Zakupy #2

29 stycznia 2015 19:33
tina 100%

Takie lepsiejsze jeansy to się, dłużej noszą i materiał dobrej jakości.W TKmaxie kiedyś widziałam Levi Straussy za 39 eur.

Chciałam Wam pokazac te spodnie i szukałam na str int. K&L Ruppert ale ich nie ma,są podobne niebieskie,nic nie rozumiem....cena tez inna :(
29 stycznia 2015 19:34 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Ivanilio, a ile razy dziennie Cie tak przycisnac moze?;) Sama mialam podobny dylemat i zostalo mi wytlumaczone, ze duza juz jestem i potrafie malo, ze ocenic kiedy do lazienki musze, to jeszcze i guziki odpiac:):):) No i mam:):):) Zapinane na guziki, w ktorych moj tylek wyjatkowo atrakcyjnie wyglada;)

Kusisz,ale Ty mnie rozumiesz he,he Prześpię się z tymi spodniami i najwyzej jutro po nie biegusiem bo tam mam około 7 km w jedna stronę zu fuss. :)
29 stycznia 2015 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Ivanilio, to nie ja... Moje Cudo mi tak wytlumaczylo jak wlasnie takie objekcje mialam;) A On wie co mowi:):):) Zna sie na ciuchach. Na wieszaku widzi i wie, ze dobrze wygladac w tym bede. Na kolorach tez sie zna... Tak samo jak na akcesoriach,makijazu itd... Wiecej ode mnie wie;) Gdyby nie to, ze wielokrotnie sprawdzalam to uwierzyc bym mogla, ze gej;)
30 stycznia 2015 18:15
Ivanilio, kupilas???
30 stycznia 2015 18:20
ivanilia40

Kusisz,ale Ty mnie rozumiesz he,he Prześpię się z tymi spodniami i najwyzej jutro po nie biegusiem bo tam mam około 7 km w jedna stronę zu fuss. :)

jak długo idziesz? 
w jedną stronę

30 stycznia 2015 18:23
agamor

jak długo idziesz? 
w jedną stronę :-)

To zależy jakim krokiem,ale normalnie około 35-40 minut bo droga około 1 km jest błotnista ,no i światła są po drodze. Oczywiście miałam na myśli połowę tej drogi.
30 stycznia 2015 18:29
tina 100%

Takie lepsiejsze jeansy to się, dłużej noszą i materiał dobrej jakości.W TKmaxie kiedyś widziałam Levi Straussy za 39 eur.

A wiesz co oznaczaja te naklejki czasani na cenach 20,30 czy 60, bo to nie jest wiadomosc ze tyle jest przecenione ,
30 stycznia 2015 18:32
ivanilia40

To zależy jakim krokiem,ale normalnie około 35-40 minut bo droga około 1 km jest błotnista ,no i światła są po drodze. Oczywiście miałam na myśli połowę tej drogi.

wiesz właśnie zapytałam, bo ja sama do centrum do sklepów mam ok3km i ide 25min  dobrym krokiem,
a wchodząc do galerii, ściagam kurtkę ))))
30 stycznia 2015 18:34 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

wiesz właśnie zapytałam, bo ja sama do centrum do sklepów mam ok3km i ide 25min  dobrym krokiem,
a wchodząc do galerii, ściagam kurtkę :-)))))

Ja tak po drodze jak ide,najpierw opatulona ,w rękawiczkach,a potem zaczynam od zdjęcia rękawiczek,poluzowania szalika,rozpięcia kurtki he,he Ale do toples jeszcze nie doszłam ,za zimno :))
30 stycznia 2015 18:35
ivanilia40

Ja tak po drodze jak ide,najpierw opatulona ,w rękawiczkach,a potem zaczynam od zdjęcia rękawiczek,poluzowania szalika,rozpięcia kurtki he,he Ale do toples jeszcze nie doszłam ,za zimno :))

I to jest najwiekszy blad!!!!!!!!, ,bo szybko o przeziebienie ))
30 stycznia 2015 18:39 / 1 osobie podoba się ten post
No i dalej nie wiem... Kupilas czy nie? Ja w przyszlym tygodniu kupie wkladki i polece po te czerwone szpilki:) Magdzie "przekonala" mnie, ze jednak musze je miec;);););)
30 stycznia 2015 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
A ja kupiłam sobie buciki :) botki ,żakiecik ,buty do biegania Nike a miałam nic nie kupować (
30 stycznia 2015 19:25 / 2 osobom podoba się ten post
Fiona, czasem czlowiek musi, inaczej go udusi;) Co Ty bys chciala z kasa robic jak nie na siebie wydawac? Musimy sie nagradzac, inaczej cala robota bez sensu wydawac sie moze:)
30 stycznia 2015 19:35
ivanilia40

Ivanilla jestem pełna podziwu,że 7km robisz w 35-40 min......
30 stycznia 2015 19:39
ivanilia40

No to dla odmiany ja chodze w kurtce, ale pod nia mam tylko top i to taki zwykły bawełniany.Tak że nie ma mowy zebym gdzies wstapiła na kawe, bo musiałabym siedzieć w kurtce.Chodze tak całą zimę.Mam jeszcze szal i rękawice, ale to spoczywa w torbie.Nie przeziębiam się, nie mam kataru, ani tez grypy, pewnie przez więcej jak 30 lat.:)