Kusicie :-)
Kusicie :-)

Uf, nareszcie kurtka do mnie dotarła, więc chwalę się :))))))))))) jednocześnie informując, że to jest ostatni mój zakup w tym półroczu :))))))))) W nastepnym będę musiała się troszkę ,,sportowo ,, podciągnąc ;) na okoliczność wyjazdu do sanatorium :)))))))) innych zakupów juz nie przewiduję :)))))))))) Kurtka jest super i ma piekny limonkowy kolor :) 
Uf, nareszcie kurtka do mnie dotarła, więc chwalę się :))))))))))) jednocześnie informując, że to jest ostatni mój zakup w tym półroczu :))))))))) W nastepnym będę musiała się troszkę ,,sportowo ,, podciągnąc ;) na okoliczność wyjazdu do sanatorium :)))))))) innych zakupów juz nie przewiduję :)))))))))) Kurtka jest super i ma piekny limonkowy kolor :) 
Niestety nie wiem gdzie dostanę, podobno nad morze nie, ale kto wie? Termin mam na sierpień wyznaczony. Może być i Lądek :))))))))))))), choć wolałabym Cieplice, albo Ustroń.
Ja do Ustronia mam jakies 30km.
Zazdraszczam, że masz tak blisko do takich cudownych miejsc. Byłam juz raz w Ustroniu. Kurtkę kupiłam na Allegro, ale nie wiem czy mogę tutaj podac link. Pewnie nie :(
Już wiem, wejdź na Allegro i wpisz w wyszukiwarkę ,, Parka z jenotem, limonka,, powinno się pokazac, sa tez inne kolory, ale ten jest odlotowy :D :D :D :D
Jak chcesz to napisz mi maila, jest w profilu to Ci powiem, gdzie kupic oryginalną, bo niestety sa już podróbki. :(((((((
Dziś mnie znowu pognalo do centrum handlowego,ledwie się powstrzymałam ,żeby się nie obkupić,ale coś kupić wypadało,więc znowu Tailji mnie ubrała,tym razem w fajną koszulową bluzkę,cieniowaną w kolorze zgniła zieleń,do tej bluzki wielki szal pasujący kolorystycznie. Uparzyłam sobie jeszcze fajny płaszczyk ale narazie kosztuje 99,90 € troszkę za drogo,cierpliwie więc poczekam,fajne jeansy cieniowane,wyglądają jakby były białe ale się ukurzyły. Krój świetny,jednak będę teraz trawić czy je chcę.
Niemniej jednak jestem happy:)
Jeansy z Pepe Jeans się bombowo na pupie układają.Tyle że kosztują ok 100 eur, ale na jedną parę to bym się skusiła.
Ja bym poczekała na Reduziert :)).
Te co oglądałam też fajnie się układały,jedyny mankament to rozporek na guziki,jak przyciśnie to można niezdązyć,dlatego unikam takich spodni,jednak krój mnie powalił i dobrze pasowały. Może jednak polecę po nie jutro....? :))))