Sylwunia said:
Naszym "Rodzynkom" wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mężczyzny :)
Przyłączam się do życzeń!
Sylwunia said:
Naszym "Rodzynkom" wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mężczyzny :)
Przyłączam się do życzeń!
romana said:
Andrea, dobry duchu naszego forum, życzę Ci aby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego i abyś czuła się coraz młodsza i coraz piękniejsza !!!
Ja również dołączam się do tych życzeń :)
karina said:
Andrea no niestety ja jade 31marca o 16,15 mam busa z Koln,a na 1maja musze byc z powrotem,jak wszystko bedzie dobrze z moja babinka,to wracam na dluzej,prawdopodobnie zjade dopiero 20grudnia,ale co zrobic bardzo mi jest potrzebna kasa dlatego musze siedziec dluzej.
Karina, czy mozesz podac sowjego maila? Chcialabym o cos zapytac prywatnie. Moj mail: barja9@gmail.com
wiewiorka said:
no to Krysienko,sto caluskow.A 28.03 ja bede w trakcie pakowania,wiec sama wiesz-mozna zapomniec o calym swiecie z radosci.
No tak,to będzie twój wielki dzień,za zyczenia dziękuję,chociaż się trochę pospieszyłaś ,bo aż o 50 minut.
Atka_652 said:
Krysiakrysieńka! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Wszystkiego co najlepsze, duuużo zdrowia, cierpliwości, spełnienia marzeń. To Ty tak jak ja jesteś ryba. Niech Ci się szczęści.
Dziękuję miło się przyjmuje życzenia.Miło mi poznać rybkę co myślisz o naszym zodiaku.