Zakupy #2

30 stycznia 2015 19:52 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

Ivanilla jestem pełna podziwu,że 7km robisz w 35-40 min......

Iwunia,napisałam,że połowę tej drogi robię w tyle minut :)))))
30 stycznia 2015 19:53
mleczko47

No to dla odmiany ja chodze w kurtce, ale pod nia mam tylko top i to taki zwykły bawełniany.Tak że nie ma mowy zebym gdzies wstapiła na kawe, bo musiałabym siedzieć w kurtce.Chodze tak całą zimę.Mam jeszcze szal i rękawice, ale to spoczywa w torbie.Nie przeziębiam się, nie mam kataru, ani tez grypy, pewnie przez więcej jak 30 lat.:)

Tak? A poczemu?
Od 5 lat nie miałam kataru a od wczoraj mam. Zaraziam się od Pdp, który chory jest od wtorku.
Boli mnie też i głowa ) bo 7 dni mam "z głowy" .
30 stycznia 2015 20:00
Tak wygladaja jenoty.
30 stycznia 2015 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A wiesz co oznaczaja te naklejki czasani na cenach 20,30 czy 60, bo to nie jest wiadomosc ze tyle jest przecenione ,

Serio?;)))
30 stycznia 2015 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Serio?;)))

)))) to wszystko przez arabrab)), juz mi nikt nie wierzy,nawet jak cos serio))) napisze,no coz stare przyslowie z kim sie zadajesz,.....
30 stycznia 2015 21:11 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Tak wygladaja jenoty.

31 stycznia 2015 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
Przyznam się, chociaż mi trochę wstyd, bo obiecywałam sobie i innym, że żadnych jesienno-zimowo-wiosennych butów nie kupię ;(.
Kupiłam, nie mogłam inaczej.. Śliczne są i moje :D!
31 stycznia 2015 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Przyznam się, chociaż mi trochę wstyd, bo obiecywałam sobie i innym, że żadnych jesienno-zimowo-wiosennych butów nie kupię ;(.

Może TY się od razu przyznaj do wszystkiego ! :) Pewnie szafy również potrzebujesz ? :)
31 stycznia 2015 22:54
salazar

Jeszcze troszke czasu masz do zjazdu to i kilka par przybedzie...  Wazne ze sa Sliczne ....  i wygodne ....  i dodajesz sobie otuchy ....  i to sie liczy tak 3-maj .....   A kiedy tance - trzeba wyprobowac czy wygodne ?????
31 stycznia 2015 23:04
aronia

Jeszcze troszke czasu masz do zjazdu to i kilka par przybedzie...  Wazne ze sa Sliczne ....  i wygodne ....  i dodajesz sobie otuchy ....  i to sie liczy tak 3-maj .....   A kiedy tance - trzeba wyprobowac czy wygodne ?????

No, trochę mam, bo planowo w maju mam jechać do domu, więc nawet o lato zahaczę ;).
Z tańcami problem, bo o ile śmigam na rowerze w dzień (dziś zainaugurowałam sezon rowerowy 2015 :)), to wieczorno-nocne wyprawy w mrozie na razie średnio widzę :(.. Oby do wiosny, a przynajmniej do lekkiej odwilży ;).
03 lutego 2015 10:27 / 1 osobie podoba się ten post
Jutro bede w Heine:) Ide sprawdzic czy Rosjanki cos jeszcze zostawily;) Zapraszam chetne na wspolne zakupy:)
03 lutego 2015 10:33
moncherie

Jutro bede w Heine:) Ide sprawdzic czy Rosjanki cos jeszcze zostawily;) Zapraszam chetne na wspolne zakupy:)

Zazdraszczam! Zobacz Czy nie zostawiły jakiegoś ładnego kostiumu kąpielowego plus stroju plażowego.
03 lutego 2015 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
Takie rzeczy to w lecie maja:) Teraz sweterki, kurtki, spodnie... No i te suknie balowe... Na zawal przy niektorych zejde, bo ladne, tanie i...zupelnie niepotrzebne;)
03 lutego 2015 17:45
moncherie

Takie rzeczy to w lecie maja:) Teraz sweterki, kurtki, spodnie... No i te suknie balowe... Na zawal przy niektorych zejde, bo ladne, tanie i...zupelnie niepotrzebne;)

Nigdy nie lubiłam kupować do....szafy, kupowałam raczej rzeczy, w które można ubrac się na rózne okazje, niekoniecznie super wyjścia, ale od pewnego czasu coś tam okazyjnie kupowałam wyjściowego i jak sie okazało, był to dobry pomysł. Balowe kreacje zasadniczo nie zmieniają się w kwestiach kroju, koloru itd....więc raz kupione posłużą wiele, wiele lat. Ja mam jeszcze taką słabość , że kocham karnawałowe bale przebierańców, więc jak tylko coś ujrzę interesującego, oprzec się nie mogę :)))))))))))) Potem okazuje się, że jest jak znalazł :)))))))))))) Podobnie jest ze strojami wyjsciowo-galowymi. Jest jeszcze jeden plus takich zakupów, odpada gorączkowe szukanie kreacji w razie W.
03 lutego 2015 18:04 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

poczekaj jak ja i Wichura wrocimy na szlaki opieki w DE ha ha Poznasz co to jest kuszenie hihi

Że ja?
Kogo trzeba pokusić i na co? 
:)