Na wyjeździe

10 marca 2012 19:54
Sylwunia said:
Naszym "Rodzynkom" wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mężczyzny :)

Przyłączam się do życzeń!

10 marca 2012 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, dobry duchu naszego forum, życzę Ci aby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego i abyś czuła się coraz młodsza i coraz piękniejsza !!!
10 marca 2012 21:17
wlasnie sie dowiedzialam,ze dzis Dzien Chlopaka.A wiec troche pozno,ale zycze wszystkiego naj,naj

Andrea ,a dla ciebie z kolei wczesne zyczenia urodzinowe,bo potem moge zapomniec.Tez 31.03 jade do domu.Stesknilam sie za maluchami.No i moj piesek podobno cos ostatnio smutny-czeka na pania.

10 marca 2012 21:19
romana said:
Andrea, dobry duchu naszego forum, życzę Ci aby każdy kolejny rok był lepszy od poprzedniego i abyś czuła się coraz młodsza i coraz piękniejsza !!!

Ja również dołączam się do  tych życzeń :)

10 marca 2012 21:47
karina said:
Andrea no niestety ja jade 31marca o 16,15 mam busa z Koln,a na 1maja musze byc z powrotem,jak wszystko bedzie dobrze z moja babinka,to wracam na dluzej,prawdopodobnie zjade dopiero 20grudnia,ale co zrobic bardzo mi jest potrzebna kasa dlatego musze siedziec dluzej.

Karina, czy mozesz podac sowjego maila? Chcialabym o cos zapytac prywatnie. Moj mail: barja9@gmail.com

10 marca 2012 21:48
Co jest grane??? co tak się dziewczynki spieszycie z tymi życzeniami ,wyjeżdżacie wszyscy na Bermudy...hola hola najpierw po drodze są jeszcze moje urodzinki.
10 marca 2012 22:04
no to Krysienko,sto caluskow.A 28.03 ja bede w trakcie pakowania,wiec sama wiesz-mozna zapomniec o calym swiecie z radosci.
10 marca 2012 22:08
Oj,sprawdzilam-to juz jutro.No to za twoje zdrowie wypije porzadna kawe.
10 marca 2012 22:10
wiewiorka said:
no to Krysienko,sto caluskow.A 28.03 ja bede w trakcie pakowania,wiec sama wiesz-mozna zapomniec o calym swiecie z radosci.

No tak,to będzie twój wielki dzień,za zyczenia dziękuję,chociaż się trochę pospieszyłaś ,bo aż o 50 minut.Smile

11 marca 2012 06:40
Dzięki za życzenia! Miłego dnia, ja spadam się poobijać. w końcu niedziela (ostatnio mam codziennie niedzielę, ale dzisiaj mam niedzielę do kwadratu).
11 marca 2012 11:33
Dzień dobry Wszystkim :) U mnie dziś deszczowo i pochmurnie :( Ale nastrój wspaniały :))) Miłej niedzieli :*
11 marca 2012 11:50
Tobie też życzę miłego dnia cały dzień.
11 marca 2012 13:03
Krysiakrysieńka! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Wszystkiego co najlepsze, duuużo zdrowia, cierpliwości, spełnienia marzeń. To Ty tak jak ja jesteś ryba. Niech Ci się szczęści.
11 marca 2012 13:13
Czesc dziewczyny,witaj Janusz,a ja na przekor dzisiaj Krysience zyczzen nie bede skladac no bo pomyslcie jak wszystkie jej dzisiajj zlozzymy zyczzenia to jutro nie bedzie mial kto?a tak to jutro tez bedzie jej milo,pozdrawiam cieplutko i wiosennie wszystkich i milego niedzielnego popoludnia zycze.
11 marca 2012 13:32
Atka_652 said:
Krysiakrysieńka! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Wszystkiego co najlepsze, duuużo zdrowia, cierpliwości, spełnienia marzeń. To Ty tak jak ja jesteś ryba. Niech Ci się szczęści.

Dziękuję miło się przyjmuje życzenia.Miło mi poznać rybkę co myślisz o naszym zodiaku.