Na wyjeździe

09 marca 2012 11:35
Hej dziewczyny. Słoneczko świeci, jadę na rower, tym razem przejadę 10 km, a co?!

Po ostatnim razie nie było tak źle. Zostało mi jeszcze 6 dni, tutaj już zaczynają kwitnąć forsycje, w Polsce jeszcze nie, będę miała w tym roku 2 razy wiosnę.

Pozdrawiam wszystkich
09 marca 2012 11:44
Atka_652 said:
Hej dziewczyny. Słoneczko świeci, jadę na rower, tym razem przejadę 10 km, a co?!

Po ostatnim razie nie było tak źle. Zostało mi jeszcze 6 dni, tutaj już zaczynają kwitnąć forsycje, w Polsce jeszcze nie, będę miała w tym roku 2 razy wiosnę.

Pozdrawiam wszystkich

Hej słoneczko tylko nie jedź za szybko na rowerku ,uważaj na znaki,bo mandaty są drogie.Miłego dniaSmile

09 marca 2012 11:51
Witajcie ! U mnie znowu pogoda hamburska, wczoraj bylo ladnie i cieplo... przez pol dnia, dzisiaj na szczescie nie pada, ale pochmurno. Nie wiem, jak dzien minie, bo dzis smutna uroczystosc rodzinna (rowno po miesiacu od wydarzenia !), moja Babcia moze roznie zareagowac, coz, pozyjemy, zobaczymy, trzymajcie kciuki!

Pozdrawiam i slonca zycze!
09 marca 2012 12:01
Janusz-dziękujemy...wszystkie Cię ściskamy:)))
09 marca 2012 12:09
witajcie w zasadzie to jestem nowa .od tygodania w niemczech.nie jest zle .dziadek w klinice mam luz

wchodzilam na to forum w polsce i bardzo mi sie tu podoba no niestety nie bede miala dostepu codziennie bo korzystam z jego komputera.serdecznie pozdrawiam grazyna
09 marca 2012 12:37
Witam koleżanki. Januszku dziekuję ci bardzo za życzenia oraz za pomoc w wątku o moich nieszczęsnych plecach!
09 marca 2012 12:52
grazyna said:
witajcie w zasadzie to jestem nowa .od tygodania w niemczech.nie jest zle .dziadek w klinice mam luz

wchodzilam na to forum w polsce i bardzo mi sie tu podoba no niestety nie bede miala dostepu codziennie bo korzystam z jego komputera.serdecznie pozdrawiam grazyna

Witaj Grażyna :) A gdzie jesteś?

09 marca 2012 12:57
grazyna said:

Witaj Grażynka ! odwiedzaj nas jak tylko będziesz miała dostęp do komputera i czas:)))Smile miłego dnia.

09 marca 2012 14:18
a ja dzisiaj w nocy ze słonecznego Wrocławia wracam do pochmurnego na ogół Hamburga, ale się nie martwię, BO MAM, WAS MOJE SŁONECZKA i nasze pogodne forum !!!!!
09 marca 2012 18:17
a ja jutro rano wyjeżdżam do Grososstcheim i będę częściej odwiedzać to forum bo w domu to mam mało czasu.Idę się pakować

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy!
09 marca 2012 20:01
witam jeszcze raz,tydzien w niemczech i juz wpadka.zasmrodzilam dom spalenizna a na dodatek wie ze korzystalam z koputera,no ale pozwolil mi teraz.Bremen niedaleko Hamburga i tez ciagle tu pochmurno.dobranoc wszystkim Grazyna
09 marca 2012 22:38
Dobry wieczór :) I kolejny dzień zleciał... Kolorowych snów :*
09 marca 2012 22:41
Sylwunia said:
Dobry wieczór :) I kolejny dzień zleciał... Kolorowych snów :*

Tylko tyle???

09 marca 2012 22:47
Krysieńka dzień beż niespodzianek... dziadek spokojny, więc cóż więcej pisać??? :)
10 marca 2012 05:43
Witam o pęknym poranku. Miłego dnia wszystkim ! Dobrej kawy i uśmiechniętych podopiecznych.