Na wyjeździe

31 grudnia 2012 14:44
Wesołej zabawy na balach, w domach i poza z rolatorami.
31 grudnia 2012 15:37
gotowe papryki????ty leniuchu!!!!zjadliwe toto chocuaz?

31 grudnia 2012 15:50
hej dziewczyny, meldowałam chyba 2 dni temu, ze pospsuł mi się stick od neta, miałam nie kupowac...ale bez neta cięzko, kupiłam dzisiaj nowy, ale poszłam w koszty 50e zapłaciłam Base, ach joj...
31 grudnia 2012 16:06
Berlinka - to dlatego że chcesz być z nami. Widzisz jakie my cenne jesteśmy ;-)))
31 grudnia 2012 16:13
Ponieważ do domu wróciłam wieczorem 22.12. i do tej pory byłam w ciągłym biegu, teraz dałam na luz! Moje córki wróciły dziś na swoje włości, mąż szykuje jedzonko a ja w końcu "leżę i pachnę" napawając się spokojem i ciszą w domu. Szykuje się nam piękny, romantyczny wieczór we dwoje:)

Wszystkiego najlepszego nam wszystkim życzę - zdrowia, wytrzymałości, fajnych podopiecznych i miłości od tych, którzy na nas czekają! Do Siego 2013 Roku!
31 grudnia 2012 16:27
dokładnie!!!! Mycha jesteście bezcenne, tyle razy z doła mnie wyciągałyście.....
31 grudnia 2012 16:36
Ja tak w stronę Sylwestra skręciłam.
31 grudnia 2012 16:46
nie wiem jak kolezanki;-)? ale ja sobie winko otworzyłam
31 grudnia 2012 17:02
Andrejka, jadę 6 dopiero. Zaraz wypiję niemieckiego szampana ze ślubnym i na g.20 gnam do wnusi, bo młodsi idą balować.Trochę mam tremę, gdyż wnusia mieszka w 9 piętrowym bloku i istnieje obawa, że łomot i krzyki nie dadzą jej zasnąć, więc będziemy po nocy zasuwać do naszej cichej wilii z ogrodem... Ale co tam, jak przygoda, to przygoda! W przyszłym roku na Sylwestra zrobię coś szalonego, obiecałam sobie. Pewnie na Bali pojadę z miłym jakimś chłopakiem. Dość babciowania w taki czas, wcześniej w tym okresie praca w D, teraz noworodek - wystarczy!
Wiecie, że Greczynki w antyku zostawały babciami jeszcze przed 30tką, bo kobiety wychodziły za mąż na wsi mając nawet 12-13 lat, a w miastach około 15 roku życia. Tak bym nie chciała, Wy pewnie też. Miłego tańcowania! A nie tańcujący niech wejdą dziś na spikerię o g.21, co?
31 grudnia 2012 17:33
Andrea ale Ci zazdroszczę. Mąż nie dość że z polowania wrócił to jeszcze w kuchni pomaga . Żeby mój tak robił.
31 grudnia 2012 17:57
Niech w nadchodzącym nowym 2013 roku szczęście i pomyślność nigdy Was nie opuszcza, a wiara codziennie dodaje sił i energii do tworzenia i realizacji nowych pomysłów..

Dziewczyny, piszę się do Was na "białą salę", ale przydałby się chociaż jeden LOLO !
31 grudnia 2012 18:05
piękne życzenia...dzieki
31 grudnia 2012 18:40
Wszystkiego Najlepszego kochane i kochani...uściski!!!

▒▒▓ ♥ P O Z D R A W I A M ♥ ▓▒▒

ஞ۩♣ஞ۩♣ஞ۩♣ஞ۩♣ஞ۩♣ஞ۩

________•• ۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰••

______•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰_(۩)((۩))(۩)_۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

____•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)_____ ____(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

__•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)______XII_____(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

_•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)_______|_______(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)________|__ _____(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)_IX______O____III_(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)_________________(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

_•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)_______________(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

___•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)_____VI_____ (۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

____•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰(۩)_________(۩)۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

______•۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰_(۩)((۩))(۩)_۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰•

_________•• ۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰۰۪۪۪۫۫۫●۪۫۰••

______•(▒♥▒)(__♥__)(▒♥▒)•

,•*´¨)¸.•*¨)

¸.•´¸??.•*´¨)

(¸??.•´ (¸.•` * ¸.??•´¸.•*

.~~~~~/.....~~~~~/

..~~~~/.......~~~~/

...~~~/.........~~~/

....~~/...........~~/

.....~/.............~/

......||...............||

../****........../ ****

✬⋰✬⋰✬⋰✬⋰✬⋰✬⋰✬⋰✬

31 grudnia 2012 18:42
ale fajne dzieło Anka:)

A ja cos dzis nie w sosie ,mialam paskudny sen w nocy i cały dzien sie pozbierac jakos nie moge .....calkiem jak nie ja:(
31 grudnia 2012 18:53
Kiedy Nowy Rok nadchodzi

kieliszeczek nie zaszkodzi,

kufel piwa to za mało.

litr szampana by sie zdało.

Trzeba opić wszelkie troski,

by nastepny ROK był boski!

wszystkim koleżankom i kolegom oraz moderatorowi

wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.