Ivanilla jestem pełna podziwu,że 7km robisz w 35-40 min......
Ivanilla jestem pełna podziwu,że 7km robisz w 35-40 min......
No to dla odmiany ja chodze w kurtce, ale pod nia mam tylko top i to taki zwykły bawełniany.Tak że nie ma mowy zebym gdzies wstapiła na kawe, bo musiałabym siedzieć w kurtce.Chodze tak całą zimę.Mam jeszcze szal i rękawice, ale to spoczywa w torbie.Nie przeziębiam się, nie mam kataru, ani tez grypy, pewnie przez więcej jak 30 lat.:)
A wiesz co oznaczaja te naklejki czasani na cenach 20,30 czy 60, bo to nie jest wiadomosc ze tyle jest przecenione ,
Serio?;)))
Przyznam się, chociaż mi trochę wstyd, bo obiecywałam sobie i innym, że żadnych jesienno-zimowo-wiosennych butów nie kupię ;(.
Kupiłam, nie mogłam inaczej.. Śliczne są i moje :D!
Przyznam się, chociaż mi trochę wstyd, bo obiecywałam sobie i innym, że żadnych jesienno-zimowo-wiosennych butów nie kupię ;(.
Kupiłam, nie mogłam inaczej.. Śliczne są i moje :D!
Jeszcze troszke czasu masz do zjazdu to i kilka par przybedzie... Wazne ze sa Sliczne .... i wygodne .... i dodajesz sobie otuchy .... i to sie liczy tak 3-maj ..... A kiedy tance - trzeba wyprobowac czy wygodne ?????
Jutro bede w Heine:) Ide sprawdzic czy Rosjanki cos jeszcze zostawily;) Zapraszam chetne na wspolne zakupy:)
Takie rzeczy to w lecie maja:) Teraz sweterki, kurtki, spodnie... No i te suknie balowe... Na zawal przy niektorych zejde, bo ladne, tanie i...zupelnie niepotrzebne;)
poczekaj jak ja i Wichura wrocimy na szlaki opieki w DE ha ha Poznasz co to jest kuszenie hihi