Takie lepsiejsze jeansy to się, dłużej noszą i materiał dobrej jakości.W TKmaxie kiedyś widziałam Levi Straussy za 39 eur.
Takie lepsiejsze jeansy to się, dłużej noszą i materiał dobrej jakości.W TKmaxie kiedyś widziałam Levi Straussy za 39 eur.
Ivanilio, a ile razy dziennie Cie tak przycisnac moze?;) Sama mialam podobny dylemat i zostalo mi wytlumaczone, ze duza juz jestem i potrafie malo, ze ocenic kiedy do lazienki musze, to jeszcze i guziki odpiac:):):) No i mam:):):) Zapinane na guziki, w ktorych moj tylek wyjatkowo atrakcyjnie wyglada;)
Kusisz,ale Ty mnie rozumiesz he,he Prześpię się z tymi spodniami i najwyzej jutro po nie biegusiem bo tam mam około 7 km w jedna stronę zu fuss. :)
jak długo idziesz?
w jedną stronę :-)
To zależy jakim krokiem,ale normalnie około 35-40 minut bo droga około 1 km jest błotnista ,no i światła są po drodze. Oczywiście miałam na myśli połowę tej drogi.
wiesz właśnie zapytałam, bo ja sama do centrum do sklepów mam ok3km i ide 25min dobrym krokiem,
a wchodząc do galerii, ściagam kurtkę :-)))))
Ja tak po drodze jak ide,najpierw opatulona ,w rękawiczkach,a potem zaczynam od zdjęcia rękawiczek,poluzowania szalika,rozpięcia kurtki he,he Ale do toples jeszcze nie doszłam ,za zimno :))
To zależy jakim krokiem,ale normalnie około 35-40 minut bo droga około 1 km jest błotnista ,no i światła są po drodze. Oczywiście miałam na myśli połowę tej drogi.
Ja tak po drodze jak ide,najpierw opatulona ,w rękawiczkach,a potem zaczynam od zdjęcia rękawiczek,poluzowania szalika,rozpięcia kurtki he,he Ale do toples jeszcze nie doszłam ,za zimno :))