Na wyjeździe

09 listopada 2012 23:37
kaya bo dzis nas wszystkich tutaj dopadła firmowa fryzjerka), kaya twój ukochany Klitschko poczytaj trochę o nim to juz taki wspaniały nie będzie ))
09 listopada 2012 23:51
Doris, co Ci sie w nim nie podoba ???? >_<

Romana, och az sie boje !!! Jak juz bede miala dzieci to nie bede miala takich problemow, mowisz? Powiem szczerze ze wspomagam Mame i mlodsze rodzenstwo ale wlasne dzieci to mega wydatek. Ja raz do Domku wysylalam piwka nawet w paczce bajerowskie do sprobowania, ale ze sa bardzo ciezke to wyslalam tylko 2 puszki.... . Och Romanka,, Romanka :=)
10 listopada 2012 00:23
Jaki Mariusz Cz? Mariusz Wach!

WAR WAAAACH!

Jak dam radę to obejrzę.

A Wladymir Kliczko nie jest niezwyciężony, bo zwyciężony został chyba już 3 razy o ile pamiętam.
10 listopada 2012 10:29
U mnie leje!!!!!!!!!!!!masakra!wlasnie wrocilam ze sklepu-buty mokre,skarpetki mokre-ja jeszcze 5nocek i tez do domu-huraaa
10 listopada 2012 11:47
Andrea: Niemozliwe !!! Jak na razie konkurencja wsrod agencji powoduje utajnienie wszelkich ofert, wszystko jest typu "przed przeczytanie spalic". To jedna strona. Druga strona: ile z kandydatek pojechaloby na takie targi? Teraz maja problem, zeby dojechac do biura, a co, gdyby trzeba bylo gdzies w jedno miejsce. Prawde powiedziawszy sama bym nie pojechala, bo ode mnie w PL dojazd gdziekolwiek to duzy problem.

Ale pomarzyc mozna zawsze ....
10 listopada 2012 11:47
andrea: W moim mieście na targach pracy organizowanych przez PUP, uczestniczy kilka agencji - ale czy pozyskują tą drogą pracowników trudno powiedzieć.. w każdym razie byłam kiedyś, i stanowiska które zajmowały agencje były puste - nie widziałam wielkiego zainteresowania. Wydaje mi się, że profil działalności agencji - rozmija się z potrzebami bezrobotnych zarejestrowanych w PUP - którzy w większości szukają pracy na miejscu.. i faktycznie przydałyby się takie targi skierowane do konkretnej grupy docelowej.

Może Twój pomysł zainspiruje do działania..

10 listopada 2012 12:22
jest jeszcze problem z językiem, niedużo osób go zna jako tako, a jeszcze mniej lubi i ma ochotę się uczyć. Dziewczyny piszące powieść - kocham Was za to, że nigdy nie brakuje Wam fajnych pomysłów, nawet gdy dzień po dniu pada i nic się nie chce! Andrea, bandyta zakochany w Tobie - dobre!
10 listopada 2012 12:30
Andrea dobry pomysł te opiekunki którym by zależało pewnie by dojechały innym rozwiazaniem moga byc takie tragi ale wirtualne , takie targi robia sie popularne -czat na żywo, )))
10 listopada 2012 14:40
Doris, mi tez by zalezalo ale jak bede w tym czasie w DE to odpada.

Dziewczyny , bylam dzis w NKD , ktory jest kolo mnie - nie bylo zadnych bluz po 0.99 € :( Ale byly po 19,99 - 29,99 € bluzy dla chlopaków. No cóz troche drogie. Pomysle jeszcze , tak czy siak musze kupic mojemu (16lat - potrzebuje polskie XXL bo jest taki wysoki ze XL za krotkie! ) . Popatrze jeszcze na EBayu. Za to dzis kupilam skarpetki cieplutke w Penny Markt za 3 € :X :)
10 listopada 2012 17:54
Hej kochane :)

Andrea, zab na szczescie przestal bolec. Zobaczymy na jak dlugo, na razie jest git.

Mam dzisiaj dobry humor, bo mialysmy odwiedziny. Przyjechal syn i jego zona. Zostalam pochwalona za czystosc, porzadek i za to, ze babcia zadbana... Korzystajac z ich dobrych nastrojow poprosilam o wypelnienie "Urteil" potrzebne do zlozenia wniosku o podwyzke. I wyobrazcie sobie, ze pozaznaczali same jedynki!!! Normalnie jestem w szoku. Ale to nie koniec. Synowa te pismo wziela i powiedziala, ze polozy mi je na stole w przedpokoju. Kiedy pojechali, poszlam po te pismo, zeby sie nie zawieruszylo a na nim koperta a kopercie kartka z okazji urodzin, ktore mialam 1,5 miesiaca temu, ale spedzalam je w domu i 50 euro, zebym sobie cos kupila. Mile, nie? Od razu czlowiek ma wiecej motywacji i satysfakcji z pracy :)

Nasza wissenka pewnie juz w drodze do domciu. Ciekawe czy sie odezwie? Pozdrawiam moje kochane :)
10 listopada 2012 18:39
Miło być docenionym! A u mnie jutro balanga w miasteczku z okazji urodzin Schillera, śpiewy, czytanie głośne i publiczne jego wierszy, wino (bo co to za Geburstag bez alkoholu!), a w poniedziałek dzieciaki szkolne będą jego pomnik obsypywać kwiatami. No i jutro idę też na sznapsa do Destille, a rano na Flohmark. Mogłabym tak żyć codziennie, ciekawe ile babcia wytrzyma z tych atrakcji, na niektóre ja wezmę.
10 listopada 2012 18:49
Romana, tylko nie zacznij spiewac po tym alkoholu. Nie przesadz, zeby babcia nie musiala Cie odprowadzac do domu ;)
10 listopada 2012 18:51
Ale masz faknie,ja tutaj na takim wypizd.......,niby w KÖLN,ale na obrzezach.Szkoda
10 listopada 2012 20:00
Oglądnęłam i gorąco Wam wszystkim polecam: Siła Spokoju Lektor PL ( Cały Film )
To film o tym, ze trzeba żyć chwilą obecną. I że wszystko jest po coś. Historia oparta na faktach. Daje do myślenia i podnosi n duchu.
10 listopada 2012 22:48
Zycze wszystkim viel Spaß przy Boxie :) Nikt nie daje Wachowi szans, ja tez kocham Klitschko ♥

wiec musze mu kibicowac nieustannie .

moja Frau oglada rowniez :) Romana to w Hamburgu, moglabys sie wybrac live z babka :) Moja kiedys chodzila, ale teraz tylko przed TV !