po wyjaśnieniu różnicy będę teraz podawać link do spikerii. Dziękuję za informację!
Spamowaniem jest pisanie nie na temat, albo uciążliwe polecanie i podawanie linków do innych stron. Chyba każdy kto zagląda na forum widział już że zapraszasz i polecasz tą stronę. Więc proszę byś tego już zaprzestała. Są specjalne serwisy gdzie sobie możesz wklejać dowolną ilość linków - znajdziesz je w googlu. Tutaj mamy forum.
Chcialabym sie zapytac-czy strona z nr.konta istnieje?bo jesli tak to nie wiem gdzie.
Serce-jesli to przeczytasz to przesli mo prosze dane na poczte.
U mnie pada i pada i pada...pochmurno,mokro-spac sie chce.
Mam nadzieje ze u was lepiej.
Panie Moderatorze-szkoda ze Pan nie slyszal jak wczoraj Romana pana zachwala-ze trzyma Pan pozadek,dba o forum itd-a dzis oberwalo sie jej od Pana.
Ja wiem ze Pan musi tu wszystkiego pilowac,ale prosze zrozumiec ze dla nas to nie jest tylko forum o..dla nas to nasze zycie,a to ze czasem cos napiszemy zanim pomyslimy-coz w zyciu tez tak jest ze najpierw cos sie powie a potem pomysli.
A ja jestem od tego, żeby takie nieprzemyślane posty usuwać. Jeśli komuś się to za często zdarza, to usuwam jego. O "cięższych przypadach" nawet nie wspominam.
Bedac na wyjezdzie jest naprawde ciezko,jestesmy same,mamy klopoty,smutki,czasem trafiaja sie nam radosci.Prosze nas troszeczke zrozumiec.
Milego dnia jeszcze raz w szystkim zycze-za 4 dni bede w domu-(dzisiejszego juz nie licze)hura.
Czy się jej oberwało? Po N-tym wpisie z zaproszeniem na inny portal dostałaby już dawno bana na każdym innym forum. A co do tego zachwalania mnie przez kogokolwiek - zwłaszcza przez Romanę, to pozwolę sobie to przemilczeć... Podchodzę z dystansem do takich rzeczy i nie specjalnie się przejmuję czy mnie ktoś zachwala, czy nie. Tak czy inaczej dalej będę robił swoje nie zważając, czy podpadnę komuś, czy nie.