Zakupy #2

03 lutego 2015 22:03 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Nawet sam M.tęsknił szukał cię w Zakopanem ale to był chyba halny ,nie wichurra...no,cos w tym stylu:))

A byłam, byłam:)
Wstyd się przyznać i mam nadzieję, że M. tego nie przeczyta, ale ani razu o nim nie pomyślałam:)
03 lutego 2015 22:04 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

.......... coś muszę powiedzieć ...................
Nauczyłaś mnie forumowa nauczycielko bardzo dużo i jestem ci za to  bardzo wdzięczna
mam ściągniętych wiele stron porad językowych, których nie szczędziłaś.
A Twój blog to majstersztyk Dziękuję Ci za ..................

yyy - wszystko miło i pięknie, ale ja chyba nie mam bloga.... :)
03 lutego 2015 22:08 / 4 osobom podoba się ten post
wichurra

Co to szkodzi ! Jak zaczniesz pisać - bedzie jak znalazł , tylko pamiętaj ! Gochna jako pierwsza Ci dziękowała !!!! -:)))))))))))))
03 lutego 2015 22:09
wichurra

... a czytałam o czyjej podróży po Maroku???? piękne zdjęcia oglądałam..... czyżby mi się coś mi ubzdurało?????  to nie blog był??????????
03 lutego 2015 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

A byłam, byłam:)
Wstyd się przyznać i mam nadzieję, że M. tego nie przeczyta, ale ani razu o nim nie pomyślałam:)

Któraś ( ??? ) z dziewczyn pisała , że spotkała Cię na Krupówkach - Modi dopisał : to nie byla Wichurra , to był Halny ! -:)))))))
03 lutego 2015 22:12
Gosiap

... a czytałam o czyjej podróży po Maroku???? piękne zdjęcia oglądałam..... czyżby mi się coś mi ubzdurało?????  to nie blog był??????????

O to przepraszam:)
Rzeczywiście tak było.
Tylko nie myślałam o tych zapiskach jako o blogu:)
03 lutego 2015 22:14
Barbara niepowtarzalna

Któraś ( ??? ) z dziewczyn pisała , że spotkała Cię na Krupówkach - Modi dopisał : to nie byla Wichurra , to był Halny ! -:)))))))

No proszę - to M. czuwa nawet podczas urlopu opiekunek:)

A tak na serio, to na serio ktoś mnie na Krupówkach widział? 
03 lutego 2015 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Moderator.
A te zapiski to majstersztyk.

03 lutego 2015 22:16 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Nie pamietam kto , ale ktos tak napisał , trzeba by sie wrócic i poczytać , no cholerka , no !!! -:) Jeżuuuuu , ile sie naszukałam ! ...w " Liście gończym " 15.01 - Emi , ale wydaje mi się teraz , że to w formie żartu -:))))))
03 lutego 2015 23:09 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie pamietam kto , ale ktos tak napisał , trzeba by sie wrócic i poczytać , no cholerka , no !!! -:) Jeżuuuuu , ile sie naszukałam ! ...w " Liście gończym " 15.01 - Emi , ale wydaje mi się teraz , że to w formie żartu -:))))))

Dzięki - znalazłam i pośmiałam się również:)
05 lutego 2015 13:50
Dziewczyny co wiecie o Gutschein-Code w Kiku. Dostałam taką katrkę "Wer jetzt nicht kauft ist selber Schuld" To chyba tylko przy zakupach Online? Czy jak? Ktoś coś wie?
05 lutego 2015 15:51
Wczoraj bylam w Heine. W sumie z niczym specjalnym nie wyszlam. Resztki jakies zostaly i nowa kolekcja weszla. Ale ta w "normalnych" cenach. Kurteczke skorzana mierzylam, tym razem we wscieklym rozowym. Nie powiem, sliczna:) Ja w niej tez niczego sobie;) Ale weze w kieszeni mi sie odezwaly i nie pozwolily wydac tych 75€. Czarnej mi trzeba, a nie rozowej...
Wrzuce Wam fotki kiecek balowych. Biala z apartu, fioletowa nie wiem:)Kazda po ok.20-25€. Nie kupilam, bo mam juz w szafie "cos" w razie W";)

05 lutego 2015 16:18
A ja dzis kupilam persila 100 pran za 15,90)) i lenory ale tylko dwa,bo niemce mnie oszukuja !!!, male butelki tylko sa (900,875 ml)za 1.99 i to niby w promocji.Nie wiem jak gdzie indziej ale juz tych flaszek po 1.200 ml nie ma ((((((((
09 lutego 2015 10:28 / 2 osobom podoba się ten post
a ja sie chwale weszlam do sklepu popatrzec i kupilam kutrke za ......9e przeceniona z 29e

09 lutego 2015 10:32
wichurra

Ja Cię widziałam na Giewoncie....ale na zdjęciu :)))))))))))