Na wyjeździe

21 lutego 2012 21:16
własnie REGUŁY ,pisze jak leci sorry

21 lutego 2012 21:25
Też jestem za tym, żeby po polsku......

Nie znoszę, bo to normalnie jak popisy dzieci w przedszkolu. Mam taką znajomą, która po powrocie z Niemiec" zapomina" Polskich słów . Unikam z nią kontaktów, chociaż jesteśmy z tego samego miasta, ciągle wydzwania, żeby się spotkać. Wolę nie ryzykować spotkania, żeby nie powiedzieć czegoś głupiego. Niech tam sobie gada po Niemiecku, ale nie ze mną.
21 lutego 2012 22:11
podaje jeszcze raz e-mail sofi185@wp.pl sprawdzałam już skrzynkę rzeczywiście żadnej wiadomości nie dostałam nie wiem czemu .jak możesz to spróbuj jeszcze raz .w tym tygodniu z wolnego nici będę miała wolne dopiero w następny wtorek bo synowa która przyjeżdża żeby mnie zastąpić się rozchorowała (albo znowu wymówka z jej strony)czasami wolałabym mieć wolne codziennie po dwie trzy godziny niż cały dzień.ale co zrobić lepsze to niż nic .będę czekała na e-maila .uciekam spać bo już późno .no i następny dzionek za nami .

22 lutego 2012 06:31 / 1 osobie podoba się ten post
Witam. Wszyscy jeszcze śpicie? Do pracy Rodacy! Ciepła Wam życzę, bo u mnie dziś wyjątkowo zimno.
22 lutego 2012 06:52
Witam na szybkości. Ja jeszcze przez tydzień mam wszystko gdzieś, a potem się rozglądam za pracą.

Benita:

Hej rodacy! Marsz do pracy!

Do roboty wzywa pieśń...

Hej nieroby i cwaniacy, wasze życie puste jest!

22 lutego 2012 06:58
Witam ! u mnie zapowiada sie ladny dzien.Wczoraj byla prawdziwa zima,ale wszystko juz stopnialo.Cos ostatnio jakas niechec do wszystkiego mnie ogarnia.Ale dzis sie zbieram do kupy.Nie mozna sie rozklejac! dopije kawe.zapale papieroska i bedzie ok.Milego dnia dla wszystkich.
22 lutego 2012 07:37
Witam. i,pozdrawiam
22 lutego 2012 08:05

Widzieliście to??? Janusz się odnalazł!!
Pozdrawiamu Cię i życzymy owocnych poszukiwań

22 lutego 2012 08:26
Janusz - dzięki. Znałam tylko początek. Jak to Polak, który swój własny hymn zna tylko do końca pierwszej zwrotki.

U mnie wiosna, jak się siedzi po właściwej stronie okna. Pozdrawim wszystkich ciepło.
22 lutego 2012 09:01
U mnie tez wiosna !Witam Was serdecznie......milego dnia!
22 lutego 2012 09:06
Januszku witaj. Brakowało nam tutaj Ciebie. Na wyjeździe czy nie, zaglądaj do nas cześćiej.
22 lutego 2012 09:10
Janka !popros Janusza zeby CI zmienil czapeczke .Wygladasz w niej uroczo ale juz trzeba wdziac cos wiosennego....!
22 lutego 2012 09:11
a właśnie się zastanawiałam czy kolega Janusz w pl nie zagląda na forum :)

ale u mnie parszywa pogoda :/ zaprowadziłam tylko córeczkę do przedszkola i czoło mi zamarzło a jest 5 stopni na plusie ;/ tylko wiatr i deszcz okropny :/
22 lutego 2012 10:16
Janusz - fajnie że wpadłeś! Jak odpoczywasz, to tak czy siak powinieneś tu zajrzeć, by wesprzeć ciężko pracujące koleżanki.

Janka - zgadzam się z Gosh! Zdejmuj czapę bo się zapocisz! Wiosna idzie!
22 lutego 2012 10:35
Pula...dobra jesteś.... z tekstami oczywiście:)))) uściski,pa.