Na wyjeździe

03 stycznia 2013 19:15
Hmmm.... ,Romana, czy ktoś tu wspominał o wesołej zabawie?:) już wsiadam w auto i pedzę:) a powaznie to pod koniec stycznia zjeżdżam w okolice Stuttgartu, mój były koordynator.,który ma firmę saritas24,koniecznie chce mnie miec u siebie i juz uszykował bardzo dobre miejsce. Tylko kiedy ja do domciu pojadę na kilka dni:(buuuu)
03 stycznia 2013 19:23
Romano... dzialasz nie tylko na babskich emocjach.. Robert72 tez chce Twojej bliskosci...
co masz takiego... czego inne nie maja....
:)))
03 stycznia 2013 19:37
Na startowej nic nie chodziło? A zarejestrowałaś ją? Zawsze do karty jest dołączona instrukcja jak należy ją zarejestrować.

Na stronie Aldi też to znajdziesz

http://www.alditalk.de/web/registrierung/
03 stycznia 2013 19:50
Roberto, zrekompensujemy Ci z Andrejką krótkość pobytu w domu. Rycerzu, pod Sttutgart przybywaj! Cały luty jeszcze tam będziemy, a może i dłużej.....
03 stycznia 2013 20:50
Nasza Romana ma radiowy głos/kto był na spikerii to wie o czym mówie/,padło nawet ostatnio stwierdzenie ,że byłaby swietna w telefonie zaufania,ma trzeźwy umysł ,który sprawdzil sie w trudnej sytuacji ostatnio no i jest kopalnia wiedzy i przeróznych tematów,ma w zanadrzu wiele ciekawostek do opowiadania.
My sobie pitu pitu a ona wyciaga z rekawa np opowiastke o życiu w antycznym swiecie czy inna taka perełke.Ciekawy egzemplarz ta nasza Romana:):):):)
03 stycznia 2013 22:09
Jutro wieczorem wracam do pl! Szerokiej drogi jadącym w którąkolwiek stronę. Widzę że wszyscy albo wyjeżdżają albo wracają.
03 stycznia 2013 22:19
Ann77 dziękuję Ci za życzenia bezpiecznej drogi do domu. Pamiętam,że jedziesz w poniedziałek do domu. Ja jadę dzień wcześniej. Po przeczytaniu Twoich wpisów, widzę, że mamy bardzo podobną sytuację w życiu. Twoje podejście do życia, optymizm bardzo mi się podoba i sama też wcielam je w życie. Różnimy się na pewno tym, że to ja a nie mój mąż lubię słać gorące smsy. Życzę Ci spokojnego i przyjemnego urlopu w domku.
03 stycznia 2013 23:34

Robert jest teraz jeszcze na spikerii i gawędziliśmy sobie wszyscy obecni. Bardzo otwarty z niego człowiek i głos ma świetny, o poukładaniu w głowie nie wspomnę. Januszu, może też wpadniesz do naszego już nie babińca spikerowego? O karate z Robertem porozmawiasz, bo uprawiał, a my się zasłuchamy...Szczęśliwej drogi kochani!

Romano, czy Twój udział w forum ma polegać już tylko na polecaniu i zapraszaniu na spikerię? Ja rozumiem, że można podać na forum linki do wartościowej strony i nie mam nic przeciwko temu, ale są pewne różnice i granice pomiędzy poleceniem strony, a nieustannym spamowaniem.

03 stycznia 2013 23:35
romano nie widze info od serce78 ,szukanm i szukam i nic

04 stycznia 2013 08:34
Fado-te milosne sms-tak tak na przemian-ja musze zawsze zaczac hahah

Romanko-dzieki za info-ale to juz nieaktualne,poradze sobie:)

Ten nowy dzial-jest ok-nie trzeba nic nigdzie szukac...

Ok-uciekam-spokojnego dnia dziewczyny i chlopaki:)
04 stycznia 2013 09:14
Dobrej podróży i udanego urlopu w Polsce! :)
04 stycznia 2013 09:17
A ja wracam 9go !!! I się cieszę !!
04 stycznia 2013 09:22
Ja jeszcze nie liczę... :)
04 stycznia 2013 09:38
Lala, la la la, la la la, od rana mam dobry humor-jak spiewa Majka Jeżowska.

Dzień dobry z pochmurnego aczkolwiek cipłego Dusseldorfu. poranna kawka wypita, babunia nakarmiona, mozna teraz brac sie za porzadki a potem odrobina prywaty:) Miłego i spokojnego dnia wszystkim zyczę.:):):)
04 stycznia 2013 09:51
Poszło,dzięki guinta!