee wracasz mowisz na stare smieci takze wiesz juz czego sie spodziewac.Tobie Maura tez zycze wszystkieego dobrego i daj znac jak ci leci,pozdrawiam wszystkich serdecznie.U mnie w Giessen ttez nie ma narazie sniegu ale jest dosc mrozno.
Dzięki Karina!! Pozdrowionka!
JaninaWasiak said:
o jak milo! Naprawdę myśleliśmy że zaginęłas nam w tych niemczech. Sciskam mocno
Jak miło:) Pozdrawiam Ciebie!
gosh said:
Widze ze tu ruch jedni zjezdzaja ,drudzy wyjezdzaja a ja jeszcze az do kwietnia wlasnie przedluzylam umowe .Mam nadzieje ze nie wpadne w totalny "dolek"Pozdrawiam wszyskich noi oczywiscie witam Radosna!!!!!!!!! znowu jest wsrod nas.
Gosh!!!! :) dziekuję za takie miłe przywitanie.. jestem.. jestem.. pozdrawiam!!
hania328 said:
Wiewiórka!!Jak się nie mylę,to w Berlinie pracuje Annama70:). Chyba kilka jej postów jest w temacie Witam:)Powodzenia!!..A tak w ogóle-to kolejny raz wszystkich witam:)
RADOSNA-z jakiej firmy pojechałaś i w jakim stopniu umiesz niemiecki???(jeśli możesz,oczywiście)
Pozdrawiam!
podaj mejla napisze na priv ok?
Ziiieeeew! Druga kawa....
hej! Annama70 jestes w Berlinie? w jakim miejscu?