Zakupy #2

09 lutego 2015 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
Fajna:) My w piatek z coreczka w Kiku poszalalysmy;) I w deichmannie:) Moja corcia mimo swego bardzo mlodego wieku(2,5roku) ma fiola na punkcie butow. Jej ulubiony plac zabaw to deichmann wlasnie;)Jest znana chyba we wszystkich okolicznych filiach, w jednej to nawet bardzo,bo raz...swoje buty schowala i wszyscy szukali przez blisko pol godziny););) W kazdym badz razie w piatek wzbogacila sie w kurtke na nastepna zime za 5,99 i w ocieplane kalosze za..1,95€. Sama znalazla:):):)
09 lutego 2015 10:42
nio fajna i a ja stalam i sie zastanawialam chyba 15 min.................brac nie brac ........ no i mam...........na wiosenke hahahah
09 lutego 2015 10:48
emi

Ja Cię widziałam na Giewoncie....ale na zdjęciu :)))))))))))

Nie mam zdjęcia na Giewoncie:P

Raz tam byłam, ale było tak tłoczno, że nie sposób było zdjęcia zrobić. Powiedziałam sobie, że to ostatni raz był.
09 lutego 2015 10:56
wichurra

Nie mam zdjęcia na Giewoncie:P

Raz tam byłam, ale było tak tłoczno, że nie sposób było zdjęcia zrobić. Powiedziałam sobie, że to ostatni raz był.

Jak zwykle coś pomieszałam. Ale widziałam Twoje piękne zdjęcia z tych rejonów. Dlatego pozwoliłam sobie na wpis na forum. Mam nadzieję, że nie zaingerowałam zbytnio w Twoją prywatność :)))))
09 lutego 2015 10:59 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Jak zwykle coś pomieszałam. Ale widziałam Twoje piękne zdjęcia z tych rejonów. Dlatego pozwoliłam sobie na wpis na forum. Mam nadzieję, że nie zaingerowałam zbytnio w Twoją prywatność :)))))

Nie, no co Ty:)
Cieszę się, że Ci się podobały:)
09 lutego 2015 11:15
wichurra

Nie, no co Ty:)
Cieszę się, że Ci się podobały:)

w tobie ostatnia moja nadzieja dotycząca gramatyki niemieckiej - nie bede tutaj pisać co i jak zaprosiłam cię do przyjaciół i jeżeli pozwolisz to zadam pytanie mailem

09 lutego 2015 11:30 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Fajna:) My w piatek z coreczka w Kiku poszalalysmy;) I w deichmannie:) Moja corcia mimo swego bardzo mlodego wieku(2,5roku) ma fiola na punkcie butow. Jej ulubiony plac zabaw to deichmann wlasnie;)Jest znana chyba we wszystkich okolicznych filiach, w jednej to nawet bardzo,bo raz...swoje buty schowala i wszyscy szukali przez blisko pol godziny););) W kazdym badz razie w piatek wzbogacila sie w kurtke na nastepna zime za 5,99 i w ocieplane kalosze za..1,95€. Sama znalazla:):):)

Uwielbiam Deichmanna w PL - mam blisko domu.
Kupuje zawsze mojej wnuczce (3,5 latek) buciki.
Wygłupiamy się przy tym bardzo.
Zapas butków mamy do 5 lat - mam taką wolę i kupuje dziecku buty zamiast słodyczy.

Ale za te kiecki nie dam ci moncherie plusika, bo ja starsza pani potrzebuję z rękawkami.............
09 lutego 2015 11:31
Gosiap

Uwielbiam Deichmanna w PL - mam blisko domu.
Kupuje zawsze mojej wnuczce (3,5 latek) buciki.
Wygłupiamy się przy tym bardzo.
Zapas butków mamy do 5 lat - mam taką wolę i kupuje dziecku buty zamiast słodyczy.

Ale za te kiecki nie dam ci moncherie plusika, bo ja starsza pani potrzebuję z rękawkami.............

rekawko zawse dorobic mozna prosze starszej Pani:)
09 lutego 2015 11:55
Aniak

w tobie ostatnia moja nadzieja dotycząca gramatyki niemieckiej - nie bede tutaj pisać co i jak zaprosiłam cię do przyjaciół i jeżeli pozwolisz to zadam pytanie mailem

Nie mam zaproszenia, ale ja Cię zaproszę i pisz:)
09 lutego 2015 11:55 / 2 osobom podoba się ten post
Gosiap, ja Ci dam starsza pania...;);););) Tez zes wymyslila;););) Byla tam jedna z rekawkami... Celowo zdjecia nie zrobilam, bo podoba mi sie juz od dluzszego czasu... Jak motyl... Od blado niebieskiego po zielen, z jakimis tam kamyczkami na biuscie, rekaw rozszerzany z kimona. Z szyfonu(?)...tiulu(?)...jedwabiu(?)... Bog jeden wie czego;). Ja sie na tym wcale nie znam. Do igly tez sie nadaje co najwyzej do znalezienia na podlodze jak spadnie czy do nitki nawleczenia, bo oko niby jeszcze dobre;) Suknia ta w oko mi wlazla i wyjsc nadal nie chce. Gdyby byla do kolana to na upartego moglabym w niedziele na spacer po Baden Baden zalozyc i sprobowac moze jakiegos Noworuskiego wyrwac;) Niestety, ona dluga do ziemii:( A ja sama skrocic tych wszystkich warstw tiuli nie dam za nic w swiecie rady;););) Kupic bym mogla co najwyzej dla szafy. A szafa z molami ewentualnie podzielic by sie mogla;)
09 lutego 2015 12:02
wichurra

Nie mam zaproszenia, ale ja Cię zaproszę i pisz:)

Dzięki :) wysłałam juz maila .
09 lutego 2015 12:21
Chcę kupić rolki. Myślę, że to będzie dla mnie urozmaicenie jak znalazł. Wezmę je ze sobą do De. A może w De powinnam kupić?
09 lutego 2015 13:27
magdalena_k

rekawko zawse dorobic mozna prosze starszej Pani:)

.......te mondrala, lubie Ciebie i twoje wpisy na forum.....
pozdrawiam
09 lutego 2015 13:33 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

.......te mondrala, lubie Ciebie i twoje wpisy na forum.....
pozdrawiam

hehehehe no co...............a nie mozna????? bo mi sie wydawalo ze mozna................ jak sie naucze wiecej to na szydelku Ci dorobie kochana.......... ja Ciebie tez   :)
09 lutego 2015 13:42
moncherie

Gosiap, ja Ci dam starsza pania...;);););) Tez zes wymyslila;););) Byla tam jedna z rekawkami... Celowo zdjecia nie zrobilam, bo podoba mi sie juz od dluzszego czasu... Jak motyl... Od blado niebieskiego po zielen, z jakimis tam kamyczkami na biuscie, rekaw rozszerzany z kimona. Z szyfonu(?)...tiulu(?)...jedwabiu(?)... Bog jeden wie czego;). Ja sie na tym wcale nie znam. Do igly tez sie nadaje co najwyzej do znalezienia na podlodze jak spadnie czy do nitki nawleczenia, bo oko niby jeszcze dobre;) Suknia ta w oko mi wlazla i wyjsc nadal nie chce. Gdyby byla do kolana to na upartego moglabym w niedziele na spacer po Baden Baden zalozyc i sprobowac moze jakiegos Noworuskiego wyrwac;) Niestety, ona dluga do ziemii:( A ja sama skrocic tych wszystkich warstw tiuli nie dam za nic w swiecie rady;););) Kupic bym mogla co najwyzej dla szafy. A szafa z molami ewentualnie podzielic by sie mogla;)

. moncherie......
jak by mi pierwszy numer wyszedł to mogłabyś córeczką moją być hi,hi,hi
ale moje dziewczęcie ma 31 i stale mi doradza jak się mam ubierać,
chwale to sobie :):):)