Na wyjeździe

15 listopada 2012 21:48
Doska, ja tez 80 km od Poznania, ale w kierunku Zielonej Gory. Bardzo Ci dziekuje za duchowe wsparcie, tak wlasnie bede myslec :) Powiem Ci, ze jakis czas temu stwierdzilam, ze Sindbad sie zepsul, jezeli chodzi o obsluge klienta. z Eurolines jestem bardziej zadowolona. Obys Ty tez byla zadowolona :)
16 listopada 2012 03:26
Tina, jeśli masz ochotę możesz rozwinąć temat erotycznych przeżyć Andrei z droidem - nikt ci nie dorówna w literackiej biegłości s-fi...
16 listopada 2012 07:24
Romanka, ty też nie śpisz, czekając na Andreę ?
16 listopada 2012 08:12
Witajcie kochane.

Zaczynam moj ostatni dzien pracy-jutro o tej porze bede jeszcze w busie-coraz blizej domu-ja do Poznania mam 120km kierunek Pila.

Teraz pije kawe i zaraz ide sprawdzic czy moja Helene wstala.

Mam nadzieje ze dzis bedzie ladna pogoda i dzien szybko zleci.
16 listopada 2012 08:56
Anna 77 fajnie masz, odsiedziałaś swoje i do domu, ja jeszcze 24 dni jak dobrze pójdzie. Ja do Piły mam ok 70km - ale ja już w kuj-pom
16 listopada 2012 08:57
Anna, czy pogoda będzie ładna czy brzydka i tak jesteś po Jasnej Stronie Mocy... Jeśli pochodzisz z Piły, to to miasto stało się bohaterem świetnej ballady zespołu Strachy na Lachy pt "Piła tango".Znasz?
U mnie dzisiaj dzień wypłaty i idę sobie kupić haleczkę składającą się z samej koronki - "czuję się taka kobieca, że aż strach!", jak mówiła pewna hrabina u Witkacego.
Andrea, dobrze że jesteś już z nami. Co do Erosów to radzę sobie sama - pisałam licencjat o koncepcji miłości u Platona. Nie uwierzysz, ale u niego w "Uczcie" ucieleśnieniem tego boga-pośrednika pomiędzy bogami i ludźmi był ...brzydki Sokrates. Miłego dnia wszystkim!
16 listopada 2012 10:54
Hej wszystkim! Ja jeszcze parę dni i na Kłodzko.Może ktoś jest z moich stron?(woj.dolnośląskie)
16 listopada 2012 11:15
Andrea do kiedy zostajesz w Polsce? Z jakiego miasta jesteś, bo pewnie już to pisałaś, ale albo mnie jeszcze na forum nie było albo mi jakoś umknęło.
16 listopada 2012 11:33
Hej andrea,ha ja urodzona w lodzi
16 listopada 2012 11:43
Hogata76: Ja tez urodzona w Lodzi, dopiero od 1999 roku na wsi !
16 listopada 2012 11:51
hej misia 11 :) ja jestem z woj.dolnoslaskie .masz skeypa ? napisz w profilu pogadamy :) pozdrowionka dla wszystkich opiekunek :)
16 listopada 2012 11:59
ok.
16 listopada 2012 12:04
Dane na skype podałam w moim profilu.Pozdrawiam.Miłego dnia!!!!
16 listopada 2012 12:07
Tak andrea,mnie nikt nie pożegna,ale liczę na to że może trafisz gdzieś koło mnie! Zreszto do lutego może więcej nas będzie na terenie Karlsruhe .
16 listopada 2012 12:17
fajne miasto, Łódź, ongiś ziemia obiecana dla biznesu, choć już nie dla robotników i robotnic...

Hogata, co do dalszej części trylogii, jak napisałaś w naszej powieści, to klasyka - a Gwiezdne wojny nią są - jest jak Lenin wiecznie żywa...