Na wyjeździe

16 stycznia 2012 19:35
Ja tam bym wolała żeby było cieplej.
16 stycznia 2012 19:37
...a ja jutro jadę do mojej kochanej pracy:)do pięknej Kolonii...ale jestem podekscytowana...

Pozdrawiam całą forumowa rodzinkę
17 stycznia 2012 06:41
Powodzenia Aniu!
17 stycznia 2012 08:38
Witam wszystkich w mrozne ale piekne przedpoludnie!Aniu ja tez Ci zycze powodzenia .W Kolonii pracowalam w zeszlym roku i chetnie bym tam wrocila!
17 stycznia 2012 08:42
Witam serdecznie w śnieżny i mrożny poranek,i życzę miłego dnia!
17 stycznia 2012 08:49
witam zazdroszcze wam tego sniegu i mrozu u mnie nie ma a jestem w Hamburgy u mnie szaro i deszczowo pozdrawiam
17 stycznia 2012 09:32
Witam milutko wszystkich , Aniu zycze miłej drogi , ja wyjezdzam w czwartek ale dalej od Ciebie,

bo do Stuttgartu.Sama jestem juz podescytowana bo wraca do krzeni w tamtych rejonach zaczynałam. Justa nie zazdroszcze Hamburga to miasto zawsze jest ponure i deszczowe.

Pozdrawiam wszystkich i zycze milutkiego dnia .
17 stycznia 2012 10:11
Szerokiej drogi Aniu i miłej pracy! Miłego dnia życze i ja
17 stycznia 2012 19:47
Co tu tak pusto?
18 stycznia 2012 08:50
Witam u mnie dzisiaj sloneczko wyjzalo i jest troche mrozu w koncu troche zimy pozdrawiam
18 stycznia 2012 09:49
Dzisiaj babcia wstała wcześniej ode mnie i mi jajecznicę zrobiła na śniadanie Kto tutaj kim się opiekuje? Ale tak sobie myślę, że to dobry znak, bo ją trochę "uruchomiłem" odkąd tu jestem. Jak przyjechałem, to sprawiała wrażenie osoby w głębokiej depresji, a teraz jakaś taka żywa się zrobiła. Ostatnio nawet w szachy z nią grałem.
18 stycznia 2012 10:33
Witam wszystkich i zycze milego dnia .Jutro mnie nie bedzie tu bo ruszamw trase do Stuttgartu, jestem ciekawa jak bedzie na tej nowej posadzie ...........

Pozdrawiam
18 stycznia 2012 12:47
Powodzenia. Napisz jak dotrzesz gdzie trafiłaś/
18 stycznia 2012 13:22

Kto mnie jeszcze pamieta? Pozdrawiam Was kochani!! tęskinłam;) nie miałam netu az do tej pory! Od czego tu zacząć;) Minął miesiąc.. i przezyłam :) babcia okazała się w porządku.. najwaznejsze, że jest cierpliwa jak czegos nie rozumiem.. Nauczyła sie słów, które ja rozumiem i tak do mnie mówi;) Praca jest bardzo obsorbująca.. babcia całkowicie ode mnie zalezna.. wolny czas mam jak po 20 tej położę babcie spać.. i po obiedzie.. ona na fotel a ja na spacer.. dzis nie poszłam;) babci smakuje moje jedzonko:) Jest OK.. chociaz w pierwszym tygodniu prawie nie jadłam ze stresu;) Pozdrawiam Was wszystkich kochani!!!

18 stycznia 2012 16:07
Witam was kochani wszystkich cieplutko.No nareszcie radosna dalas jajkies oznaki zycia haha,ciesze sie ze dajesz rade.Ja w taa niedziel wracam do domu na 8dni i od luutegoo znowu w drooge,ale w inne miejsce,narazie jszcze nie wiem gdzie,no i znowu to samo tzn:stres bo nie wiem znowu gdzie trafie.Ania powodzenia,aleee wracasz mowisz na stare smieci takze wiesz juz czego sie spodziewac.Tobie Maura tez zycze wszystkieego dobrego i daj znac jak ci leci,pozdrawiam wszystkich serdecznie.U mnie w Giessen ttez nie ma narazie sniegu ale jest dosc mrozno.