Na wyjeździe

19 stycznia 2012 20:34
Haaa Radosna - jasne że Cię pamiętamy. Kto by zapomniał? Pusto tu było bez Ciebie!
20 stycznia 2012 09:11
Dzisiaj w radiu słyszałam, że w niemczech kupuje się coraz wiecej nowych samochodów. Gdzie ten kryzys ja sie pytam? A najwiekszą grupą kupującą nowe samochody są osoby po 50 roku życia.
20 stycznia 2012 09:22
Witam juz pije druga kawke babcia spi po sniadanku ale chyba bedzie ciezki dzien bo juz z rana nie poznaje gdzie jest CO do tego kryzysu to tu nie ma zobaczcie ile firm powstaje do pracy dla nas sledze to od jakiegos czasu i normalnie sie zastanawiam dlaczego sa trudnosci z dostaniem tej pracy a firm to jak grzybow po deszczu (no sa i takie co oszukuja ale tak jest wszedzie )juz tu na forum jest tyle i kazdy potrzebuje pozdrawiam .
20 stycznia 2012 09:45
Najważniejssze by być jednostką, która nie odczuje kryzysu. Wczoraj napotkałem starszego Pana, od którego zapragnąłem odkupić samochód. Cenę dał zaporową i mnie nie stać ...
20 stycznia 2012 10:48
A co to było za auto? Ja się nie znam, ale chyba się nie opłaca przywozić z Niemiec już samochodów - tak czytałam.

A kryzys tak czy siak odczuwamy wszyscy - chociażby przez rosnące ceny w sklepach
20 stycznia 2012 16:36
Bo się nie opłaca, ale tamtego zapragnąłem
20 stycznia 2012 21:02
Paula said:
Haaa Radosna - jasne że Cię pamiętamy. Kto by zapomniał? Pusto tu było bez Ciebie!

Dziekuję za pamięć;) Nie udzielam sie a bardzo na Forum gdyż mam bardzo duzo pracy a mało czasu dla siebie.. Moja podopieczna wymaga ciągłej uwagi.. jeszcze nie leżąca a ledwie chodząca.. polubiłam ją bardzo.. i z wzajemnościa;) dziś zapytała czy do niej znowu przyjadę.. wzruszyła mnie:) Pozdrawiam!

21 stycznia 2012 07:54
To bardzo dobrze o Tobie świadczy A swoją droga - masz zamiar jeszcze do niej przyjechać?
21 stycznia 2012 09:33
opiekun_Janusz said:
To bardzo dobrze o Tobie świadczy A swoją droga - masz zamiar jeszcze do niej przyjechać?

dziekuję :) tak i to z chęcią.. tylko, że to jest jednorazowe zastępstwo.. zobaczy się jak to wyniknie..

21 stycznia 2012 15:07
Hej Justa , a ty jak dostałas tę swoją pracę ? Pisze do wszystkich na forum , jestem tu nowa i nie mam pojęcia jak dostać pracę opiekunki w Niemczech

21 stycznia 2012 15:14
Hej Janusz , ty też jesteś opiekunem ?!Z jakiego biura Wy wszyscy jeżdzicię ?Bede wdzięczna za wszelkie informacje.

21 stycznia 2012 16:47
Witam serdecznie! Dawno mnie tu nie bylo. Dzis wlasnie przyjechalam na nowe miejsce do Bonn,juz sie zadomowilam i usiadlam do kompa bo mam tu stacjonarny,ale z niemiecka klawiatura i zle mi sie pisze.

Pozdrawiam!
21 stycznia 2012 16:49
A Witaj Radosna bo dopiero zauwazylam ze sie odnalazlas.
21 stycznia 2012 18:10
Aska said:
A Witaj Radosna bo dopiero zauwazylam ze sie odnalazlas.

witaj!!

21 stycznia 2012 22:51
witam ela43 jesli jestes nowa to najlepiej zebys spojzala na profile film tam duzo pisze o firmach i wiem ze trzeba probowac do wiecej niz jednej a blizsze informacje to pisz na mojego mejla to ci podam jprytula@wp.pl