Na wyjeździe

09 maja 2013 16:13
A ja mam pytanie. Nie wiecie co z naszą Efka66 ? Pisałam do niej na maila i cisza, a tutaj też Jej nie ma
09 maja 2013 16:32
Dziękuję . To dam Jej spokój i poczekam aż odpocznie sobie i odpisze na maile
09 maja 2013 17:32 / 1 osobie podoba się ten post
A do mnie zaden Konik nie przygalopowal,hmmmmm,dziwne.Ja tam raczej ze zwierzakami dobrze zyje:D:D:D:D:D
09 maja 2013 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
Hogata, przestraszył się Ciebie, bo Ty czarownica jesteś!
Wy tęsknicie na krajem, a ja za powrotem do Niemiec, co mi się czasem zdarza. Bo w Polsce jak nie jeden problem, to drugi, a u babci co najwyżej nocne wyjście na dworzec i poza tym laba. Ślubnego dziś wysłałam po rower dla dziecka, teoretycznie wiedział, co ma kupić i przyniósł coś, czego oddanie zajęło nam godzinę pertraktacji w sklepie. Jezuuuuuuuuu! Z synem poszłam rower reklamować, bo tylko to gwarantowało jakiś sukces i wsparcie. Ale za to najmłodszy pokajał się za złe zachowanie w MDK, bo kładł się na podłogę i gadał w trakcie zajęć. Powiedział:
-Zasłużyłem na karę-
Więc z tym mózgiem nie jest u niego do końca tak źle. Telewizja do niedzieli zabrana i dobrze! Gorąco u nas bardzo od kilku dni i duszno, ta duchota jest najgorsza, klimat jak w Azji, nie dla każdego do zniesienia.
Justa się nam nie pochwaliła, że w jej Elblągu ludzie odwołali burmistrza i radę miejską w ramach referendum, bo rządzili marnie, podwyżki jedna za drugą i całe miasto rozkopane. Skrzyknęli się i sukces. Brawo, Justa!
09 maja 2013 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
Romana,jak to sie przestraszyl?Przeciez ja jestem miss Czrownic,popatrz na Avatara:D:D:D:D:D::D
09 maja 2013 18:14 / 1 osobie podoba się ten post
Jesteś tak piękna, że przestraszył się, że nie ma szans! Zapomniałam Wam powiedzieć, że moja firma Promedica24 załatwia teraz wyjazd do Niemiec i z powrotem własnym, firmowym busem metodą "spod domu opiekunki pod dom pacjenta". Busik dla 7 osób, wszystkie kobieciny z jednej firmy, oj usłyszę pewnie straszliwe opowieści o wyzysku i głupio będzie nawet mówić, że ja jestem ze współpracy zasadniczo zadowolona...
Ale może zamiast marudzić, porwiemy kierowcę i zamiast do pracy pojedziemy na Majorkę - a co, nie należy nam się za ciężką pracę?
09 maja 2013 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
Romana -ja tam jak w domku jestem to za D nie tęsknię:)Nie ma takiej opcji!!!!!
A ty w busie to się nie przyznawaj ,ze Ci tak dobrze w firmie bo cie zostawią w lesie na pożarcie:)
09 maja 2013 18:56
Romana pomysł z Majorką super,żeby tylko chcieli za to płacić:):)
09 maja 2013 18:58
powiemy, że oddamy im kierowcę, jak nam za pobyt zapłacą!
09 maja 2013 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór, nie było mnie troche czasu i co niektóre poszły w samopas. Oj brak dyscypliny!!!Romana, Ty wiesz jak sie w zyciu ustawić-firma dba o ciebie. Hogata, czy w dlaszym ciagu jesteś w Kolonii??? Dajcie znać czy spikeria funkcjonuje bo tutejsze forum jest najlepszym nałogiem ze wszystkich jakie znam- a jest ich kilka :). buziaki słodziaki :)
09 maja 2013 20:16
Czesc Robert,ja to raz tutaj ,raz tam jak to czarownice.Latam na miotle i jestem wszedzie:D Pokoj zwierzen jeszcze funkcjonuje:)
09 maja 2013 20:49
Ja mialam tez okazje juz w zeszlym roku jechac takim busikiem(ja tez jak Romana z PR24).Byl to pierwszy kurs i.... jeszcze nigdy nie jechalam 17 h na maoja stelle... zawsze sindbadem 8 hahahaha jechalo nas 6 i kazda trzeba bylo odwiezc pod drzwi .... Panie w biurze nie mialy chyba nigdy nic wspolnego z logistyka bo plan jazdy byl tak zle ulozony a i o przerwach na wc nie pomyslano hahaha no ale teraz ponoc sie polepszylo ale ja i tak wole Sindbadem,tam to mozna sie jako tako wygodnie polozyc,nozki wyciagnac,film obejrzec itp. a tym busem to tylko przykurczu lydek mozna bylo dostac ...
09 maja 2013 20:59
ja nie wiem z Promedica24 pracowałam 2,5 roku temu i nigdy w życiu teraz pracuję z 2 firmami i jest tak że zamawiam sobie sama bilet gdzie tylko chcę i jeżdżę Sindbadem ale w sumie nie narzekam bo mój chłop tam pracuje jest kierowcą więc jest ok :)
09 maja 2013 21:36
Oczywiscie,ze wybor nalezy do nas! jezeli komus wygodniej to jedzie Sindbadem albo busikiem.Andrea w wypadku przesiadek i krecenia sie w kolo macieju to logiczne,ze takie rozwiazanie pod dom jest najlepsze Ja np jezdze z samego Koszalina ale sa kobietki z innych mniejszych miasteczek to tam po nie busik nie pojedzie tylko one musza sie pofatygowac do Koszalina,wyjazd spod biura o godz.7 rano!!!! takze przyznajcie,ze wcale to takie dogodne nie jest jak sie wydaje ..... Ja jezdze Sindbadem jeszcze z inne go wzgledu,w malych busikach mam chorobe lokomocyjna(pomimo zazycia reisetabletten) a duzym busem jak jade to jest wszystko ok
09 maja 2013 21:39 / 4 osobom podoba się ten post
To mu pewnie Edzia w czasie jazdy czas zajmujesz tekstami na przykład takimi;
-Zenek nie tak prędko, nieeeee, w lewo teraz, nie w prawo, kawki nie chcesz? A batonika też nie? Kanapkę ci podam, otwórz buzię, szerzej kochanie, bo nie trafiam! Na spodnie spadła, no trudno wypiorę w domu! Jeleń na drodze stanął, czy mi się zdawało? To Niemiec jakiś? No co ty!A czemu tak wolno jedziesz teraz, Zenuś, ja na Kiepskich chcę dzisiaj jeszcze zdążyć, weź się zmobilizuj trochę!Zośka ma nowego kochasia, to ci mówiłam, nie? Mam nie gadać tyle? No ale jak nie będę, to ty zaśniesz za kierownicą i wypadek zrobisz, więc lepiej mnie posłuchaj! Jeszcze tylko 8 godzin i przestanę. A czemu ty ten krawat na szyi tak jakoś mocno zaciskasz? Udusić się chcesz czy co? Zenuś, nieeeee!!!!!
Itd, itd...
Panie naczelniku Robercie, Radiowęzeł musimy reaktywować, skoro Pan się już pojawił, na dobre i na złe, jak mniemam!