Zakupy #2

03 lutego 2015 18:06 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Że ja?
Kogo trzeba pokusić i na co? 
:)

Znalazła sie zguba  i to gdzie? W zakupach.
03 lutego 2015 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Że ja?
Kogo trzeba pokusić i na co? 
:)

Tu przy każdej okazji na Ciebie się powołują z zakupami. Zawsze coś ciekawego potrafiłaś znaleźć i wrzucałaś fotki, żeby kusić ;))))))
03 lutego 2015 18:41 / 6 osobom podoba się ten post
To muszę przekopać wątek i zobaczyć, kto za mną najbardziej tęsknił:)
Teraz chyba nie pojadę do pracy samochodem, bo po pierwsze nie mam opon zimowych, po drugie na ten czas przypadają ubezpieczenia i przegląd, więc musi zostać w domu. Nie będzie więc już szaleństw na zakupach:((
03 lutego 2015 18:50 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Teraz chyba nie pojadę do pracy samochodem, bo po pierwsze nie mam opon zimowych, po drugie na ten czas przypadają ubezpieczenia i przegląd, więc musi zostać w domu. Nie będzie więc już szaleństw na zakupach:((

A gdzie i kiedy teraz wyruszasz?
03 lutego 2015 19:05 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Sciagnelam Cie moimi myslami, a tak naprawde mialam nadzieje, ze zalapalas sie na prace w kraju.

03 lutego 2015 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

A gdzie i kiedy teraz wyruszasz?

Zaczęłam wczoraj szukać pracy. 2 agencje się do mnie zgłosiły. Wypełniłam formularze i czekam na oferty. Wyjątkowo dobrze mi się w domu siedziało tej zimy:)
03 lutego 2015 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
Wichurka a ja się zastanawiałam czy ty w pracy czy dalej urlopujesz mało teraz na urlopie siedzę na forum nadrabiam zaległości domowe i z moim ślubnym :)
03 lutego 2015 19:23 / 3 osobom podoba się ten post
kika1

Sciagnelam Cie moimi myslami, a tak naprawde mialam nadzieje, ze zalapalas sie na prace w kraju.

Gdybym pracę w kraju znalazła, to na pewno bym Was powiadomiła:)
Widziałam nawet 4 ogłoszenia o pracę, na które mogłabym aplikować, ale stwierdziłam, że jeszcze trochę pojeżdżę do opieki. 
Rozleniwiłam się i krzywda by mi się chyba widziała, codziennie wstawać wcześnie, jechać do pracy, 8 godzin pracować i to za pewnie 1500zł. 
03 lutego 2015 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Weź też pod uwagę, że niektórzy tęskniąc, cierpieli w milczeniu. Też się cieszę, że się odnalazłaś.
03 lutego 2015 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Widziałam nawet 4 ogłoszenia o pracę, na które mogłabym aplikować, ale stwierdziłam, że jeszcze trochę pojeżdżę do opieki. 
Rozleniwiłam się i krzywda by mi się chyba widziała, codziennie wstawać wcześnie, jechać do pracy, 8 godzin pracować i to za pewnie 1500zł. 

Ooo, Wichurra, miło że jesteś.
Hi, hi, hi )
Śmieję się, ponieważ mam ten sam dylemat )
Pozdrawiam.
03 lutego 2015 21:03 / 2 osobom podoba się ten post
ANULA62

Weź też pod uwagę, że niektórzy tęskniąc, cierpieli w milczeniu. Też się cieszę, że się odnalazłaś.

:):)
To mnie rozbawiłaś:)
03 lutego 2015 21:04 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Znalazła sie zguba  i to gdzie? W zakupach.

Czyli właściwa Osoba we właściwym miejscu )
03 lutego 2015 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ooo, Wichurra, miło że jesteś.
Hi, hi, hi :-))
Śmieję się, ponieważ mam ten sam dylemat :-))
Pozdrawiam.

Miałam ten sam dylemat. Nowe oferty w zawodzie miałam powalające ;)))))
03 lutego 2015 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nawet sam M.tęsknił szukał cię w Zakopanem ale to był chyba halny ,nie wichurra...no,cos w tym stylu:))
03 lutego 2015 21:48
wichurra

.......... coś muszę powiedzieć ...................
Nauczyłaś mnie forumowa nauczycielko bardzo dużo i jestem ci za to  bardzo wdzięczna
mam ściągniętych wiele stron porad językowych, których nie szczędziłaś.
A Twój blog to majstersztyk Dziękuję Ci za ..................