Kasia63, jakiego auta poszukujesz?Jakie masz wymagania?Co ten Twój wymarzony samochód powinien posiadać?
Czytając wypowiedzi kolezanek jak równiez moderatora odnosze wrazenie, ze obydiwe strony próbuja przedstawic swoje racje. Zgadzam sie z tym, ze powinnismy solidaryzowac się z Kocinkiem . w takich chwilach człowiekowi jest bardzo ciężko a świadomość , ze sa wokół niej ciche Aniołki pomoze Jej ,w tym trudnym czasie. Postanowilismy jej pomóc. Proszę mi Panie Moderatorze powiedzieć, czy uwaza Pan ten gest z naszej strony jako coś złego?Czy Panu nigdy nie zdarzyło się okazywac współczucia, przyłaczyc się do pomocy bliźniemu? Stoi Pan na stanowisku straznika porzadku,przestrzegania regulaminu, bo taka Pańska rola.I tu nie dyskutuje z Panem.Jednak prosze mi uwierzyc, nawet Najmozniejsi tego swiata, czasami potrafia odstapić od regulaminu i swoich rygorystycznych przepisów ,szczególnie, kiedy ma to pozytywny odźwiek.. A wydaje mi sie, ze oprócz stanowiska Moderatora, jest Pan równiez człowiekiem, z krwi i kości, z duszą, sercem i nie jest Pan pozbawiony ludzkich odruchów w stosunku do bliźniego,szczególnie wtedy, kiedy temu drugiemu przydarzyła sie tragedia. A My, nie nawołujemy tutaj do waśni, nienawisci i tego typu zachowań.Wręcz przeciwnie, nasze zachowanie, chęć niesienia pomocy wypływa z wnętrza, z naszej wrazliwosci. Myslę, ze powinnismy z kazdej sytuacji wyciagnąć wnioski na przyszłość i ewentualnie z Pana strony wziąłbym pod uwage otwarcie nowe postu, w którym ludzie chcący nieśc pomoc drugiemu, mogliby to robić.Warto to rozwazyć bo w zyciu nie chodzi o to aby sie spierac kto ma rację, ale trzeba umiec wypracowac wspólny komprois,taki, poprzez który obu stronom bedzie sie miło współpracowało.
Warto czasami wsłuchac sie w głos forumowiczów, pomimo powiedzenia, ze Szef ma Zawsze Rację.Nikt nie jest nieomylny
Nie twierdzę że jestem nieomylny i nigdy tak nie twierdziłem. A czy Ty jesteś nieomylny? Znasz historię tej osoby na tym forum? Zapewniam Cię że często przymykam oko na naginanie regulaminu i są też tacy, którzy mają mi to za złe. W tym momencie ucinam dalsze spekulacje w tym temacie. Robercie jeśli chcesz napisać mi jakiekolwiek swoje uwagi, to pisz proszę przez PV. Dla niektórych użytkowników takie dyskusje na forum, to przysłowiowa "woda na młyn". Jak korzystasz często z forów dyskusyjnych to wiesz zapewne co mam na myśli.