Na wyjeździe

18 stycznia 2012 16:18
Fajnie że u Ciebie o.k. i fajnie że zajrzałaś Pozdrawiam!
18 stycznia 2012 16:27
opiekun_Janusz said:
Fajnie że u Ciebie o.k. i fajnie że zajrzałaś Pozdrawiam!

i fajnie że się odezwałes;) Pozdrawiam również.. mam tyyyle do czytania:) cały miesiąc... może dziś wieczorem..

18 stycznia 2012 16:28
karina said:
Witam was kochani wszystkich cieplutko.No nareszcie radosna dalas jajkies oznaki zycia haha,ciesze sie ze dajesz rade.Ja w taa niedziel wracam do domu na 8dni i od luutegoo znowu w drooge,ale w inne miejsce,narazie jszcze nie wiem gdzie,no i znowu to samo tzn:stres bo nie wiem znowu gdzie trafie.Ania powodzenia,aleee wracasz mowisz na stare smieci takze wiesz juz czego sie spodziewac.Tobie Maura tez zycze wszystkieego dobrego i daj znac jak ci leci,pozdrawiam wszystkich serdecznie.U mnie w Giessen ttez nie ma narazie sniegu ale jest dosc mrozno.

Dzięki Karina!! Pozdrowionka!

18 stycznia 2012 16:28
o jak milo! Naprawdę myśleliśmy że zaginęłas nam w tych niemczech. Sciskam mocno
18 stycznia 2012 16:29
JaninaWasiak said:
o jak milo! Naprawdę myśleliśmy że zaginęłas nam w tych niemczech. Sciskam mocno

Jak miło:) Pozdrawiam Ciebie!

18 stycznia 2012 18:52
Widze ze tu ruch jedni zjezdzaja ,drudzy wyjezdzaja a ja jeszcze az do kwietnia wlasnie przedluzylam umowe .Mam nadzieje ze nie wpadne w totalny "dolek"Pozdrawiam wszyskich noi oczywiscie witam Radosna!!!!!!!!! znowu jest wsrod nas.
18 stycznia 2012 19:23
Witam a ja intensywnie cos szukam do 1 lutego chcialabym juz pojechac .latam po ofertach moze cos znajde .Jak byscie mialy jakies namiary prosze dajcie znac z gory dzieki
18 stycznia 2012 20:06
gosh said:
Widze ze tu ruch jedni zjezdzaja ,drudzy wyjezdzaja a ja jeszcze az do kwietnia wlasnie przedluzylam umowe .Mam nadzieje ze nie wpadne w totalny "dolek"Pozdrawiam wszyskich noi oczywiscie witam Radosna!!!!!!!!! znowu jest wsrod nas.

Gosh!!!! :) dziekuję za takie miłe przywitanie.. jestem.. jestem.. pozdrawiam!!

18 stycznia 2012 20:34
Czy jest tu ktos ,kto aktualnie pracuje w Berlinie
18 stycznia 2012 21:03
Wiewiórka!!Jak się nie mylę,to w Berlinie pracuje Annama70:). Chyba kilka jej postów jest w temacie Witam:)Powodzenia!!..A tak w ogóle-to kolejny raz wszystkich witam:)

RADOSNA-z jakiej firmy pojechałaś i w jakim stopniu umiesz niemiecki???(jeśli możesz,oczywiście)

Pozdrawiam!
18 stycznia 2012 21:26
hania328 said:
Wiewiórka!!Jak się nie mylę,to w Berlinie pracuje Annama70:). Chyba kilka jej postów jest w temacie Witam:)Powodzenia!!..A tak w ogóle-to kolejny raz wszystkich witam:)

RADOSNA-z jakiej firmy pojechałaś i w jakim stopniu umiesz niemiecki???(jeśli możesz,oczywiście)

Pozdrawiam!

podaj mejla napisze na priv ok?

18 stycznia 2012 23:27
Radosna:) Oto mój mail:hannagorecka@vp.pl

Z góry dziękuję:)
19 stycznia 2012 08:07

Ziiieeeew! Druga kawa....

19 stycznia 2012 08:57

hej! Annama70 jestes w Berlinie? w jakim miejscu?

19 stycznia 2012 15:38
Witam Wszystkich cieplutko!

Przyjechałam tu w poniedziałek.....

Może jest ktoś w Wiesbaden?